Thursday, November 17, 2016

Ισότητα, η πιό εγκληματική ιδέα που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα


Ως ιδέα κυκλοφορεί ατιμώρητη. Όταν επιβάλλεται δια νόμων και θεσμών καταστρέφει λαούς και πολιτισμούς που εξαπατώνται από τα κάλλη της. Σε όσους λαούς εισέβαλλε η ιδέα της ισότητος μόλυνε τις ψυχές των ανθρώπων και προκάλεσε ομαδικούς θανάτους.
Σε αντίθεση με την ισότητα, η ανισότητα ήταν πάντα συνυφασμένη με την ευημερία και την ποικιλομορφία. Όταν όλοι οι λαοί καταστούν ελεύθεροι να εορτάσουν την θεάρεστη έννοια της ανισότητος, η ανθρωπότητα θα εξέλθει από το σκότος που την καταδυναστεύει.
Από τα πανάρχαια χρόνια το μεγάλο μυστικό των δημαγωγών της ισότητος ήταν ότι απέκρυπταν ποιό είναι το μέτρο της ισότητος και ποιός το καθορίζει. Αν ένας δημαγωγός απαιτήσει να διδασκώμεθα στα σχολεία ότι όλοι οι άνθρωποι γεννώνται με ίσες δυνατότητες, τότε το μέτρο της ισότητος είναι η νοημοσύνη, και το μέτρο ισότητος προφανώς καθορίστηκε μονομερώς από χαζούς, για να μην αισθάνονται μειονεκτικώς απέναντι στους έξυπνους. 
Οι αφελείς θα πιστέψουν ότι ο δημαγωγός ωθείται από φιλανθρωπικά ελατήρια επειδή δεν κάνει διακρίσεις, ενώ στην πραγματικότητα ο δημαγωγός κάνει διακρίσεις εις βάρος των έξυπνων ανθρώπων.
Αν κάποιος χριστιανός δημαγωγός δηλώσει ότι όλοι οι λαοί είναι ίσοι απέναντι στον Τζεσουά, αυτό σημαίνει ότι το μέτρο ισότητος είναι η χριστιανική πίστη, και το μέτρο ισότητος καθορίστηκε αποκλειστικώς από τους χριστιανούς κατακτητές. Οι αφελείς θα πιστέψουν ότι ο Τζεσουά είναι φιλάνθρωπος και θεωρεί όλους τους λαούς ίσους απέναντί του. Αλλά το τέχνασμα της ισότητος απέναντι στον Τζεσουά σημαίνει ότι όποιος λαός πιστεύει σε άλλη θρησκεία, εμφορείται από το πνεύμα του Σατανά και ως μολυσμένος πρέπει να εξοντωθεί ή να αλλαξοπιστήσει. Μόνον όταν όλοι οι λαοί γίνουν χριστιανικοί λαοί, τότε θα είναι ίσοι απέναντι στον Τζεσουά.
Όταν οι Ρώσσοι κομμουνιστές φώναζαν υπέρ της ισότητος, απέκρυπταν ότι το μέτρο ισότητος θα είναι η υποταγή όλων στο σοβιετικό σύστημα, και αυτός που καθόρισε το μέτρο ισότητος είναι αποκλειστικώς το κομμουνιστικό κόμμα. Άρα όποιος δεν ήταν ή δεν ήθελε να γίνει κομμουνιστής, έπρεπε να πάει στο εκτελεστικό απόσπασμα ή εξορία στα γκούλαγκ της Σιβηρίας.
Αυτό είναι το νόημα της ισότητος. Οι δημαγωγοί της ισότητος την διαδίδουν στους λαούς με φράσεις που δείχνουν άκακες, αλλά αποκρύπτουν ποιό είναι το μέτρο της ισότητος, ποιός το καθορίζει και κυρίως πώς θα εφαρμοστεί η ισότητα. Ως γνωστόν οι κομμουνιστές, οι χριστιανοί, και οι δημαγωγοί της φυλετικής ισότητος, την επιβάλλουν δια σφαγών. Χωρίς να ρωτούν κανέναν, ούτε ενδιαφέρονται για τις συνέπειες των δογμάτων τους.
Μία άλλη ταχυδακτυλουργία που χρησιμοποιούν οι δημαγωγοί της ισότητος είναι η διαστρέβλωση των εννοιών. Ισχυρίζονται ότι όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες. Επειδή αυτή η πρόταση ακούγεται καλά στον πολύ κόσμο, δαγκώνει το δόλωμα. Αδρανεί και αφήνει τους δημαγωγούς της ισότητος να ψηφίζουν νόμους υπέρ των ίσων ευκαιριών, με ποινικές κυρώσεις για όσους αρνούνται την ισότητα. Αλλά ο κρυφός στόχος των δημαγωγών είναι να επιβάλλει τα ίσα αποτελέσματα. Δηλαδή αφού εξ αρχής έχουμε δεχτεί ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν τις ίδιες δυνατότητες, και όποιος δεν το δεχτεί είναι ρατσιστής λένε οι δημαγωγοί, τότε αν υπάρχουν άτομα τα οποία μειονεκτούν στα σχολικά, ή εργασιακά επιτεύγματα αυτό δεν θα οφείλεται στους ίδιους, αλλά στην ρατσιστική κοινωνία που τους καταπιέζει και για αυτό δεν πραγματοποιούν ίσα αποτελέσματα.
Με όπλο αυτό τον συλλογισμό ξεκινούν δίκες, ψηφίζονται νόμοι, συστήνονται επιτροπές, δίνονται ειδικές υποτροφίες, για να επιτευχθεί ισότητα αποτελεσμάτων. Επιβάλλονται ποσοστώσεις στην εισαγωγή συγκεκριμένων ατόμων στις πανεπιστημιακές σχολές, στους εργασιακούς χώρους, στα πολιτικά κόμματα, δήθεν για να αρθούν οι παρελθούσες αδικίες.
Επιπλέον οι δημαγωγοί αποσιωπούν ότι δεν επιτρέπεται όλοι οι άνθρωποι να έχουν ίσες ευκαιρίες. Για παράδειγμα δεν επιτρέπεται το κράτος να παρέχει ίσες ευκαιρίες για εισαγωγή στα Ελληνικά πανεπιστήμια μεταξύ Ελλήνων και μη-Ελλήνων. Ούτε να παρέχει ίσες ευκαιρίες στην αγορά εργασίας μεταξύ Ελλήνων και λαθρομεταναστών. Ούτε να παρέχει ίσες ευκαιρίες για συμμετοχή στην πολιτική ζωή μεταξύ Ελλήνων Ηρώων πολέμου και Ελλήνων προδοτών.
Τα τελευταία χρόνια εκτός από την φυλετική ισότητα, οι δημαγωγοί προσπαθούν να επιβάλλουν και την πολιτιστική ισότητα. Ισχυρίζονται ότι όλες οι φυλές είναι ίσες και όλοι οι πολιτισμοί αξίζουν το ίδιο. Ωρισμένοι Έλληνες πέφτουν στην παγίδα να δεχτούν να εξισωθεί η δική τους φυλή και ο δικός τους πολιτισμός προκειμένου να μην δεχτούν λεκτικά πυρά αν παραδεχτούν ανωτερότητα.
Αλλά όσοι Έλληνες αποδέχονται την ισότητα φυλών και πολιτισμών σκάβουν τον λάκκο τους. Διότι αν αποδεχτούμε την ισότητα, αυτό σημαίνει ότι οι οποιεσδήποτε διαφορές στα επιτεύγματα μεταξύ φυλών και πολιτισμών δεν είναι αποτέλεσμα εγγενών διαφορών, αλλά ζήτημα καταπιέσεως. Όσοι Έλληνες αποδέχονται την ισότητα φυλών, καταλήγουν να προσελκύουν επάνω τους την κατηγορία του ρατσισμού, διότι οι δημαγωγοί της ισότητος θα τους πουν ότι όσες φυλές δεν παρουσιάζουν τα ίδια επιτεύγματα, αυτό οφείλεται στον ρατσισμό, στην καταπίεση από τους Έλληνες, και όχι στην ανικανότητα αυτών των φυλών.
Όποιος διαπράξει το τρομακτικό λάθος να αποδεχτεί ισότητα φυλών και πολιτισμών για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας, τοποθετεί βόμβα στο σπίτι του. Διότι μετά δεν θα μπορεί να εξηγήσει την διαφορά στα επιτεύγματα. Και οι δημαγωγοί της ισότητος θα του πουν ότι φταίει η φυλή του, διότι καταπιέζει τις άλλες φυλές, και για αυτό δεν παράγουν τα ίδια αποτελέσματα.
Η χίμαιρα της ισότητος αποτελεί έναν μηχανισμό κρατικού ελέγχου των φυλών και των πολιτισμών. Είναι ένας σοβιετικού τύπου οδοστρωτήρας.
Η ανισότητα, πασιφανής στην Φύση, είναι ευλογία των Θεών. Οι δημαγωγοί εγκληματούν όταν προσπαθούν να ποδοπατήσουν την φυλετική και πολιτιστική ιεραρχία. Μία φυλή έχει το δικαίωμα δια του ελεύθερου ανταγωνισμού να βελτιωθεί, και να εξελιχθεί. Για να το πράξει αυτό πρέπει να έχει κίνητρα για βελτίωση. Είναι το κίνητρο της διακρίσεως, τόσο αντιπαθές στους δημαγωγούς της ισότητος, το οποίο βελτιώνει και εξελίσσει φυλές και πολιτισμούς.
Η ποινικοποίηση κάθε διαφοράς και ανισότητος θα εκμηδένιζε κάθε κίνητρο των λαών για πολιτιστική ανάπτυξη, για δημιουργική εργασία, για έρευνα. Δεν θα εγίνοντο νέες ανακαλύψεις και εφευρέσεις. Δεν θα διατυπώνονταν νέες θεωρίες. Δεν θα υπήρχε πρωτοβουλία, δραστηριότης, φαντασία. Η πρόοδος θα σταματούσε διότι είναι αδύνατη χωρίς τον ανταγωνισμό μεταξύ πολιτισμών και φυλών. Είναι αδιανόητη χωρίς το κίνητρο της διακρίσεως. Και διάκριση, μεταξύ άλλων, σημαίνει δόξα, πλούτο, εξουσία. Χωρίς το κίνητρο της διακρίσεως ο κόσμος θα βάλτωνε. Αν επιζούσε, θα κατέβαινε στο επίπεδο των κανιβάλων.
Η προσπάθεια καταργήσεως των φυλετικών και πολιτιστικών ανισοτήτων είναι ανέφικτη διότι οι άνθρωποι έχουν μέσα τους το ένστικτο της διακρίσεως. Ο νόμος της διαφοροποιήσεως είναι παγκόσμιος. Αν ξεκινήσουν όλοι από την ίδια αφετηρία, θα καταλήξουν σε διαφορετικά αποτελέσματα.
Οι κρατικές παρεμβάσεις υπέρ της φυλετικής και πολιτιστικής ισότητος οδηγούν στην οικονομική υπανάπτυξη, αναστέλλουν την πολιτιστική πρόοδο και την φυλετική εξέλιξη. Η δια νόμων επιβληθείσα ισότητα καταργεί την φυλετική αυτονομία και την πολιτιστική αυτοδιάθεση ενός λαού. Τον καταδικάζει στην εξάρτηση. Του απαγορεύει την αυτάρκεια. Η ιδεολογία της ισότητος αμβλύνει την ζωτικότητα ενός έθνους. Το ευνουχίζει. Του διδάσκει ότι δεν έχει νόημα να αγωνιστεί σκληρά για να βελτιωθεί φυλετικώς και πολιτιστικώς.
Ο ίδιος ο Καρλ Μαρξ, ιεραπόστολος της ισότητος, έγραψε ότι η ανισότητα στις ικανότητες μεταξύ ατόμων οδηγεί σε διαφορετική παραγωγική ικανότητα. Και παραδέχθηκε ότι δεν θα υπήρχε διαφορετικότητα και ποικιλομορφία, χωρίς ανισότητα.
Θα αφήσουμε να λειτουργήσει ο ελεύθερος ανταγωνισμός μεταξύ φυλών και πολιτισμών. Έτσι προστάζει η Φύση. Ο ελεύθερος ανταγωνισμός όχι μόνον θα καθορίσει ποιά είναι καλύτερη φυλή και ποιός καλύτερος πολιτισμός, αλλά κυρίως θα βοηθήσει το σύνολο της ανθρωπότητος να αισθανθεί ότι πρέπει να εργαστεί σκληρά για να απολαύσει μία καλή θέση στην παγκόσμια κοινωνική ιεραρχία. Ενώ τώρα μία φυλή κανιβάλων διδάσκεται από τους δημαγωγούς της ισότητος ότι φυλετικώς και πολιτιστικώς είναι ίση με τους Ιάπωνες. Άρα ποιός ο λόγος να αλλάξει συμπεριφορά; Ποιός ο λόγος να βελτιωθεί; Αφού όλοι είμαστε ίσοι.
Αυτό ακριβώς το έγκλημα διαπράττουν ξανά και ξανά οι δημαγωγοί. Ενώ στις κλειστές συνεδριάσεις τους ισχυρίζονται ότι προπαγανδίζουν το δόγμα τους για να βοηθήσουν τους κατώτερους λαούς, στην ουσία τους καταδικάζουν σε μόνιμη υπανάπτυξη. Διότι τους αφαιρούν τους μηχανισμούς και τα κίνητρα για βελτίωση της φυλής και του πολιτισμού τους. Με την ιδέα της ισότητος κάνουν κακό στις κατώτερες φυλές, διότι τις προτρέπουν να κάτσουν εκεί που είναι και να μην βελτιωθούν, ούτε να αντιγράψουν τις ανώτερες φυλές, ούτε να μάθουν από αυτές.
Η Φύση δεν αποδέχεται ούτε ίση μεταχείριση, ούτε ίσες ευκαιρίες, ούτε ίσα αποτελέσματα. Είναι σαν να απαιτεί κάποιος όλοι οι άνθρωποι να γεννώνται με την ίδια ομορφιά, ίδια υγεία, ίσο ύψος, ίση νοημοσύνη. Ή σαν να απαιτεί κάποιος όλοι οι στρατιώτες να επιδεικνύουν την ίδια γενναιότητα, ή όλοι οι εργάτες την ίδια εργατικότητα.
Υπήρχε ένας καιρός που όλοι λαοί εχαίροντο την ανισότητα. Την θεωρούσαν πανάκεια, ήταν η φυσική τάξη πραγμάτων. Τους βοηθούσε να ανελιχθούν. Αλλά τώρα βογγούν κάτω από την ιδεολογική τρομοκρατία των δημαγωγών της ισότητος.
Αν αποδεχθούμε το σόφισμα του εχθρού ότι ανώτερες φυλές δεν υπάρχουν, θα αναγκαστούμε να δεχθούμε ότι και η έννοια του διαφορετικού φύλου δεν υπάρχει, άρα και η έννοια του ανώτερου πολιτισμού δεν υπάρχει, άρα και η έννοια του καλύτερου πολιτεύματος δεν υπάρχει. Θα καταλήξει ο άνθρωπος να μην δύναται να διαχωρίσει το καλό από το κακό.
Η ισότητα είναι πανάρχαιο αίτημα των κατωτέρων φυλών και πολιτισμών. Η όποια εξίσωση από τους δημαγωγούς δεν θα γίνει προς τον ανώτερο πολιτισμό, αλλά προς τον κατώτερο. Οι κατώτεροι λαοί θέλουν να κατεβάσουν τους άλλους λαούς στο δικό τους επίπεδο, αφού δεν μπορούν να ανέλθουν μόνοι τους.
Αλλά χωρίς ελεύθερο ανταγωνισμό μεταξύ φυλών και πολιτισμών, τώρα βιώνουμε μία δικτατορία που ρυθμίζει με ποσοστώσεις τα πολιτιστικά και φυλετικά αγαθά.
Αν όλοι οι λαοί αποδεχθούν την λαμπρή ιδέα της ανισότητος(που δεν είναι τίποτε άλλο από την ίδια την πραγματικότητα), για να ξεπεράσει ένας πολιτισμός τον ανταγωνιστή του, θα πρέπει να αναθρέψει τους κατάλληλους ανθρώπους, να επιλέξει τις κατάλληλες μεθόδους παραγωγής πολιτισμικών προϊόντων και να επινοήσει τις καλύτερες φιλοσοφικές ιδέες. Τί το καλύτερο για έναν λαό;
Αν μάλιστα κάποιος λαός υστερεί πολιτισμικώς, μπορεί να αντιγράψει από έναν άλλο. Δεν είναι κακό να παραδεχτεί ένας λαός ότι υστερεί πολιτισμικώς και να προσπαθήσει να βελτιωθεί. Κακό είναι να του λένε κάποιοι δημαγωγοί ότι ο πολιτισμός του, όσοι υπανάπτυκτος και αν είναι, είναι ίσος με όλους τους άλλους πολιτισμούς. Αυτό το εγκληματικό δόγμα θα τον αφανίσει μία ημέρα από την Ιστορία.
Ο ελεύθερος ανταγωνισμός μεταξύ φυλών και πολιτισμών δίνει την δυνατότητα να αυξηθεί ο πλούτος εκάστης φυλής και εκάστου πολιτισμού, άρα και της ανθρωπότητος ως σύνολο.
Σκοπός των δημοσιολόγων και των κοινωνικών επιστημόνων δεν πρέπει να είναι να περιορίσουν την φυλετική και πολιτιστική ελευθερία, με αντιεπιστημονικά ιδεολογήματα όπως η ισότητα. Σκοπός τους είναι να διατηρήσουν και να αυξήσουν την φυλετική και πολιτιστική ελευθερία.
Η ευημερία και η ζωτικότητα των λαών εξαρτάται από την αποδοχή της λαμπρής ιδέας της ανισότητος, η οποία πρέπει να διδάσκεται στα σχολικά εγχειρίδια και να διαπερνά όλους τους κρατικούς θεσμούς.

No comments:

Post a Comment