Sunday, November 20, 2016

Η κατάργηση του χριστιανικού σταυρού από την Σημαία σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την σχέση κράτους και Έθνους


Κάποιοι ανιστόρητοι πολίτες της Ελλάδος ορμώμενοι από πατριωτικά αισθήματα εκφράζουν την διαφωνία τους στην κατάργηση του σταυρού από την Σημαία. Ο πλήρης διαχωρισμός κράτους και εκκλησίας έπρεπε να είχε γίνει πράξη εδώ και δεκαετίες.
Κάποια στιγμή θα εκδοθεί το διαζύγιο ορθοδοξίας και κράτους. Φυσικό επακόλουθο ενός τέτοιου διαζυγίου είναι να καταργηθεί ο σταυρός από την Σημαία και η επιλογή ενός ελληνικού συμβόλου, πχ το διπλό Δελφικό Έψιλον.
Η συνωμοσιολογία περί εβραίων, μασόνων, νεοταξιτών κλπ, που τάχα απειλούν την εθνική μας ταυτότητα δια της απαλείψεως του σταυρού, αποσκοπεί στην παραπληροφόρηση και στον αποπροσανατολισμό του Ελληνικού Λαού από το κύριο πρόβλημα: ο χριστιανισμός όχι απλώς απειλεί, έχει καταστρέψει τελείως την εθνική μας ταυτότητα.
Όσο ταχύτερα αποχριστιανιστεί το κράτος, τόσο ταχύτερα θα ενισχυθεί η εθνική μας ταυτότητα.

Η κατάργηση του σταυρού από την Σημαία σηματοδοτεί μία νέα εποχή στις σχέσεις κράτους και πολιτών, κράτους και εκκλησίας, κράτους και Έθνους.
Αν όντως οι νεοταξίτες θέλουν να αποχριστιανίσουν το ρωμέικο μισελληνικό κράτος, πρέπει όλοι να δηλώσουμε νεοταξίτες*.
(*Επειδή ο όρος Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι αρνητικά φορτισμένος, αρκετοί τον ταυτίζουν με σκοτεινά σχέδια υποχθονίων συνωμοτών.)
Ο όρος έχει χρησιμοποιηθεί εκτός από τον πατέρα George Bush, και από τον Χίτλερ: Η Νέα Τάξη (Γερμανικά: Neuordnung) ή η Νέα Ευρωπαϊκή Τάξη (Neuordnung Europas). 
Εκτός αυτού, υπάρχει στην σφραγίδα των ΗΠΑ: NOVUS ORDO SECLORUM, και υπονοεί την Νέα Εποχή στην Αμερική με την Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας του 1776.
Αυτό που δεν είναι τόσο γνωστό είναι ότι ο όρος πρωτοεμφανίζεται στα χρόνια του ποιητού Βιργιλίου, στα βουκολικά άσματα Εκλογές. Στην 4η Εκλογή, αναφέρεται σε ένα αίνιγμα. Ένα μυστηριώδες παιδί του οποίου η άφιξη θα οδηγήσει σε μια εποχή κρίσης. Η πρόβλεψη μιας Χρυσής Εποχής που θα αποτελεί θαυμαστό βουκολικό παράδεισο και η προφητεία για τη μελλοντική πορεία του μυστηριώδους παιδιού, του σωτήρα θεϊκού άνδρα.
Η σημαντική φράση είναι: Magnus ab integro seclorum nascitur ordo. Σε ελεύθερη μετάφραση, Μία Νέα Εποχή ανατέλλει.
Μετά την Γιάλτα, το 1945, είχαμε μία νέα εποχή. Μετά το 1917 στην Ρωσσία είχαμε μία νέα εποχή. Μετά το 1789 στην Γαλλία είχαμε μία νέα εποχή. Κάθε 50-100 χρόνια έχουμε κοσμοϊστορικά γεγονότα που αναδεικνύουν μία νέα εποχή. Σύντομα όπως όλα  δείχνουν θα έχουμε μία νέα Γιάλτα, μία νέα αναδιανομή του κόσμου.
Όσοι εμμένουν σε συνωμοσιολογικές ερμηνείες του όρου Νέα Τάξη, χάνουν το αληθινό νόημα. Ο χριστιανισμός όσο ήταν εκτός εξουσίας, διαλαλούσε ότι έρχεται μία νέα εποχή, η (ιουδαϊκή) βασιλεία των Ουρανών. Τώρα που πνέει τα λοίσθια, τώρα μιλά κατά της Νέας Εποχής. 
Είναι λάθος κάποιοι αναγνώστες να καταφέρονται ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων. Το σωστό είναι να ρωτούν ποιά νέα τάξη, για ποιά συμφέροντα, με τί σκοπούς;
Είναι αδιανόητο οι Έλληνες να μην επιζητούν μία Νέα Τάξη Πραγμάτων. Αυτό θα σήμαινε ότι δεν έχουν όραμα για το μέλλον του Κόσμου, και ότι είναι ικανοποιημένοι με την Παλαιά Τάξη Πραγμάτων. 

2 comments:

  1. το ελληνικο κρατος πληρωνει την εκκλησια για μισθους???

    ReplyDelete
  2. Ναι, καταβάλλει την μισθοδοσία τους.

    ReplyDelete