Thursday, November 24, 2016

Η έλλειψη εθνοκεντρισμού αποτελεί την κύρια παθογένεια των νεο-Ελλήνων


Παρατηρείται συνεχώς το φαινόμενο οι νεο-Έλληνες να πάσχουν από έλλειψη εθνοκεντρισμού. Συνεχώς εκλαμβάνουν ως κέντρο αναφοράς ο,τιδήποτε ξένο.
Αν κάποιος μελετήσει την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία θα παρατηρήσει ότι σε όλα τα ζητήματα οι Έλληνες είχαν ως κέντρο αναφοράς την Ελληνική Φυλή, τα Ελληνικά ήθη και έθιμα, την Ελληνική Θρησκεία, την Ελληνική Φιλοσοφία, και απέρριπταν τελείως τα αντίστοιχα βαρβαρικά.
Για παράδειγμα ο Βασιλεύς των Σπαρτιατών Λεωνίδας στις Θερμοπύλες όταν του λένε ότι «οι Πέρσες βρίσκονται δίπλα μας», απαντά ότι «άρα και εμείς βρισκόμαστε δίπλα τους». Όταν του λένε ότι «τα βέλη των Περσών μπορούν να καλύψουν τον Ήλιο», απαντά ότι «αυτό είναι ευχάριστο διότι θα πολεμήσουμε υπό σκιάν».
Αυτός ο χαρακτηριστικός εθνοκεντρικός τρόπος σκέψεως διαπερνά όλη την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία. Δείχνει λαό που πατά γερά στα πόδια του. Λαό που εμπιστεύεται τις δικές του δυνάμεις. Σημασία έχει το τί λέμε εμείς, όχι το τί λένε οι βάρβαροι. Κέντρο αναφοράς είναι το Ελληνικό συμφέρον, όχι το βαρβαρικό συμφέρον. Σημασία έχει να επιβάλλουμε εμείς την θέλησή μας στους ξένους, και όχι οι ξένοι την δική τους σε μάς.
Η μετατόπιση του ιδεολογικού κέντρου αναφοράς στο τί λένε οι ξένοι, έχει προκαλέσει σοβαρές βλάβες στο Ελληνικό Έθνος. Αποτέλεσμα αυτής της παθογένειας είναι αρκετοί Έλληνες πατριώτες όταν κάνουν αναφορές στο αρχαίο παρελθόν να εστιάζουν μόνον σε ηρωικές πράξεις ή σε ηρωικές προσωπικότητες όπως ο Βασιλεύς Λεωνίδας, χωρίς όμως να αναλύουν τα αίτια των ηρωικών πράξεων και της εμφανίσεως μεγάλων προσωπικοτήτων στο Ελληνικό παρελθόν.
Η ακμή ενός έθνους είναι συνδυασμός πολλών παραγόντων. Το ίδιο και η παρακμή. Πολλοί ψάχνουν να βρουν ένα αίτιο για να του αποδώσουν την σημερινή παρακμή των νεο-Ελλήνων. Δεν υπάρχει ένα αίτιο, αλλά αν θέλαμε να εντοπίσουμε μία βασική αιτία, αυτή σίγουρα είναι η έλλειψη εθνοκεντρισμού.
Το πρόβλημα είναι ότι οι νεο-Έλληνες έχουν ξεχάσει πώς να πολεμούν εχθρικές ιδέες, συμπεριφορές, θρησκείες, πολιτισμούς, και να επιβάλλουν τα δικά τους ήθη και έθιμα. Οι σημερινοί νεο-Έλληνες είναι κάκιστοι πολεμιστές εναντίον της ανηθικότητος και της διαφθοράς.
Οι Έλληνες δεν αρκεί να πολεμούν ηρωικώς μόνον στο στρατιωτικό πεδίο, αλλά να ηττώνται ολοσχερώς στο πεδίο των ιδεών και των ηθών. Ενώ πολλοί Έλληνες καταριούνται τους Τούρκους φονιάδες των Σολωμού και Ισαάκ στα γεγονότα της Κύπρου, αδιαφορούν πλήρως για την μαζική γενοκτονία που διαπράττεται από Έλληνες κατά Ελλήνων, δια των αμβλώσεων.
Οι Τούρκοι σκότωσαν μερικές χιλιάδες Ελλήνων το «1974», αλλά πόσα εκατομμύρια Ελλήνων έχουν θανατωθεί και πεταχτεί στα σκουπίδια από το «1974» μέχρι σήμερα δια των αμβλώσεων; Αυτό αποτελεί ήττα στο ιδεολογικό πεδίο, και είναι απείρως χειρότερη από τις απώλειες που προξένησε ο τουρκικός Αττίλας.
Το πρόβλημα της μετατοπίσεως του ιδεολογικού κέντρου αναφοράς στους ξένους και η έλλειψη εθνοκεντρισμού εμφανίζεται σε όλες τις σφαίρες της κοινωνικής ζωής.
Εμφανίζεται στο γλωσσικό ζήτημα όπου κάποιοι μισέλληνες μας λένε ότι το αλφάβητό μας είναι φοινικικο-σημιτικής καταγωγής. Ο σημιτοκεντρισμός είναι προφανής. Μας λένε ότι βρήκαμε τα φωνήεντα αλλά όχι τα σύμφωνα του Ελληνικού αλφαβήτου.
Παρά τις επανειλημμένες ανακαλύψεις Ελλήνων ανθρωπολόγων που ανάγουν την εμφάνιση των πρώτων ανθρώπων στην Ελλάδα, διάφοροι αφρικανοκεντρικοί «επιστήμονες» μιλάνε για «μαύρη Αθηνά», και για εμφάνιση των πρώτων ανθρώπων στην Αφρική.
Ο Σλήμαν εδώ και πολλές δεκαετίες ανεκάλυψε την Τροία και επαλήθευσε όσα έγραψε ο Όμηρος, αλλά ωρισμένοι μισέλληνες εκπαιδευτικοί μας διδάσκουν ότι ο Τρωικός πόλεμος είναι παραμύθι. Μετά τόσες δεκαετίες οι μισέλληνες αρνούνται την πραγματικότητα και όλα τα αρχαιολογικά ευρήματα.
Στο ζήτημα της φυλής, έχει στηθεί ένας ολόκληρος προπαγανδιστικός μηχανισμός για να διαφημίζει μαύρες «καλλονές», ελληνοτουρκικούς γάμους, και αλλοδαπές υποψήφιες συζύγους. Οι Έλληνες υποβάλλονται σε πλύση εγκεφάλου από τα μισελληνικά ΜΜΕ, ώστε να μην παντρεύωνται Ελληνίδες. Κέντρο αναφοράς είναι ο γάμος με ξένη, και όχι με Ελληνίδα, ώστε να μπασταρδέψουν την Ελληνική Φυλή.
Σε ότι αφορά τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, παρουσιάζονται χριστιανοί υπουργοί αμύνης και δηλώνουν ότι πρέπει να μειωθούν οι στρατιωτικές δαπάνες με πρόσχημα την αύξηση των κοινωνικών παροχών. Αλλά την ίδια στιγμή χρηματοδοτούν τις Αλβανικές ένοπλες δυνάμεις. Είναι πασιφανές το γιατί δεν διαθέτουν χρήματα στην μία περίπτωση και το γιατί διαθέτουν στην άλλη.
Στο εμπόριο, βοηθούνται οι κινέζοι εις βάρος των Ελλήνων παραγωγών, εμπόρων και εργαζομένων. Στις θέσεις εργασίας προτιμούνται οι ξένοι από τους Έλληνες.
Στην εξωτερική πολιτική για τους νεοραγιάδες σημασία δεν έχει το τί λέει ο Ελληνικός Λαός, αλλά το τί λένε οι ξένοι παράγοντες. 
Στο νόμισμα θέλουν το ευρώ, αντί για το εθνικό μας νόμισμα, την δραχμή.
Στην θρησκεία υποδουλώνονται στην ιουδαϊκή αίρεση των ναζωραίων και αποστατούν από την Ελληνική Θρησκεία.
Στην μουσική προτιμούν την ξένη αντί της Ελληνικής μουσικής.
Στην αρχιτεκτονική προτιμούν την ξένη αντί της Ελληνικής νεοκλασσικής αρχιτεκτονικής.
Στην διατροφή προτιμούν το δυτικό γρήγορο φαγητό από την Ελληνική μεσογειακή δίαιτα.
Στα ονόματα προτιμούν τα ξένα από τα Αρχαία Ελληνικά.
Στα τοπωνύμια προτιμούν τα χριστιανο-τουρκικά από τα Αρχαία Ελληνικά.
Στην αισθητική προτιμούν τα ξένα εξαμβλώματα από την Ελληνική τεχνοτροπία και αισθητική.
Στην οικονομική σκέψη προτιμούν τους ξένους μονεταριστές που λένε ότι η αυξομείωση της ποσότητος κυκλοφορούντος χρήματος θα λύσει όλα τα οικονομικά προβλήματα, και όχι την Ελληνική οικονομική σκέψη που συμπεριλαμβάνει στην οικονομική ανάπτυξη την δημογραφική αύξηση, την δίκαιη αναδιανομή του πλούτου, την προστασία του περιβάλλοντος, την κοινωνική πρόνοια, την εθνική ασφάλεια, την υγεία και την μόρφωση του Ελληνικού Λαού. 
Η ξένη πνευματική διείσδυση και κατοχή είναι αντίστοιχη της κακής διατροφής, η οποία καταστρέφει το αναπαραγωγικό, γενετικό και νευρικό σύστημα των Ελλήνων. Η κατανάλωση ξένων πνευματικών προϊόντων καταστρέφει τον ψυχισμό του Έλληνος. Η σωστή διατροφή της Ελληνικής Ψυχής είναι τεραστίας σημασίας.
Οι Έλληνες έχουν δικές τους αξίες. Δεν επιτρέπεται να ενστερνίζωνται τις ανόητες αξίες των ξένων. 
Οι αμερικανοί φυλάσσουν στο Φορτ Νοξ τα αποθέματα χρυσού των ΗΠΑ. Τα προστατεύουν με υπερσύγχρονα συστήματα ασφαλείας διότι τα θεωρούν το σημαντικότερο υλικό. Οι Έλληνες οφείλουν να προστατεύουν από αλλοιώσεις και επιμειξίες το βιολογικό και πολιτιστικό τους DNA. Αυτό είναι το πολυτιμότερο υλικό για τους Έλληνες.
Στην ανηθικότητα των ξένων αντιτάσσουμε την Ελληνική ηθική, την Ελληνική αξιοπρέπεια, τον Ελληνικό ηρωισμό, την Ελληνική Θρησκεία. Δεν επιτρέπουμε να μας διαβρώσει ο ξένος. Όταν ψάχνουμε για γνώση, αναδιφούμε στα αρχεία της Ελληνικής Φυλής και όχι στα αρχεία ξένων φυλών. Σφυρηλατούμε τους βιολογικούς, πολιτιστικούς, οικονομικούς, θρησκευτικούς, πολιτικούς δεσμούς των Ελλήνων, και τους προστατεύουμε από διάρρηξη.
Αν απορρίψουμε την Ελληνική Θρησκεία, τις Ελληνίδες συζύγους, το Ελληνικό νόμισμα, την Ελληνική τεχνολογία, την Ελληνική διατροφή, την Ελληνική γλώσσα, το Ελληνικό εμπόριο, την Ελληνική βιομηχανία, τις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, την Ελληνική μουσική και τέχνη, τους Έλληνες ηγέτες, και αντιθέτως επιτρέπουμε την διάβρωση της Ελληνικής Φυλής από ξένα στοιχεία, τότε οργιάζει η παρακμή.
Μόνον όταν ενστερνιστούμε όλα τα Ελληνικά στοιχεία, θα καυτηριάσουμε την παρακμή και θα επέλθει η νέα ακμή του Ελληνικού Πολιτισμού.

No comments:

Post a Comment