Monday, June 5, 2017

Το ευρωατλαντικό στρατόπεδο είναι ο κύριος εχθρός της Μεγάλης Ελλάδος


Το όραμά μας για Μεγάλη Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί μόνον εκτός ευρωατλαντικού στρατοπέδου. Οι δυτικές δυνάμεις πάντα θα είναι ανταγωνιστικές στο όραμά μας.
Υπάρχουν τέσσερις σημαντικοί λόγοι, για τους οποίους δεν πρέπει να έχουμε καλές σχέσεις με το ευρωατλαντικό στρατόπεδο:
Πρώτον, αποφυγή φυλετικής επιμειξίας με λευκούς. Οι μεγαλύτερες δημογραφικές απώλειες του Ελληνισμού προέρχονται από αναμείξεις με λευκούς. Επειδή ωρισμένα χαρακτηριστικά του ελληνικού φαινότυπου μοιάζουν με των λευκών ανθρώπων, η ηγεσία του Έθνους πρέπει να διεξάγει αμείλικτο αγώνα για να διασφαλίσει τον βιολογικό και πολιτισμικό διαχωρισμό των Ελλήνων από τους λευκούς. Ό,τι ισχύει για τις επιμειξίες με μαύρους και ασιάτες, ισχύει και για τους λευκούς. Δεν επιτρέπεται να έχουμε φυλετικές επιμειξίες με τους ευρωατλαντιστές. Χρειαζόμαστε ένα βιολογικό και πολιτισμικό σιδηρούν παραπέτασμα που να διαχωρίζει τους Έλληνες από τους μη-Έλληνες, κυρίως από τους λευκούς μη-Έλληνες, όπου ο κίνδυνος επιμειξίας είναι μεγαλύτερος.
Δεύτερον, διότι το ευρωατλαντικό στρατόπεδο όταν πρόκειται να επιλέξει μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, πάντα θα βοηθά την Τουρκία εις βάρος ημών. Την χρειάζεται ως φρούριο για να αναχαιτίζει εχθρούς της Δύσεως. Παλαιότερα το έκανε κυρίως λόγω της Ρωσσίας, σήμερα και λόγω του Ιράν. Στα χρόνια πριν την ανάδειξη του Ερντογάν, το έκανε και λόγω των Αράβων. Οι δυτικοί σύμμαχοι θεωρούσαν την Τουρκία ανάχωμα κατά του Παναραβισμού. Σήμερα λόγω του πανισλαμισμού, μέσα στην Τουρκία έχει ξεθωριάσει αρκετά το αντιαραβικό μένος, αλλά πάντα οι δυτικοί θα προτιμούν την Τουρκία εις βάρος της Ελλάδος για τον ρόλο του αστυφύλακος της περιοχής.

Τρίτον, διότι το ευρωατλαντικό στρατόπεδο έχει ισχυρή παρουσία στην χώρα και στην περιοχή μας, και άρα πάντα θα εμποδίζει την δημιουργία ισχυρής και Μεγάλης Ελλάδος ως ανταγωνιστική δύναμη προς αυτούς. Ο γαλλο-γερμανικός άξων δεν έχει κανένα συμφέρον να επιτρέψει την ανάδυση μίας Μεγάλης Ελλάδος. Η Ε.Ε. δεν έχει κανένα συμφέρον να επιτρέψει την δημιουργία μίας ισχυρής και ανεξάρτητης Ελλάδος.
Τέταρτον, διότι οι δυτικοί μάς βρωμίζουν με την αντεθνική τους υποκουλτούρα. Οι απόψεις τους για την κοινωνία και το κράτος, είναι αυτοκτονικές. Τις εμφυτεύουν στο Ελληνικό σώμα και το αρρωσταίνουν. Λαθρομετανάστευση, αμβλώσεις, ομοφυλοφιλικοί γάμοι, φυλετική επιμειξία, ατομισμός, καταναλωτισμός, είναι μερικά από τα λοιμώδη νοσήματα του δυτικού κόσμου που μολύνουν την Ελληνική κοινωνία.  
Για να καταστεί η Ελλάδα μεγάλη και ισχυρή, πρέπει πάση θυσία να μειωθεί η ισχύς του ευρωατλαντικού στρατοπέδου, και κατ’ επέκταση της Τουρκίας. Η ένταξή μας στο δυτικό στρατόπεδο διαιωνίζει μία καχεκτική κατάσταση.
Η Ελλάδα πρέπει να γίνει παγκόσμια υπερδύναμη, όπως ήταν στο παρελθόν. Και αυτό θα επιτευχθεί εκτός δυτικού στρατοπέδου, με το οποίο έχουμε ανταγωνισμό στην παγκόσμια κατανομή ισχύος. 

Αμφισβητούμε ευθέως το ευρωατλαντικό οικονομικό υπόδειγμα. Αμφισβητούμε ευθέως τον ευρωατλαντικό κώδικα αξιών. Αμφισβητούμε ευθέως το ευρωατλαντικό ιστορικό αφήγημα. Αμφισβητούμε ευθέως την ευρωατλαντική εξουσία και τους διεθνείς οργανισμούς της. Αμφισβητούμε ευθέως την ευρωατλαντική ισχύ και θέλουμε να την αντικαταστήσουμε, όντας ιστορικοί και πολιτισμικοί αναθεωρητές.  

Η ηγεμονία είναι παιχνίδι μηδενικού αθροίσματος. Ό,τι κερδίζεις, το χάνει ο αντίπαλός σου. Στην περιοχή της Μεσογείου δεν μπορεί να συνυπάρξουν η Ελληνική Ηγεμονία με την δυτική ηγεμονία. Η Μεσόγειος ανήκει στην Ελληνική σφαίρα επιρροής και δεν πρέπει να ανεχόμαστε ανταγωνιστές στην αυλή μας. 

Στην νέα παγκόσμια αναδιανομή ισχύος το ευρωατλαντικό στρατόπεδο χάνει συνεχώς έδαφος. Κίνα, Ρωσσία, Ινδία, Ιράν, Τουρκία, Βραζιλία, Πακιστάν, Ινδονησία, καθημερινώς αμφισβητούν την δυτική ηγεμονία. Είναι αδιανόητο εμείς να υποτασσώμεθα δουλικώς στην Δύση. 

Εδώ και 100 χρόνια η Ευρώπη χάνει τις αποικίες της, την πολιτισμική και οικονομική της δύναμη προς όφελος εξω-ευρωπαϊκών δυνάμεων. Το αδύναμο, παρηκμασμένο, και γηρασμένο ευρωπαϊκό κέντρο στην προσπάθειά του να διατηρήσει μέρος της παλαιάς ισχύος, απορροφά κράτη από την ευρωπαϊκή περιφέρεια. Ό,τι έκανε κάποτε στην Αφρική και την Ασία, τώρα το κάνει στην ευρωπαϊκή περιφέρεια. Η μετατροπή της Ελλάδος σε επίσημο προτεκτοράτο δεν αποτελεί ευρωπαϊκή αναγέννηση. Πρόκειται για επιθανάτιο ρόγχο.

Η αύξηση των διοικητικών εξουσιών μίας μερίδος γραφειοκρατών στις Βρυξέλλες δεν ισοδυναμεί με αύξηση της συνολικής ισχύος της Ευρώπης. Η ισχύς μετράται με δημογραφικά, στρατιωτικά, οικονομικά, πολιτισμικά, τεχνολογικά, και γεωγραφικά δεδομένα. Σε όλους τους τομείς η Ευρώπη συρρικνώνεται εδώ και 100 χρόνια σε σχέση με την Αμερική και την Ασία.   

Οι ΗΠΑ στηρίζονται στην Ευρώπη και στην Ιαπωνία για την ηγεμονία τους στον κόσμο. Δεν έχουν άλλους σημαντικούς συμμάχους. Δυστυχώς για τις ΗΠΑ, αυτοί οι δύο σύμμαχοι ευρίσκονται σε διαρκή παρακμή και ύφεση. Η Ελλάδα αντιθέτως θα ωφεληθεί πολλαπλώς από την συμμαχία της με τις ανερχόμενες υπερδυνάμεις. Όταν η ζυγαριά της νίκης κλίνει προς την Ανατολή, είναι έγκλημα να συνταχθούμε με τα δυτικά πτώματα. 

No comments:

Post a Comment