Sunday, June 4, 2017

Οι πρεζέμποροι του ευρωπαϊκού LSD



Αρκετοί φίλοι και συναγωνιστές μου στέλνουν αιτήματα στο fb για likes σε ιστοσελίδες που υποστηρίζουν μία άλλη Ευρώπη (κοινωνική, εθνικιστική, εθνικοσοσιαλιστική, αμεσοδημοκρατική, κλπ).

Μετά λύπης μου τους δηλώνω ότι αυτή την στιγμή με την συμπεριφορά τους κάνουν το μεγαλύτερο κακό στην Ελλάδα.

Δίνουμε μάχη για να απελευθερωθεί ο Λαός από την ευρωπαϊκή κατοχή. 
Δίνουμε μάχη για να διασωθεί ο Λαός από την γενοκτονία των Ευρωπαίων.

Την στιγμή της υπερτάτης μάχης, κάποιοι σκέπτονται με ρομαντικές αναπολήσεις. Έχουν μεθύσει με μία "άλλη" Ευρώπη, η οποία υπάρχει μόνον στην φαντασία τους και στα όνειρά τους.

Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί. Χωρίς κανένα έλεος.

Δεν είναι δυνατόν να σε γενοκτονεί ο εχθρός, και εσύ να έχεις στο μυαλό σου ρομαντικές εικόνες ότι κάποτε αυτός ο εχθρός είχε άλλες αντιλήψεις.

Δεν είναι δυνατόν ο Λαός να σφαδάζει από τους πόνους της ευρωπαϊκής κατοχής, και εσύ να του λές, "υπομονή, υπάρχει και μία άλλη Ευρώπη".

Αυτή είναι η Ευρώπη. Αυτή που βλέπουμε μπροστά μας. Επιτέλους ας ανοίξουν βιβλία διεθνών σχέσεων με θεματολογία Realpolitik.

Οι ρομαντισμοί, οι αναπολήσεις, οι μεθυστικές φαντασιώσεις, μετατρέπουν τον Ελληνικό Λαό σε εξαρτημένο άτομο που καταναλώνει LSD.

Αρκετά πιά με τους πρεζέμπορους του ευρωπαϊκού LSD. Εδώ κινδυνεύει η υπόσταση του Έθνους, και κάποιοι φίλοι ζητούν like σε σελίδες μίας "άλλης Ευρώπης".

Εγώ ζητώ να καταστραφεί η Ευρώπη. Και δεν πρόκειται για βεβιασμένη και οργισμένη αντίδραση της στιγμής. Η θέση μου είναι απότοκος ψυχρού υπολογισμού.

Ή η Ελλάδα θα επιβιώσει ή η Ευρώπη. Διαλέξτε.

Σταματήστε τις αστειότητες με τα likes για μία άλλη Ευρώπη. Δεν μας έφταναν οι ευρωλιγούρηδες, έχουμε και τους ρομαντικούς ευρωπαϊστές μίας άλλης Ευρώπης.

Europa delenda est (Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί)

Ιφικράτης Αμυράς

No comments:

Post a Comment