Sunday, June 4, 2017

Η Ευρώπη έχει εγκληματίσει εις βάρος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θρησκευτικών ελευθεριών



Πριν 15 χρόνια σε συζητήσεις με ομοθρήσκους είχαμε θέσει το ζήτημα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Τί στάση έπρεπε να κρατούμε έναντι του πολιτικού μορφώματος της ΕΕ;

Κάποιοι τάχθηκαν ανοικτά υπέρ, επειδή η ΕΕ υπερασπιζόταν τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις θρησκευτικές ελευθερίες. Κάτι που απασχολούσε διακαώς τους Έλληνες στο θρήσκευμα.

Σήμερα, 15 χρόνια μετά, η Ευρώπη έχει γεμίσει με τόσους φανατικούς μονοθεϊστές που δεν είχαμε ξαναδεί παρά μόνον στα χρόνια του βυζαντίου.

Δεν είναι μόνον οι ισλαμιστές. Μας έρχονται εκατομμύρια φανατικών χριστιανών από την Αφρική οι οποίοι αναλαμβάνουν ρόλο προσηλυτιστού.

Ενώ οι περισσότεροι γηγενείς Ευρωπαίοι χριστιανοί έχουν απομακρυνθεί από τις θεμελιώδεις αρχές του χριστιανισμού, οι Αφρικανοί χριστιανοί μαζί με τους Ισλαμιστές γυρίζουν την Ευρώπη στον Μεσαίωνα.

Η ευρωπαϊκή νομοθεσία περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων και θρησκευτικών ελευθεριών ήταν δίκοπο μαχαίρι. Η υποστήριξη των ανοικτών συνόρων και της μεταναστεύσεως χωρίς διακρίσεις, κατέληξε στην αριθμητική αύξηση των μονοθεϊστών. Αντί να ενισχυθούν οι προ-χριστιανικές και προ-ισλαμικές παραδοσιακές θρησκείες της Ευρώπης, ενισχύθηκε ο μονοθεϊστικός σκοταδισμός.

Οι αγώνες και οι θυσίες φιλοσόφων όπως του Giordano Bruno, πάνε χαμένες εξ αιτίας των σημερινών Ευρωπαίων "ανθρωπιστών".

Για τους Έλληνες στο θρήσκευμα δεν αρκεί να στρατευθούν στο πολεμικό μέτωπο κατά του ρωμέικου νεοβυζαντικού κρατιδίου και της ανθελληνικής ορθοδοξίας. Το ευρωπαϊκό μέτωπο θρησκευτικού πολέμου μας αφορά άμεσα.

Δεν πρέπει να παραπλανώμεθα από αρκετές αναφορές που καταγράφουν τον αποχριστιανοποίηση των γηγενών Ευρωπαίων. Ισχύουν αυτές οι αναφορές αλλά συγχρόνως υπάρχει μεγάλη άνοδος του μονοθεϊσμού λόγω της δημογραφικής εισβολής χριστιανών και μουσουλμάνων από εξωευρωπαϊκές χώρες.

Ο πλήρης διαχωρισμός Ελληνισμού και μονοθεϊσμού είναι η μόνη ασφαλής οδός σωτηρίας για το Έθνος των Ελλήνων. Αλλιώς θα εξιουδαϊστούμε δια των μονοθεϊστικών αιρέσεων και θα αφανιστούμε από την Ιστορία.

Europa delenda est (Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί)

No comments:

Post a Comment