Sunday, June 11, 2017

Η Δύση καταρρέει και μαζί της θα καταρρεύσει το διεφθαρμένο αξιακό της σύστημα



Αρκετοί συναγωνιστές βλέποντας την στήριξη που παρείχε το κατοχικό μισελληνικό καθεστώς στην παρέλαση της διαστροφής και την προσπάθεια επιβολής μαθημάτων διαστροφής στα σχολεία, ίσως να θεωρούν ότι ο εχθρός κερδίζει συνέχεια έδαφος.

Για να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα πρέπει να παρατηρούμε τις παγκόσμιες μακροπρόθεσμες τάσεις και όχι μόνον τις βραχυπρόθεσμες.

Η προβολή και προώθηση των διεστραμμένων θεωριών περί έμφυλων ταυτοτήτων βασίζεται εξ ολοκλήρου στην υποστήριξη της ΕΕ και του δυτικού συνασπισμού. Χωρίς την υποστήριξη του δυτικού συνασπισμού(χρηματοδότηση, πολιτική κάλυψη, νομική στήριξη) οι διεστραμμένες αντιλήψεις δεν θα εύρισκαν κενό χώρο για να διαδοθούν.

Αλλά παγκοσμίως η φιλελεύθερη δημοκρατία χάνει έδαφος και οπαδούς. Το παραδέχονται και το δημοσιεύουν στις εκθέσεις τους οι δυτικές δεξαμενές σκέψεως που στήριξαν τον βίαιο εκδημοκρατισμό των χωρών εκτός Δύσεως.

Ο δυτικός κόσμος καταρρέει δημογραφικώς, πολιτισμικώς, και οικονομικώς. Η Ανατολή αναδύεται ως νέο κέντρο ισχύος και μαζί της αναδύονται άλλα ήθη και άλλες κοσμοθεωρίες.

Ζούμε το τέλος της δυτικής παγκόσμιας ηγεμονίας που κράτησε πέντε αιώνες. Είναι προφανές ότι σήμερα η Δύση αδυνατεί να επιβάλλει τις απόψεις της στην διεθνή πολιτική σκακιέρα, παρά μόνον συγκυριακώς. Στο Αφγανιστάν, στην Συρία, στην Λιβύη, στην Ουκρανία, στην κεντρική Ασία, στην Αφρική, αποτυγχάνει παταγωδώς.

Αναθεωρητικά κράτη όπως η Κίνα δημιουργούν αντίπαλους συνασπισμούς οι οποίοι προβάλλουν διαφορετικά αξιακά συστήματα. Σε λίγα χρόνια ο πολιτισμικός οχετός του δυτικού κόσμου θα μολύνει έναν περιορισμένο αριθμό χωρών.

Η Χώρα μας περνά εξαιρετικώς δύσκολες μέρες διότι μέχρι προσφάτως η καθεστηκυία τάξη των ευρωραγιάδων είχε ταυτίσει το μέλλον της Πατρίδος με την πρόσδεση στο δυτικό άρμα. Τώρα που καταρρέει η Δύση δεν θα είναι εύκολο να προάγουν το διεστραμμένο αξιακό τους σύστημα.

Οι αλλαγές στην παγκόσμια κατανομή ισχύος είναι αργές αλλά αισθητές. Ήδη το ισλάμ έχοντας εισβάλλει δυναμικώς στην Ευρώπη, έχει δημιουργήσει ελεγχόμενες ζώνες όπου οι διεστραμμένες θεωρίες περί έμφυλων ταυτοτήτων δεν τολμούν να εμφανιστούν. Επιπλέον η δημογραφική εισβολή Αφρικανών, Ασιατών, και μιγάδων της Νοτίου Αμερικής μετατρέπει σταδιακώς την Δύση σε αποικία του Τρίτου Κόσμου.

Από την στιγμή που αλλάζει ραγδαίως το φυλετικό υπόστρωμα και το πολιτισμικό υπόστρωμα των λαών που κατοικούν στην Δύση, σύντομα θα αλλάξει και το σάπιο πολιτικό στρώμα που επικάθηται στις κοινωνίες. Και μαζί του θα σαρωθεί το ανώμαλο δυτικό αξιακό σύστημα.

1 comment:

  1. ναι και το πολιτκο στρωμα πως θα μεταβληθει? θα εχουμε μουσουλμανους δημαρχους?? ειναι αυτο θετικη εξελιξη?

    ReplyDelete