Sunday, June 4, 2017

Nothing personal europeans. It’s strictly business


Πρέπει να θέσουμε εκτός νόμου όλα τα κόμματα υπέρ της Ενωμένης Ευρώπης, όλες τις ιδεολογίες, όλα τα κινήματα, όλα τα μμε.

Πρέπει να καταστρέψουμε όλες τις ευρωπαϊκές υποδομές. Όλα τα ιδρύματα και τις δεξαμενές σκέψεως που υποστηρίζουν και αναπαράγουν τα περί Ενωμένης ευρώπης. Κυρίως όλους τους ευρωπαϊκούς οργανισμούς. Να κατεδαφιστούν και να λάβουμε μη-αναστρέψιμα μέτρα για να μην ξαναοικοδομηθούν. 

Σε όλα τα σχολεία της Ηπείρου από νηπιακής ηλικίας πρέπει να μισείται η Ενωμένη Ευρώπη, να ενσαρκώνει το απόλυτο κακό, να γίνωνται παντού ομιλίες σε χώρους εργασίας και πανεπιστήμια κατά της ευρωπαϊκής κτηνωδίας, κατά του ευρωπαϊκού ιμπεριαλισμού, κατά της αποικιοκρατίας, κατά της εισβολής ευρωπαϊκών στρατευμάτων σε ξένες χώρες, κατά της αλαζονείας. 

Να εξουδετερωθούν όσοι οικονομολόγοι υπεστήριξαν το ευρώ και την ιδέα κοινού νομίσματος. Το ίδιο και οι τραπεζίτες. 

Να ξαναγραφτεί η ιστορία της ΕΕ ως συνωμοσία αρρωστημένων εγκεφάλων (οι ιδρυτικοί πατέρες της ΕΕ) για την καταστροφή των λαών και των εθνών του κόσμου. Να κατεδαφιστούν όλα τα μνημεία και να καταργηθούν όλα τα βραβεία υπέρ Jean Monnet και λοιπών φεντεραλιστικών αποβρασμάτων τύπου Spinelli.

Οι ιδέες περί ομοσπονδοποιήσεως και αυτοκρατορίας της Ευρώπης θα διώκονται ποινικώς με αυστηρότατες ποινές. Θα αντιστραφεί το βάρος της αποδείξεως. Θα το φέρει ο κατηγορούμενος για ευρωπαϊκό φεντεραλισμό. Θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι αθώος, και όχι εμείς ότι είναι ένοχος για φεντεραλισμό.

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε στους ευρωπαίους βαρβάρους ότι για να πετύχουν την Ενωμένη Ευρώπη τους, θα πρέπει να νικήσουν τους αντιευρωπαϊστές σε ολοκληρωτικό στρατιωτικό πόλεμο. Αν τολμήσουν, θα μείνουν με ενωμένα αποκαΐδια στα χέρια. Μόνο μία ισοπεδωμένη και πλήρως κατεστραμμένη Ευρώπη, θα είναι ενωμένη.

Όταν διαλύσουμε την ΕΕ, πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι σε 5-10 χρονια δεν θα αναδυθεί μία άλλη ευρωπαϊκή αρχιτεκτονική βασισμένη σε κάποιου τύπου ένωση, έστω και χαλαρή συνομοσπονδία, έστω και χαλαρή ένωση ανεξαρτήτων κρατών. Αποδεχόμαστε μόνον μία διαιρεμένη Ευρώπη.

Nothing personal europeans. It’s strictly business.

No comments:

Post a Comment