Sunday, June 4, 2017

Για όλα φταίνε οι ελληνόφωνοι ευρωπαϊστές - Είναι η γάγγραινα του Έθνους



Από τότε που ξεκίνησε το δράμα της Ελλάδος με τα μνημόνια, κάποιοι φιλοευρωπαίοι πρώην φίλοι, πρώην συναγωνιστές, έλεγαν ξανά και ξανά: Η Ευρώπη δεν μας φταίει σε τίποτε, για όλα φταίει το κομματικό κράτος και οι τεμπέληδες δημόσιοι υπάλληλοι.

Αρχικώς έδειχνα μία κατανόηση στην αγανάκτησή τους διότι ξέρω πόσο έχει ταλαιπωρηθεί ο μέσος Έλλην από το μισελληνικό κράτος και από τους κομματικούς εγκαθέτους της δημοσίας διοικήσεως.

Αλλά στην πορεία του χρόνου, οι πρώην φίλοι και συναγωνιστές συνέχιζαν το ίδιο αφήγημα. Κατενόησα ότι δι' αυτού του τρόπου δεν προσπαθούν να καυτηριάσουν τα κακώς κείμενα, αλλά να βρούν δικαιολογίες για να συνεχίζεται η ευρωπαϊκή κατοχή της Πατρίδος μας.

Τις τελευταίες ημέρες μάθαμε ότι ο ΟΟΣΑ θέλει να απαγορευθεί στην χώρα μας η διακίνηση χύμα τσίπουρου, και να κατάσχεται!

Καθόμαστε και συζητάμε με γελοία ευρωπαϊκά υποκείμενα που μας συμβουλεύουν δήθεν για την ανάπτυξη. Έχουμε μπλέξει με ανθρωπόμορφα κτήνη που μας θεωρούν σκλάβους, και μας χρησιμοποιούν ως πειραματόζωα.

Πρέπει να αντιστρέψουμε το αφήγημα των ευρωραγιάδων. Για όσα παθαίνουμε μας φταίνε αποκλειστικώς οι ελληνόφωνοι ευρωπαϊστές. Χωρίς αυτή την άθλια παρασιτική διακομματική συμμορία θα ήμασταν πολύ καλύτερα.

Οι ελληνόφωνοι ευρωπαϊστές και ο λεβαντινοραγιαδισμός τους μας έφτασε στο έσχατο σημείο. Από την σύστασή του το νεοελληνικό κράτος είχε τεράστιες στρεβλώσεις, υπήρχε κρατική διαφθορά, και πάντοτε εγίνοντο κομματικοί διορισμοί. Αλλά ποτέ δεν έφτασε να χάσει το 1/3 του ΑΕΠ του και να έχει 30% ανεργία μέσα σε λίγα χρόνια.

Για όλα φταίνε οι ελληνόφωνοι ευρωπαίοι. Αυτό το καρκίνωμα πρέπει να εξοβελιστεί από την Ελληνική κοινωνία. Παθαίνουμε γάγγραινα όσο τους ανεχόμαστε.

Όσο και να κατηγορούν οι ελληνόφωνοι ευρωπαίοι το ρωμέικο διεφθαρμένο κράτος, ποτέ στην Χώρα μας δεν βλέπαμε συμπολίτες μας να ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό και να αυτοκτονούν, παρά μόνον στις τραγικές στιγμές της κατοχής και του εμφυλίου.

Europa delenda est (Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί).

No comments:

Post a Comment