Saturday, March 17, 2018

Το πνεύμα του υπαρκτού σουρεαλισμού: αίλλυνες, τρελλάνιοι, και ρωμιοεθνικοί


"Χίλιες φορές καλύτερα να παραμείνουμε εσαεί δούλοι του εβραιοχριστιανισμού για να μην χάσουμε την πνευματική μας αγνότητα, παρά να πολεμήσουμε τους εχθρούς μας με βρώμικες μεθόδους, να τους νικήσουμε, να απελευθερωθούμε, και να καταστούμε ηγεμόνες". Αυτό είναι το πνεύμα του σύγχρονου σουρεαλισμού με το οποίο ζουν την καθημερινότητά τους οι αίλλυνες, οι τρελλάνιοι, και οι ρωμιοεθνικοί. 

Έχουμε άτομα στον "χώρο" που ακόμη νομίζουν ότι πάνε σε εκδρομή, και όχι σε πόλεμο. Το μεγάλο δίλημμα είναι το εξής: Όταν στο εγγύς μέλλον εμφανιστεί μία χριστιανική ISIS και αρχίσει να ξανακαίει ζωντανούς τους "ειδωλολάτρες", θα πρέπει να βοηθήσουμε όσους σήμερα συμπεριφέρονται λες και βρίσκονται σε εκδρομή και χλευάζουν όσους μιλούν για πολεμικές προετοιμασίες; Ξεκάθαρα όχι. Επέλεξαν μόνοι τους να ξαναβιώσουν την άσχημη μοίρα των Προγόνων μας.

Δεν μπορούν και δεν θέλουν να υπερασπιστούν τον Ελληνισμό. Γι' αυτό κατασκευάζουν γελοίες δικαιολογίες προκειμένου να μην βρεθούν στην δύσκολη θέση του στρατιώτου που πολεμά στα χαρακώματα.

Ένας «χώρος» αποτελούμενος από μειονεκτικά και δειλά άτομα, δεν πρόκειται να αντέξει σε διώξεις ούτε να αντισταθεί. Σε ελάχιστο χρόνο θα αλλάξει στρατόπεδο, θα ασπαστεί πλήρως τον μονοθεϊσμό, και θα αρχίσει να κατασφάζει τους Έλληνες.

Αν θέλουμε να επιβιώσουμε ως Έθνος, δεν πρέπει να έχουμε τίποτε το κοινό μαζί τους. Στην ουσία πρόκειται για αίλλυνες, τρελλάνιους, και ρωμιοεθνικούς. Ουδεμία σχέση με τους Έλληνες.

No comments:

Post a Comment