Wednesday, March 7, 2018

Τί είναι νόμιμο, παράνομο, ηθικό, δίκαιο, συμφέρον, και ποιός το καθορίζει;



Ακόμη και σήμερα, μετά τόσα χρόνια μνημονιακών-κατοχικών κυβερνήσεων, όταν γίνονται συλλήψεις αναρχικών ή εθνικιστών από το κατοχικό καθεστώς, κάποιοι ανόητοι επιχαίρουν, μή αντιλαμβανόμενοι ότι τα νομικά όρια της πολιτικής ελευθερίας διαρκώς συρρικνώνονται.

Το τί είναι νόμιμο και τί είναι παράνομο, το τί είναι εγκληματική οργάνωση, το τί είναι ακραίο, το τί είναι τρομοκρατία, διαρκώς μεταβάλλεται προς το χειρότερο. Με αποτέλεσμα το κατοχικό καθεστώς να ποινικοποιεί κάθε αντικαθεστωτική δράση.

Γι' αυτό το έγκλημα μεγάλη ευθύνη φέρουν οι νομοταγείς πολίτες οι οποίοι δεν ξεχωρίζουν το νόμιμο από το δίκαιο. Και το χειρότερο όλων είναι ότι οι νομοταγείς πολίτες αποδέχονται παθητικώς το κατοχικό καθεστώς να καθορίζει μονομερώς και αποκλειστικώς το εννοιολογικό πλαίσιο του ποινικού κώδικος.

Πολιτικοί ερασιτέχνες και αδαείς πολίτες χρησιμοποιούν την στατική διχοτόμηση νόμιμος-παράνομος Αγών, και συνεπώς τάσσονται κατά της Επαναστάσεως.

Αλλά αφού τα όρια της κατοχικής νομιμότητος διαρκώς συρρικνώνονται, το τί είναι νόμιμο και το τί παράνομο συνεχώς αλλάζει, όπως έγινε προσφάτως με την ποινικοποίηση των διαμαρτυρομένων για τους πλειστηριασμούς στα ειρηνοδικεία και στα συμβολαιογραφικά γραφεία, οι οποίοι θα συλλαμβάνωνται και θα τιμωρούνται.

Σκοπός του κατοχικού καθεστώτος είναι να διευρύνει συνεχώς τα όρια του αξιόποινου ακτιβισμού. Δικός μας σκοπός είναι να διευρύνουμε συνεχώς τα όρια της πολιτικής ελευθερίας.

Συμφέρον του κατοχικού καθεστώτος είναι να θολώνει τα όρια μεταξύ αποδεκτών και μή αποδεκτών ενεργειών, ώστε να φτάνει σε σημείο να φορτώνει κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση ακόμη και σε μία παρέα 3-4 ατόμων. Δικό μας συμφέρον είναι να αποποινικοποιούμε όλες τις μορφές πολιτικής δράσεως. Ο,τιδήποτε πλήττει το μισελληνικό καθεστώς είναι δίκαιο. Ηθικό είναι ό,τι συμφέρει τον Λαό και την Επανάσταση.

Το τί είναι νόμιμο, παράνομο, ηθικό, δίκαιο, συμφέρον, πρέπει να καθορίζεται μονομερώς και αποκλειστικώς από τους επαναστάτες, ποτέ από τους εχθρούς του Λαού και της Πατρίδος. 

Η απόκτηση ιδεολογικής ηγεμονίας πάνω στον Ελληνικό πληθυσμό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την αντίληψη που έχουν οι επαναστάτες για τις έννοιες που αναφέραμε. Σε κάθε τους ανάλυση, σε κάθε ομιλία, σε κάθε εκδήλωση, πρέπει να αναπαράγουν τον αξιακό κώδικα της Επαναστάσεως για το τί είναι νόμιμο, παράνομο, ηθικό, δίκαιο, συμφέρον. 

Αλλιώς αν επιτρέπουμε στους προδότες και τους δωσίλογους να κατέχουν το μονοπώλιο καθορισμού των εννοιών, θα είμαστε συνυπεύθυνοι στην καταστροφή της κοινωνίας, και στον θάνατο της Επαναστάσεως. 

No comments:

Post a Comment