Friday, March 16, 2018

Έχει αποδειχθεί ιστορικώς ότι οι αυταπάτες κοστίζουν ποταμούς αίματος



Η απολίτικη και συναισθηματική αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε ως Έλληνες, θα μας κοστίσει ποταμούς αίματος. Ο ανιστόρητος "ζητωπατριωτισμός" θα έχει σοβαρότατες συνέπειες.

Συνεχίζουν κάποιοι αφελείς Έλληνες να μιλούν για τα δύο "παλληκάρια" του στρατού που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές. Μία τέτοια συναισθηματική προσέγγιση καταλήγει στην έμμεση ταύτιση των Ελλήνων με τον ρωμέικο στρατό.

Το χειρότερο όλων είναι ότι με αυτή την απολίτικη στάση, οι Έλληνες δεν φροντίζουν για την αυτο-οργάνωση και την αυτο-άμυνά τους. Αφήνουν την τύχη τους στα χέρια του ρωμέικου καθεστώτος.

Όσοι το πράττουν, αδιαφορούν για την σκληρή πολιτική πραγματικότητα που αντμετωπίζουμε, και για το μέλλον του Ελληνισμού.

Αδιαφορούν για το αν ο ρωμέικος στρατός κτυπήσει τον επαναστατημένο Λαό σε περίπτωση μαζικής αντικαθεστωτικής εξεγέρσεως. Δεν έχουμε καμμία εγγύηση ότι δεν θα κτυπήσει τον Λαό.

Αδιαφορούν για το αν ο ρωμέικος στρατός εμπλακεί σε πόλεμο κατά της Συρίας και του Ιράν, σε συμμαχία με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ. Μία τέτοια εξέλιξη θα παρασύρει τον Λαό σε πόλεμο για αλλότρια συμφέροντα.

Αδιαφορούν για το αν ο ρωμέικος στρατός απορροφηθεί από τον ευρωγερμανικό στρατό, οπότε πάψει και επισήμως να υφίσταται. Ή ακόμη χειρότερα, για το αν μετατραπεί σε κατοχικό στρατό της ΕΕ εις βάρος της Ελλάδος.

Ο "ζητωπατριωτισμός" είναι μία βαρύτατη ασθένεια που πλήττει τα απολίτικα στρώματα του πληθυσμού. Δεν ξέρουν τί να υποστηρίξουν και γιατί να το υποστηρίξουν. Οπότε άγονται και φέρονται από σύμβολα και επιδερμικές προσεγγίσεις.

Το εν λόγω στράτευμα έχει αποδείξει πολλάκις ότι υπακούει τυφλά στις εντολές του μισελληνικού κατοχικού καθεστώτος.

Ο συναισθηματισμός δεν θα σώσει τους Έλληνες. Οι αυταπάτες θα κοστίσουν πολύ αίμα. Μόνον ο εξοπλισμός και η ανεξάρτητη πολιτικοστρατιωτική συγκρότηση των Ελλήνων αποτελεί εγγύηση ασφαλείας.

Όποιος Έλλην περιμένει σωτηρία από την δομή, το πνεύμα, και την ηγεσία του ρωμέικου στρατεύματος, είναι άξιος της μοίρας του.

Οι διαφορές Ελλήνων και αιλλύνων είναι πολλές και τεράστιες. Μία εξ αυτών είναι ότι οι Έλληνες θέλουν να συγκροτηθούν σε νέο ανεξάρτητο έθνος και κράτος, ουδεμία σχέση έχον με το μισελληνικό ρωμέικο ψευδοκράτος. 

Οι Έλληνες θέλουν να καταλάβουν την εξουσία. Οι αίλλυνες θέλουν να ζουν αιωνίως υπό την εξουσία των ρωμιών. 

No comments:

Post a Comment