Monday, March 5, 2018

Επικεντρωνόμαστε στα αίτια και όχι στα συμπτώματα του κοινωνικού εκμαυλισμού


Όσοι αίλλυνες από την μία μεριά οδύρονται για τους πρόσφατους εξευτελισμούς που υφίσταται η Ελλάς από την Τουρκία, αλλά από την άλλη μεριά αποτάσσουν την Επανάσταση εναντίον του ρωμέικου καθεστώτος, είναι συνυπεύθυνοι για όσα κακά συμβαίνουν.

Όσο οι Έλληνες αρνούνται να συγκροτηθούν πρώτα σε επαναστατικό Κόμμα, μετά σε επαναστατικό Καθεστώς, και τέλος σε νέο Έθνος, θα υφίστανται από τους ρωμιούς συνεχείς εξευτελισμούς.

Οι ρωμιοί ούτε μπορούν, ούτε θέλουν να κάνουν κάτι διαφορετικό για την Ελλάδα. Πράττουν όπως έχουν συνηθίσει τους τελευταίους 17 αιώνες, και όπως τους έχουν διδάξει τα ινδάλματά τους: οι άγιοί τους, οι προφήτες τους, οι βασιλείς τους, οι αυτοκράτορές τους.

Δεν πρόκειται να αλλάξουν την συμπεριφορά τους, εκτός και αν ανατραπούν από την εξουσία.

Τα πράγματα δεν ήταν καλύτερα στο παρελθόν μέσα στο ρωμέικο ψευδοκράτος, ώστε να λένε κάποιοι αίλλυνες "τί κακό πάθαμε τώρα". Ούτε η Ελλάς έζησε εποχές χωρίς εξωτερικούς εχθρούς, ώστε να λένε κάποιοι αίλλυνες, "τώρα έχουμε άλλα προβλήματα, ας μην διχαζόμαστε".

Τώρα είναι η καλύτερη εποχή για διαχωρισμό και επανάσταση. Όσο περισσότερο σαπίζει και διαλύεται το ρωμέικο καθεστώς, τόσο πρέπει να φουντώνει η Ελληνική επαναστατική φλόγα.

Το σήριαλ με τους δύο αιχμάλωτους στρατιωτικούς των τελευταίων ημερών περιγράφει ανάγλυφα την ψυχή των αιλλύνων και των ρωμιών. Βουτηγμένοι μέχρι τον λαιμό στον βούρκο της πολιτικής αγνοίας, ασχολούνται με τα συμπτώματα και όχι με τα αίτια του κοινωνικού εκφυλισμού.

Η ουσία των περισσοτέρων "πατριωτικών" σχολίων στο διαδίκτυο είναι το "πόσο μας εξευτελίζει αυτή η κυβέρνηση", και όχι το πόσο εκμαυλισμένοι είναι όσοι αρνούνται να οργανωθούν πολιτικώς για την ανατροπή του ρωμέικου ψευδοκράτους.

Η πολιτική τακτική και στρατηγική των Ελλήνων πρέπει να επικεντρώνεται στα αίτια και όχι στα επιφαινόμενα. Πρέπει να καυτηριάζουμε ανηλεώς ακόμη και την ελαχίστη συμπάθεια που τρέφουν κάποιοι προς το ρωμέικο καθεστώς και τους μισελληνικούς θεσμούς τους.

Αν δεν κατεδαφίσουμε το ρωμέικο ψευδοκράτος, θα αφανιστούμε ως Έθνος. Όποιος δεν είναι μαζί μας σε αυτόν τον σκοπό, είναι εναντίον μας. #ιερακς

No comments:

Post a Comment