Thursday, March 8, 2018

Ένα αληθινά ανατρεπτικό κίνημα δεν φοβάται για το αν θα τεθεί εκτός νόμου από τους τυράννους. Δημιουργεί την δική του νομιμότητα


(Παλαιό άρθρο έξι ετών, πάντα επίκαιρο, καταγράφει τις προσδοκίες, τα λάθη, και τις παραλείψεις του αντιμνημονιακού στρατοπέδου που κόστισαν τόσο πολύ στον Λαό.)  

Η διαφορά μεταξύ ενός ανατρεπτικού κινήματος και μίας καιροσκοπικής αλλαγής προσώπων στην κορυφή της εξουσίας, είναι η θέληση για δύναμη, όπως θα έλεγε και ο Φρειδερίκος Νίτσε.
Το αντιμνημονιακό στρατόπεδο είναι έτοιμο να διαβεί το ποτάμι. Φτάνει στην τελική αναμέτρηση με τον εχθρό του Λαού. Απομένει να καθορίσουμε την τακτική για την άμεση ανατροπή της κατοχικής κυβερνήσεως.
Τί όπλα διαθέτει ο εχθρός και τί όπλα διαθέτουμε εμείς;
Ο εχθρός διαθέτει νομοθετική εξουσία, νόμισμα, ένοπλα σώματα, μμε, κυβέρνηση, δικαστήρια, κρατικά αρχεία και σφραγίδες.
Εδώ αρχίζει το πρόβλημα. Το δίλημμα «εκλογές ή εξέγερση» παραλύει το παλλαϊκό κίνημα. Το ζήτημα δεν είναι ή το ένα ή το άλλο. Το ζήτημα είναι ποιός θα καθορίζει τί είναι νόμιμο και τί παράνομο. Ο Ελληνικός Λαός ή το 4ο Ράιχ;
Ένα αληθινά ανατρεπτικό κίνημα δημιουργεί πρωτογενές δίκαιο. Κλιμακώνει την σύγκρουση μέχρι τα άκρα. Η αναμέτρηση με τον εχθρό είναι το πρωταρχικό καθήκον του εξεγερμένου Λαού.
Το αντιμνημονιακό μέτωπο δεν αναζητά την νομιμοποίηση από τον εχθρό. Θέτει εκτός νόμου τον εχθρό του Λαού. Δημιουργεί την δική του νομιμότητα.
Θα εξηγήσουμε αυτό το καθήκον στον Λαό, και τότε ο Λαός θα καταλάβει ότι δεν υφίσταται δίλημμα «εκλογές ή εξέγερση». Η ανατροπή θεωρείται δεδομένη.
Από την ημέρα που οι δωσίλογοι επέβαλαν το επαίσχυντο μνημόνιο, ο Λαός έχει κάνει πολλά βήματα στην αναβάθμιση του ιδεολογικού, οργανωτικού και πολιτικού του οπλοστασίου. Τώρα χρειάζεται να κάνει το μεγάλο άλμα. Να δημιουργήσει το δικό του Δίκαιο. Τους δικούς του Νόμους.
Ένας υπόδουλος Λαός όταν φθάσει να συνειδητοποιήσει ότι είναι ικανός να δημιουργεί το δικό του δίκαιο, είναι ήδη στα πρόθυρα της εξεγέρσεως.  
Καθήκον μας είναι να εξειδικεύσουμε στον Λαό τί όπλα θα αντιπαραθέσει στα όπλα του εχθρού. Καθήκον μας είναι να κλιμακώσουμε την πολιτική πάλη του Λαού σε ανώτερο επίπεδο.
Εξυψώνουμε το επίπεδο πολιτικής συνειδήσεως του Λαού σε σημείο να αποκτήσει τέτοια αυτοπεποίθηση που να θεωρεί δεδομένη την υπογραφή διαταγμάτων που θα ακυρώνουν τα διατάγματα του εχθρού, αψηφώντας την διεξαγωγή κατοχικών εκλογών.   
Ο εχθρός κατέχει την δύναμη του χρήματος, και δι’ αυτού ελέγχει τις τράπεζες και την οικονομία σε μεγάλο βαθμό. Το αντιμνημονιακό μέτωπο πρέπει άμεσα να προχωρήσει στην έκδοση νομίσματος, ιδρύοντας τράπεζα με εκδοτικό προνόμιο αψηφώντας ευθέως την χρηματική εξουσία του εχθρού. Αψηφώντας τον Προβόπουλο και την «τράπεζα της Ελλάδος». Αυτό το ανθελληνικό ίδρυμα δεν έχει σχέση με την Ελλάδα. Υποτάσσεται τυφλά στο 4ο Ράιχ. Τώρα να τυπώσουμε το δικό μας χαρτονόμισμα ως απόδειξη εθνικής ανεξαρτησίας. Δεν θα περιμένουμε τις εκλογές για να κυκλοφορήσουμε εθνικό χαρτονόμισμα. Η φάση δυαδικής εξουσίας και η εξέγερση χαμηλής εντάσεως έχει ήδη ξεκινήσει σε όλες τις σφαίρες της κοινωνικής ζωής. Είναι αδιανόητο να αδιαφορούμε για το πεδίο του νομισματικού πολέμου.  
Ο εχθρός διαθέτει βουλή που νομοθετεί ερήμην του Λαού. Το αντιμνημονιακό στρατόπεδο πρέπει να αυτοανακηρυχθεί σε Συντακτική Εθνοσυνέλευση, μέσα από τις λαϊκές συνελεύσεις, αψηφώντας ευθέως την νομοθετική εξουσία του εχθρού. Αρχίζουμε τώρα να ψηφίζουμε νόμους, περνώντας σε φάση δυαδικής νομοθετικής εξουσίας.
Ο εχθρός διαθέτει κυβέρνηση, που λειτουργεί ως τοποτηρητής των συμφερόντων του 4ου Ράιχ. Το αντιμνημονιακό στρατόπεδο πρέπει να σχηματίσει προσωρινή επαναστατική κυβέρνηση, που θα αναλάβει να εξασφαλίσει την επιβίωση του Λαού μέχρι την διεξαγωγή ελεύθερων εκλογών.
Ο εχθρός διαθέτει δικαστήρια, με κατοχικούς δικαστές, που εξοντώνουν τον Λαό. Το αντιμνημονιακό στρατόπεδο πρέπει να προχωρήσει στην σύσταση λαϊκών δικαστηρίων που θα αψηφούν ευθέως την εξουσία των κατοχικών δικαστών.
Θα αρχίσουν με την εκδίκαση υποθέσεων όπως το χαράτσι και θα ακυρώνουν όλες τις παράνομες αποφάσεις των κατοχικών δικαστηρίων. Είτε σε ασφαλιστικά, είτε σε κοινωνικά, είτε σε εργασιακά, είτε σε φορολογικά θέματα. Στην επομένη φάση θα προχωρήσουν στην σύλληψη και καταδίκη των δωσίλογων. Τα λαϊκά δικαστήρια θα δικάσουν τους προδότες. Το υπάρχον προδοτικό δικαστικό σώμα δεν δικαιούται να τους δικάσει. Αυτό το προνόμιο ανήκει στον Λαό και τα λαϊκά δικαστήρια.
Ο εχθρός διαθέτει ελεγχόμενα συνδικαλιστικά όργανα. Το αντιμνημονιακό στρατόπεδο για να πάρει με το μέρος του όλους τους εργαζομένους, πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να διοργανώσει μαζική πολιτική απεργία, αψηφώντας ευθέως την εξουσία των δωσίλογων φιλοκυβερνητικών συνδικαλιστών. Για να γίνει αυτό πρέπει να ξεκινήσει την διοργάνωση πολιτικών απεργιών με ημερομηνίες και περιεχόμενο που θα καθορίζουμε εμείς και όχι η ηγεσία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.
Ο εχθρός διαθέτει τον μηχανισμό προκηρύξεως και διεξαγωγής εκλογών. Το αντιμνημονιακό στρατόπεδο θα εμπνεύσει τον Λαό ότι αξίζει να κυβερνήσει την χώρα με το να προκηρύξει τις δικές του εκλογές, δημιουργώντας επιτροπές εκλογικού αιφνιδιασμού, δημοσιεύοντας δικό του εκλογικό νόμο με απλή αναλογική, καταρτίζοντας δικούς του εκλογικούς καταλόγους ώστε να αποφευχθεί η νοθεία, δημιουργώντας εφορευτικό μηχανισμό από τον Λαό, για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων του Λαού.
Η διοργάνωση εκλογών από τον Λαό, αψηφώντας τον κατοχικό καλπονοθευτικό μηχανισμό, θα διδάξει στους πολίτες την τέχνη της δημιουργίας πρωτογενούς δικαίου. Θα δώσει αυτοπεποίθηση στους απελπισμένους συμπολίτες μας. Κυρίως θα τους δώσει αυτό που τους ανήκει και τους έκλεψαν οι ληστοσυμμορίτες: Την λαϊκή κυριαρχία.
Ο εχθρός διαθέτει πραιτωριανούς και ετοιμάζεται να δεχθεί ενίσχυση από ξένους πραιτωριανούς που θα αιματοκυλήσουν τον Λαό. Το αντιμνημονιακό στρατόπεδο πρέπει άμεσα να οργανώσει λαϊκές επιτροπές αυτοάμυνας. Οι λαϊκές πολιτοφυλακές θα αναμετρηθούν σώμα με σώμα με όσους θέλουν να κτυπήσουν τον Λαό και θα τους τσακίσουν αμείλικτα. Στην επομένη φάση οι επιτροπές λαϊκής αυτοάμυνας θα προχωρήσουν σε συλλήψεις δωσιλόγων. Θα έχουν την βασική ευθύνη της περιφρουρήσεως των δικαίων του Ελληνικού Λαού.
Ο εχθρός οικειοποιείται τους αγώνες των Ελλήνων και αυτοπροβάλλεται στις εθνικές επετείους. Το αντιμνημονιακό στρατόπεδο πρέπει να ξεριζώσει και αυτόν τον συναισθηματικό δεσμό. Πρέπει να διοργανώσει παρελάσεις με επισήμους τους αναπήρους πολέμου, αψηφώντας ευθέως το προνόμιο του καθεστώτος να κάθεται στην θέση των επισήμων στις εθνικές παρελάσεις.
Ο εχθρός κατέχει το μονοπώλιο στην σύσταση εταιριών, στην κατοχή σφραγίδων, μονοπώλιο στην απόδοση ΑΦΜ, ώστε να μπορεί να κατασκοπεύει και να καταδιώκει τις εμπορικές κινήσεις των πολιτών. Ύστερα με την οικονομική Γκεστάμπο(=ΣΔΟΕ) πιάνει αιχμαλώτους και τους εκβιάζει να πληρώσουν λύτρα(τα αποκαλεί φόρους) για να αφεθούν ελεύθεροι οι πολίτες.
Το αντιμνημονιακό στρατόπεδο πρέπει να κάνει δύο πράγματα. Αφ’ ενός να καταστρέψει τα ηλεκτρονικά αρχεία του εχθρού και να διαγράψει όλα τα δήθεν χρέη των πολιτών προς την κατοχική ληστοσυμμορία. Αφ’ ετέρου να δημιουργήσει δικές του σφραγίδες και δικά του ΑΦΜ, ώστε οι Έλληνες πολίτες να κάνουν εμπόριο χωρίς τον κίνδυνο να πιαστούν αιχμάλωτοι από την οικονομική Γκεστάμπο.  
Ο εχθρός διαθέτει τα μεγαλύτερα ΜΜΕ. Μέσω αυτών κάνει πλύση εγκεφάλου στον Λαό για να υποκύψει στο 4ο Ράιχ. Το αντιμνημονιακό μέτωπο πρέπει να δημιουργήσει πολλούς διαδικτυακούς σταθμούς με δικά του δελτία ειδήσεων, και πρόγραμμα επί 24ώρου βάσεως ώστε να υπερφαλαγγίσει τον εχθρό στο πεδίο της ενημερώσεως.
Τέλος ο εχθρός δεν διαθέτει ένα πανάρχαιο θεσμό, την Εκκλησία του Δήμου. Το αντιμνημονιακό στρατόπεδο πρέπει άμεσα να αναβιώσει τον αρχαίο θεσμό της Εκκλησίας του Δήμου σε κάθε γειτονιά.
Θα αποτελέσει το βασικό σχολείο πολιτικής διαπαιδαγωγήσεως του Λαού. Αψηφώντας τα κατοχικά διατάγματα του εχθρού, οι Εκκλησίες του Δήμου ανά την Ελλάδα θα εκδίδουν τα δικά τους διατάγματα, δίνοντας έτσι στον Λαό την ευκαιρία να αποδείξει την αξία και την υπευθυνότητά του. Το μέλλον της Ελλάδος θα χαράσσεται από τις Εκκλησίες του Δήμου και όχι από τα ελληνόφωνα παράσιτα που γλύφουν τον Ράιχενμπαχ.
Καθήκον των επαναστατών είναι να εκπαιδεύσουν τον Λαό στην παρατεταμένη ανατρεπτική πάλη, με κάθε μέσον. Να τον εμπνεύσουν. Να του καλλιεργήσουν το ένστικτο της αυτοσυντηρήσεως. Να τον διδάξουν πώς να δημιουργεί πρωτογενές δίκαιο αψηφώντας τους κατοχικούς νόμους.
Ο Λαός δεν χρειάζεται να περιμένει πότε ο Παπαδήμιος και η ληστοσυμμορία του θα εγκαταλείψει την εξουσία. Ο Λαός μπορεί και πρέπει άμεσα να καταλάβει την εξουσία. Και να την ασκήσει.
Ο μεγαλύτερος εχθρός μας αυτή την στιγμή είναι ο δισταγμός και η αναβλητικότητα. 
Όσο περιμένουμε να προκηρύξει εκλογές ο εχθρός, του δίνουμε το πλεονέκτημα να μας αιφνιδιάσει. Του δίνουμε το πλεονέκτημα να δώσουμε την μάχη με τους δικούς του όρους, στο δικό του πεδίο μάχης.
Ένας καλός στρατηγός, ποτέ δεν δίνει μάχη στο πεδίο που επέλεξε ο αντίπαλος, την ώρα που επέλεξε ο αντίπαλος, με τον τρόπο που επέλεξε ο αντίπαλος.
Έχουμε καθήκον να αναμετρηθούμε με τον εχθρό, με όρους που επιλέγουμε εμείς, και όχι οι ληστοσυμμορίτες.
Σκοπός μας είναι να σχηματιστεί προσωρινή κυβέρνηση από τον Λαό, περνώντας σε φάση δυαδικής εξουσίας.
Όσοι παραχωρούν στον κατακτητή την εκλογική πρωτοβουλία, δεν είναι απλώς ανίδεοι από πολιτική. Είναι επικίνδυνοι για την επιβίωση του Ελληνικού Λαού.
Ιφικράτης Αμυράς
16-3-2012
http://iphicratisamyras.blogspot.com

1 comment:

  1. Ωραίο άρθρο. Γράφεις "Ο εχθρός διαθέτει κυβέρνηση, που λειτουργεί ως τοποτηρητής των συμφερόντων του 4ου Ράιχ".
    Όχι όμως μόνο η κυβέρνηση αλλά ολόκληρο το πολιτικό μας σύστημα. Αναρωτήθηκε κανείς, για ποιον ακριβώς λόγο; Θα εξηγήσω εγώ το λόγο. Με αποδείξεις:
    Όλα τα Γερμανικά προϊόντα τα αγοράζει η Ελλάδα κατά 25% πιο ακριβά από ότι τα αγοράζουν όλες οι υπόλοιπες δυτικές χώρες.
    Δεν είναι η κακιά μου …φαντασία, τα τιμολόγια αγοράς το λένε. Και η πώληση γίνεται από Γερμανία, τα μεταφορικά έξοδα τα πληρώνει μόνος του ο εισαγωγέας. Σε αυτά τα τιμολόγια φαίνεται καθαρά ότι ο Έλληνας εισαγωγέας αγοράζει κατά 25% πιο ακριβά, πληρώνει δηλαδή για το ίδιο προϊόν 25% περισσότερα χρήματα στον Γερμανό παραγωγό, από ότι οι εισαγωγείς άλλων χωρών.
    Και μιλάω εκ πείρας, εργαζόμουν πάρα πολλά χρόνια σε εισαγωγική εταιρία και αυτό συνέβαινε. Οι τιμοκατάλογοι που παίρναμε είχαν τιμές κατά 25% πιο ακριβές. Δεν έχω βέβαια αποδείξεις αλλά όποιος έχει τη δυνατότητα να συγκρίνει τα τιμολόγια πώλησης, θα εξακριβώσει ότι στις άλλες χώρες πουλάνε οι Γερμανοί κατά 25% πιο φτηνά...
    Αυτό το παραπανίσιο 25% που εισπράττει ο Γερμανός κατασκευαστής, υπάρχει η φήμη ότι το επιστρέφει. Σε διάφορους τραπεζικούς λογαριασμούς (Γερμανία, Ελβετία, Λιχτενστάιν).
    Τις κατηγορίες μου μπορεί να τις ελέγξει εύκολα όποιος δεν έχει στη διάθεση του τα τιμολόγια πώλησης, εάν δει τις τιμές που πωλούνται τα προϊόντα αυτά στα σούπερ μάρκετ της Γαλλίας, της Αγγλίας, της Ολλανδίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, αλλά και της Ελλάδας.
    Όλα τα γερμανικά εμπορεύματα πωλούνται περισσότερο από 25% πιο ακριβά στην Ελλάδα, από ότι στην Ιταλία, στην Γαλλία, στην Ολλανδία. Ο Έλληνας αγοράζει το ίδιο εμπόρευμα, απορρυπαντικό, οδοντόκρεμα, αφρός ξυρίσματος, μαχαίρι, τραπέζι, ντουλάπα κλπ κατά 25% τουλάχιστον πιο ακριβά από ότι αγοράζει ακριβώς το ίδιο εμπόρευμα κάποιος Ιταλός, Ισπανός, Γάλλος, Άγγλος...

    Αυτό είχε μια λογική κάποτε, όταν υπήρχε ο νόμος πως ο Έλληνας εισαγωγέας επιτρέπεται να βγάζει μόνο μέχρι 12% κέρδος από τις εισαγωγές που κάνει. Είχε μια λογική για τους Έλληνες εισαγωγείς, για να δείχνουν μεγαλύτερο ζήλο στην προώθηση γερμανικών προϊόντων.
    Παίρνοντας μαύρο χρήμα. Από το οποίο όμως η εφορία και άρα το ελληνικό κράτος δεν έπαιρνε τα ποσοστά του…
    Όχι όμως τώρα. Τώρα που μπορεί να μετατοπίστηκε το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό το 25% προς τους πολιτικούς μας, ίσως παρέμεινε ως μια πρακτική της Γερμανίας για να έχει στο χέρι το πολιτικό μας σύστημα. Και παίρνουν και κάτι οι εισαγωγείς, για να σιωπούν.
    Και αυτό γίνεται με όλα τα γερμανικά εμπορεύματα. Κάθε χρόνο εδώ και χρόνια εισάγουμε από Γερμανία προϊόντα μερικών δις το χρόνο. Μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε για πόσο χρήμα μιλάω, όταν αναφέρομαι για το 25%.
    Για πόσα δισεκατομμύρια Ευρώ το χρόνο. Κάθε χρόνο. Εδώ και χρόνια.-

    ReplyDelete