Wednesday, October 26, 2016

Ιδρυτική Διακήρυξη του Πολιτικού φορέως της Εθνεγερσίας


Η Μητέρα Ελλάδα τελεί υπό εξωτερική και εσωτερική κατοχή, και μας καλεί σε Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Πόλεμο. Η ανατροπή του κατοχικού καθεστώτος θα επιτευχθεί με κάθε μέσον. Ο Πολιτικός φορέας της Εθνεγερσίας σε κάθε δράση του έχει ως στόχο την δημιουργία πρωτογενούς δικαίου και την κατάλυση της κατοχικής νομιμότητος. 
Η επιτυχής παλλαϊκή εξέγερση προαπαιτεί την διάρρηξη όλων των σχέσεών μας με το παλαιό καθεστώς. Την τελετουργική μας μύηση στον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα. Την πνευματική μας Αναγέννηση. 
Η προσέλκυση μελών στον Πολιτικό φορέα της Εθνεγερσίας, προϋποθέτει 4 βασικά στοιχεία. Την κατάργηση του πολιτικού άξονος δεξιός-κεντρώος-αριστερός. Την αποδοχή του Έθνους των Ελλήνων ως το βασικό πολιτικό υποκείμενο. Την Επανάσταση ως βασική μέθοδο πάλης για την Ελευθερία. Την οικοδόμηση παραλλήλων κρατικών δομών και ζωνών ελευθερίας, πριν ακόμη καταλάβουμε την πολιτική εξουσία. 
Κύρια αιτία για την σημερινή παρακμή των Ελλήνων είναι η έλλειψη εθνοκεντρισμού. Η ξενομανία μας κατέστρεψε. 
Ο Πολιτικός φορέας της Εθνεγερσίας θα υπερασπιστεί τον Ελληνισμό σε όλες του τις εκφάνσεις: το Ελληνικό Έθνος, την Ελληνική Θρησκεία, την Ελληνική Φυλή, τον Ελληνικό Πολιτισμό, την Αρχαία Ελληνική γλώσσα, το Ελληνικό νόμισμα, την Ελληνική παραγωγική βάση, την Ελληνική επιστήμη και τεχνολογία, την Ελληνική εργατική τάξη και αγροτιά, την Ελληνική επιχειρηματική τάξη, την Ελληνική Ομογένεια, τον Ελληνικό ορυκτό πλούτο, τις σκλαβωμένες Πατρίδες του Ελληνισμού, την Ελληνική Ιδεόσφαιρα και το Ελληνικό Έθος, την Ελληνική τέχνη και αισθητική, την Ανεξαρτησία του Ελληνικού έθνους-κράτους, την Εθνική και Λαϊκή Κυριαρχία.
Σκεφτόμαστε με όρους Αιωνιότητος. Ελληνική Συνέχεια σημαίνει την αναπαραγωγή της βιολογικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς, ανόθευτης από ξένες προσμείξεις. Έχοντας όραμα αιώνων αρνούμαστε τις ιδεολογικές εκπτώσεις. Όλα τα στοιχεία της ιδεολογίας μας είναι Ελληνικά. Η έλλειψη πίστεως στις αστείρευτες δυνάμεις του Ελληνισμού θα αποτελεί για μας ποινικό αδίκημα.
Ανωτάτη ηθική αξία του Πολιτικού φορέως της Εθνεγερσίας είναι η συλλογική επιβίωση του Έθνους των Ελλήνων με κάθε μέσον. Για να επιβιώσουμε στις αντίξοες συνθήκες της παγκοσμιοποιήσεως πρέπει να έχουμε ως βασική αρχή την διαφοροποίηση από τους άλλους λαούς και πολιτισμούς, και την καταπολέμηση της αφομοιώσεως, ήτις διαβρώνει τον Εθνισμό μας ως κοινωνική πανώλη.
Θα πολεμήσουμε για όλες τις ύψιστες Ελληνικές αξίες: την αιωνιότητα, το πεπρωμένο, την διαφορετικότητα, την μοναδικότητα, την αποκλειστικότητα, την συνέχεια της Ελληνικής Φυλής.
Έχουμε καθήκον να ανοικοδομήσουμε μία Ελληνική Πολιτεία την στιγμή που καταλύεται το ρωμέϊκο ψευδοκράτος, οι κοινωνικές δομές, η συνταγματική νομιμότητα. Δεν υφίσταται πιά νομοθετική, δικαστική και εκτελεστική εξουσία. 
Το μεγαλύτερο έγκλημα στην σημερινή εποχή που οφείλουμε να αποτρέψουμε είναι η αφομοίωση του Λαού στον καταρρέον πολιτικό καθεστώς και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μεταπολίτευση και Ε.Ε. προσπαθούν να αφανίσουν το Ελληνικό Έθνος δια της πολιτικής αφομοιώσεως στο Ευρωπαϊκό ομοσπονδιακό κράτος.  
Εγκληματεί κατά των μελλοντικών γενεών όποιος υποτάσσεται σε αλωμένους θεσμούς, όπως το κατοχικό κοινοβούλιο. Διεκδίκηση εξουσίας με κοινοβουλευτικούς όρους εν μέσω ξένης κατοχής, ισοδυναμεί με απόρριψη της εννοίας της ξένης κατοχής. 
Δεν μπορούμε να απελευθερωθούμε υπό το υπάρχον πολιτειακό και συνταγματικό πλαίσιο. Ο κοινοβουλευτικός δρόμος προϋποθέτει την υποταγή στην κατοχική νομιμότητα, αυτήν που εμείς υποχρεούμαστε να ανατρέψουμε. Θεωρούμε τον Αγώνα για Ελευθερία και την διάδοχο κατάσταση ως άρνηση και ασυνέχεια του υπάρχοντος μισελληνικού ψευδοκράτους. 
Πολιτικός αγών μέσα στα ασφυκτικά νομικά πλαίσια της μνημονιακής Ελλάδος σημαίνει αποδοχή ότι η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο του 4ου Ράιχ. Αν η απελευθέρωση της Ελλάδος δεν γίνει με μονομερείς ενέργειες, αποκλείεται η μονομερής διαγραφή του παρανόμου χρέους λόγω συνέχειας του κράτους, και αναγνωρίζεται διεθνές δικαίωμα επεμβάσεως των ξένων πιστωτών στην χώρα μας λόγω διεθνών δεσμεύσεων. 
Ο δυτικός κοινοβουλευτισμός ως πολίτευμα και ο ευρωραγιαδισμός ως πολιτική ιδεολογία αποτελούν σύγχρονες μάστιγες διότι αναπαράγουν την ολιγαρχική κληρονομική φαυλοκρατία. Η μόνη μας επιλογή είναι να επαναστατήσουμε δηλώνοντας ότι αποτελούμε ασυνέχεια του καταρρέοντος καθεστώτος, και ότι δεν αναγνωρίζουμε καμμία διεθνή δέσμευση απ’ όσες υπέγραψαν οι κατοχικές κυβερνήσεις. 
Ως Επαναστάτες της Εθνεγερσίας θα συγκροτηθούμε σε κόμμα. Σε επαναστατικό κόμμα. 
Γιατί κόμμα και όχι μέτωπο ή κίνημα; Το μέτωπο είναι μία προσωρινή, χαλαρή, ευκαιριακή συμμαχία, ανομοίων ιδεολογικών στοιχείων, με περιωρισμένο πολιτικό ορίζοντα. Το κίνημα είναι ένα διάσπαρτο, ακέφαλο, απείθαρχο σχήμα, με περιωρισμένες πολεμικές δυνατότητες. Το κόμμα στέκεται σε ανώτερο οργανωτικό και ιδεολογικό επίπεδο από το μέτωπο και το κίνημα. Το Επαναστατικό Κόμμα της Εθνεγερσίας απαιτεί πειθαρχία, οργάνωση, ιεραρχία. Δεν εισέρχεται όποιος θέλει, δεν φεύγει όποτε θέλει. Απαιτείται δοκιμαστική περίοδος για να καταστεί πλήρες μέλος ένας υποψήφιος. Ο Πολιτικός φορέας  της Εθνεγερσίας θα έχει εσωτερικό αστικό και ποινικό δίκαιο, ανεξάρτητο από το κατοχικό δικανικό σύστημα. Η ορκωμοσία των μελών θα γίνεται με ειδικό τελετουργικό. 
Το Κόμμα της Εθνεγερσίας θα έχει πολιτική, κοινωνική, πολιτιστική, και στρατιωτική πτέρυγα.
Το Κόμμα θα λειτουργεί ως συντακτική εθνοσυνέλευση. Ως οργανωτική ενσάρκωση της Εθνικής Ιδέας. Ως δάσκαλος του Ελληνικού Λαού. Ως επιτελείο πολέμου. Ως σχολείο επαναστατών. Ως σχολή ηγητόρων. Ως δεξαμενή σκέψεως. Ως επαναστατική κυβέρνηση. Ως κράτος εν κράτει. Ως ενσάρκωση του εμπόλεμου Έθνους. Ως εκτελεστική, νομοθετική και δικαστική εξουσία του σκλαβωμένου Ελληνικού Λαού. 
Η επιλογή και ανάδειξη στελεχών και ηγετών απαιτεί ικανότητες αφοσιωμένων αξιωματούχων εν καιρώ γενικευμένου πολέμου. 
Άμεσοι στόχοι του Πολιτικού φορέως της Εθνεγερσίας είναι να σφυρηλατήσει την Εθνοφυλετική Αλληλεγγύη, να ενισχύσει την δημογραφική αύξηση του Λαού, να τεθεί επικεφαλής της μάχης κατά της πολιτικής, βιολογικής και πολιτιστικής αφομοιώσεως του Έθνους των Ελλήνων, να εκδώσει εθνικό νόμισμα υπό συνθήκες κατοχής, να αναλάβει εκπαιδευτικά καθήκοντα σε όλες τις σχολικές βαθμίδες. 
Η πολιτική αφομοίωση στο κατοχικό καθεστώς ξεκινά με την δήλωση υποταγής στο δικαστήριο του κατοχικού καθεστώτος, με την απόκτηση ΑΦΜ από τις εφορίες του κατοχικού καθεστώτος, με το υποχρεωτικό άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στο χρηματοπιστωτικό σύστημα που ελέγχει ο κατακτητής για να μας κατασκοπεύει, με την αναγνώριση του νόμου περί κομμάτων των κατακτητών. 
Οφείλουμε να αρνηθούμε όλες αυτές τις ενέργειες που υποδηλώνουν υποταγή και ενσωμάτωση στο κατοχικό πολιτικό σύστημα, και συγχρόνως να δημιουργήσουμε τις δικές μας κρατικές δομές και την δική μας νομιμότητα. Θα δημιουργήσουμε ζώνες ελευθερίας όντας εκτός εξουσίας. 
Δεν αρκεί να αρνείσαι την πληρωμή φόρων στον κατακτητή, πρέπει να συντάξεις και δικό σου φορολογικό κώδικα, αδιαφορώντας για τους φορολογικούς νόμους των κατακτητών. Τότε μόνον αποκτάς συνείδηση Ελευθέρου Ανθρώπου, Πατριώτου, και Επαναστάτου.
Ο ΕθνικοΑπελευθερωτικός Αγών εξ αρχής έχει ως στόχο να οργανώσει δικά του σχολεία, δικούς του εκλογικούς καταλόγους, δικά του πολιτικά δικαστήρια, δικά του χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, δικά του μητρώα επιχειρήσεων, προκειμένου να διαφοροποιούμαστε σε όλες τις εκφάνσεις των κοινωνικών μας δραστηριοτήτων από το κατοχικό καθεστώς. Αποκτώντας ξεχωριστό ΑΦΜ απ’ αυτό που μας έχει ορίσει ο κατακτητής, συγγράφοντας δικά μας σχολικά βιβλία ιστορίας, οργανώνοντας δικά μας νοσοκομεία και δικούς μας βρεφονηπιακούς σταθμούς, αποκτώντας δική μας κεντρική τράπεζα με εκδοτικό προνόμιο, συγγράφοντας δικό μας κώδικα πολιτικής και ποινικής δικονομίας, δικά μας δικαστήρια, δική μας πολιτοφυλακή, ΠΡΙΝ καταλάβουμε την εξουσία. 
Θα ΑΠΟΣΧΙΣΤΟΥΜΕ πλήρως από το κατοχικό καθεστώς. Θα του αφαιρέσουμε κάθε δυνατότητα να μας καταδυναστεύει.
Για να συντρίψουμε τους εχθρούς του Έθνους οφείλουμε να εξοικειωθούμε με τις νέες μορφές και όρους των μη-στρατιωτικών πολεμικών επιχειρήσεων: κυβερνοπόλεμος, επιχειρήσεις ψυχολογικού πολέμου, τεχνικές πολιτικής ανυπακοής, απεριόριστος πόλεμος, κοινωνική μηχανική, μιμήδια, θρησκευτικός πόλεμος, συλλογική πολιτιστικών πληροφοριών, νομισματικός πόλεμος, ασύμμετρες απειλές από μη-κρατικές οντότητες.
Ο ΕθνικοΑπελευθερωτικός Αγών αντλεί αστείρευτες δυνάμεις από το Ελληνικό Πολιτιστικό Κίνημα. Πρέπει να εκλαϊκεύσουμε την έννοια του Πολιτιστικού Πολέμου. Δεν αρκεί να ενισχύουμε τις Ελληνικές πολιτιστικές αξίες, πρέπει να υπονομεύουμε όλα τα στερεότυπα και όλες τις μιαρές ηθικές αξίες των εχθρών του Ελληνισμού.     
Το μεταπολιτευτικό καθεστώς προάγει τον ηθικό σχετικισμό, την ανευθυνότητα, τον υλισμό, το παρόν, την λήθη, την ποσότητα, την ισοπέδωση. Εμείς προάγουμε το ηθικό απόλυτο, την υπευθυνότητα, το πνεύμα, το μέλλον, την συλλογική μνήμη, την ποιότητα, την ιεραρχία.
Ο υλοζωισμός, η έμψυχος και ζώσα φύση, η ενδογαμία, η ολιστική ιατρική, η πνευματική και φυλετική αριστοκρατία ως θεμελιώδεις αξίες μάς διαφοροποιούν πλήρως από τους πολιτικούς μας αντιπάλους. 
Είμαστε η συνέχεια των Αρχαίων Ελλήνων Προγόνων, η συνέχεια της μηδέποτε ολοκληρωθείσας Εθνικής Επαναστάσεως του 1821. Η Ελληνική Συνέχεια επιτυγχάνεται μόνον όταν αφήνουμε ιερά παρακαταθήκη στις επόμενες γενεές Ελλήνων.
Ο Ιερός ΕθνικοΑπελευθερωτικός Αγών δεν αποσκοπεί μόνον στην ελευθερία της σημερινής Ελλάδος. Δεν υπάρχουν χαμένες πατρίδες. Δεν υπάρχουν αλησμόνητες πατρίδες. Υπάρχουν σκλαβωμένες πατρίδες που περιμένουν να τις απελευθερώσουμε. Σε Κύπρο, Βόρειο Ήπειρο, Θράκη, Μακεδονία, Πόντο, Ιωνία, η Ελλάδα έχει υποχρεώσεις. Δεν επιτρέπεται να αδιαφορούμε για τα εδάφη και τους πληθυσμούς υπό κατοχήν. Ούτε επιτρέπεται να αδιαφορούμε για την αναβίωση του νεο-οθωμανισμού. Το όραμα για ανεξάρτητο Ελληνικό κράτος δεν ολοκληρώθηκε το 1821, ούτε εδαφικώς, ούτε πολιτιστικώς, ούτε δημογραφικώς.
Αποτινάσσουμε τον ζυγό ενός ρωμέικου ψευδοκράτους επί δεκαετίες πολέμιο του Ελληνισμού, ενστερνιζόμενοι τα πανάρχαια Σύμβολα της Ελληνικής Φυλής: το δεκαεξάκτινο αστέρι της ιεράς Μακεδονικής πόλεως Αιγές και το διπλό Δελφικό Έψιλον, ως σύμβολα του Πολιτικού μας φορέως τα οποία νοηματοδοτούν την Εθνεγερσία.
Ο Ελληνισμός έχει χρέος να υπερβεί τα στενά κρατικά όρια, να επεκτείνει τα εθνικά και πολιτιστικά του σύνορα, και να καταστεί οικουμενική ιδεολογία κατισχύων των προαιωνίων εχθρών του.  

No comments:

Post a Comment