Thursday, October 27, 2016

Εκτός από ισλαμικό, πρέπει να συντρίψουμε και το ευρωπαϊκό χαλιφάτο


Οι ευρωπαίοι φεντεραλιστές θέλουν να δημιουργήσουν ένα ευρωπαϊκό χαλιφάτο με οικονομικούς και πολιτικούς όρους. Ομοιάζουν στους τζιχαντιστές οίτινες θέλουν να δημιουργήσουν το ισλαμικό χαλιφάτο με θρησκευτικούς όρους. Το κοινό τους στοιχείο είναι η εξάλειψη των διαφορών μεταξύ λαών και εθνών. Φεντεραλιστές και τζιχαντιστές διαφέρουν στην βάση της ομοιομορφίας και στις μεθόδους εκβιασμού των λαών. Αλλά η βασική τους ιδέα είναι η ίδια.   
Απειλούν, επιβάλλουν κυρώσεις, εκβιάζουν, και τρομοκρατούν τα κράτη και τους λαούς, ισχυριζόμενοι ότι έξω από την Ευρώπη δεν υπάρχει ζωή, θα καταστραφούμε.
Πολιτικοί και δημοσιογράφοι, υποστηρικτές του ευρωπαϊκού κοσμικού χαλιφάτου, μας γύρισαν στον Μεσαίωνα όταν οι παπάδες έλεγαν ότι δεν υπάρχει σωτηρία έξω από την εκκλησία. Έξω από την εκκλησία ελλοχεύει ο σατανάς, έλεγαν. Το ίδιο παραμύθι λένε και οι ευρωλάγνοι.
Μισούν την πολυμορφία και την ανεξαρτησία. Λατρεύουν την ισοπεδωτική ομοιομορφία. Προς το παρόν επιζητούν πολιτική, νομική, εθνική, και οικονομική ομοιομορφία. Αργότερα θα απαιτήσουν στρατιωτική, συνταγματική, πολιτιστική, γλωσσική, και θρησκευτική ομοιομορφία.
Ενώ στο παρελθόν ζήσαμε τον εφιάλτη της χριστιανικής ομοιομορφίας και του βυζαντίου, ενώ σήμερα ζούμε τον εφιάλτη της ισλαμικής ομοιομορφίας και του ισλαμικού χαλιφάτου, στην Χώρα μας εισβάλλει η Ευρώπη και προσπαθεί να οικοδομήσει ένα κοσμικό χαλιφάτο.
Ας παρατηρήσουμε την διαφορά μεταξύ Ελληνικής και ευρωπαϊκής αντιλήψεως. Οι ευρωπαίοι σε υπερεθνικό επίπεδο θέλουν ομοιομορφία (κοινό νόμισμα, κοινό εθνικό ύμνο, κοινή φορολογία, κοινό σύνταγμα κλπ). Αντιθέτως σε υποεθνικό επίπεδο θέλουν ανομοιομορφία, πολυπολιτισμικά, πολυεθνικά, και πολυφυλετικά μορφώματα για να διαλυθεί το έθνος-κράτος.
Το ακριβώς αντίθετο πρεσβεύει ο Ελληνισμός. Στο εσωτερικό θέλουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη φυλετική και πολιτισμική ομοιογένεια (μεσογειακό φύλο και αρχαία ελληνική πολιτισμική ταυτότητα). Στο εξωτερικό θέλουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανομοιογένεια. Δικό μας εθνικό ύμνο, δικό μας νόμισμα, δικό μας σύνταγμα, δική μας γλώσσα, δικό μας στρατό, δικά μας σύνορα, κλπ, ώστε να ξεχωρίζουμε από τους άλλους λαούς. 
Οι ευρωπαϊστές είναι εχθροί μας κυρίως για τρείς λόγους:
Πρώτον διότι μας υποτάσσουν και μας αφομοιώνουν πολιτικώς, βιολογικώς, και πολιτισμικώς στην Ευρώπη.
Δεύτερον διότι μας αποκόπτουν από τις Πατρογονικές εστίες και τις συμμαχίες μας στην Ασία και στην Αφρική, και από την παγκόσμια προοπτική που οφείλουμε να διαθέτουμε.
Τρίτον, διότι με την οριζόντια ομαδοποίηση «είμαστε Ευρώπη», διαγράφουν το Πελασγικό προϊστορικό μας παρελθόν, διαγράφουν τον κατακλυσμό του Ωγύγου, του Δαρδάνου, και του Δευκαλίωνος. Διαγράφουν το ιστορικό μας βάθος και πλάτος για να μας εξισώσουν με τους ευρωπαίους. Μας κάνουν ίσα και όμοια με τους ευρωπαίους επειδή έχουμε λευκό δέρμα.
Οι ελληνόφωνοι ευρωλάγνοι επειδή αισθάνονται κατώτεροι σε σχέση με τους ευρωπαίους, ζητούν να υποταχθούμε σε αυτούς. Συγχρόνως προσπαθούν να ανακαλύψουν ομοιότητες μεταξύ Ελλήνων και ευρωπαίων, ώστε να εφεύρουν δικαιολογίες για να αφομοιωθούμε σε αυτούς.
Συνθήματα όπως «η Ευρώπη των λαών» ή «η Ευρώπη των εθνών», μας εξισώνουν με τους λαούς και τα έθνη της Ευρώπης. Περιορίζουν το οπτικό και πνευματικό μας πεδίο. Δι’ αυτού του τρόπου δεν επιτρέπουν στους Έλληνες να αναπτύξουν ανταγωνιστικά ένστικτα έναντι των ευρωπαίων, ώστε να τους ξεπεράσουν σε ζητήματα τεχνολογίας, φιλοσοφίας, επιστήμης κλπ. Οι ευρωλάγνοι θέλουν να παγιώσουν την υπάρχουσα διαφορά ισχύος μεταξύ ευρωπαίων και Ελλήνων.
Όντως οι ευρωπαίοι μας ξεπερνούν σε αυτή την ιστορική φάση στο ζήτημα της ισχύος. Αλλά αυτό δεν αποτελεί μόνιμη και εγγενή ιδιότητα των ευρωπαίων ως δήθεν ανωτέρων λαών έναντι των Ελλήνων.
Πρέπει να εξαλείψουμε κάθε ευρωπαϊκό σύμβολο και κάθε ευρωπαϊκή επιρροή στην χώρα μας. Σύμβολα ευρωπαϊκού ιμπεριαλισμού στην Χώρα μας, όπως η ευρωπαϊκή σημαία, σημαίνουν συγκυριαρχία, και νομοθετική ανωτερότητα των ευρωπαϊκών νόμων έναντι των Ελληνικών.
Οι ευρωλάγνοι προσπαθούν να ακυρώσουν τα έννομα αποτελέσματα της Επαναστάσεως του 1821. Χωρίς να χυθεί αίμα, με γραφειοκρατικές διαδικασίες, εκχωρούν διαρκώς εθνική κυριαρχία, χωρίς να ερωτηθεί ο Ελληνικός Λαός.
Για ο,τιδήποτε κακό συμβαίνει στην Ελλάδα υπεύθυνη είναι η Ευρώπη. Ανεργία; Πολιτισμική υποβάθμιση; Διάλυση της δημοσίας υγείας; Υπογεννητικότητα; Πολεμικές καταστροφές; Λαθρομετανάστευση; Διάλυση της παιδείας; Απώλεια εθνικού εδάφους; Για όλες τις συμφορές μας ευθύνεται η Ευρώπη.
Για τους Έλληνες η συνέχεια του Ελληνισμού τίθεται υπεράνω όλων. Κοιτάζοντας την ιστορική άβυσσο που μας συνδέει με το απώτατο παρελθόν, πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι θα υπάρχουμε ως Έλληνες και μετά από 700 χιλιάδες χρόνια. Και θα το επιτύχουμε μόνον δια της οριζοντίου και καθέτου διαφοροποιήσεως από τους λαούς που μας περιβάλλουν και θέλουν να μας αφομοιώσουν.
Το ευρωπαϊκό κοσμικό χαλιφάτο απαγορεύει την πολιτική ποικιλομορφία. Οφείλουμε να το διαλύσουμε εις τα εξ ων συνετέθη προωθώντας την πολιτική ποικιλομορφία και αμφισβητώντας το μονοπώλιο της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας ως αποκλειστικού φορέως λαϊκής κυριαρχίας. 

No comments:

Post a Comment