Thursday, October 27, 2016

H Ε.Ε. είναι μία επεκτακτική αυτοκρατορία, και πρέπει να την καταστρέψουμε


Οι ξένοι αναλυτές το γράφουν πιά επί καθημερινής βάσεως. Βιώνουμε την επιστροφή στα χρόνια της γερμανικής αγίας ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Μπροστά στα μάτια μας αναδύεται μία γαλλο-γερμανική αυτοκρατορία που απειλεί και υποτάσσει τους πάντες στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Επεκτείνεται από τον Ατλαντικό μέχρι την Μεσόγειο και τον Εύξεινο Πόντο, και επιθυμεί να φτάσει μέχρι την Ρωσσία και την Βόρειο Αφρική. Πρέπει να την διαλύσουμε. Πρέπει να την αφανίσουμε.
Δεν επιτρέπεται να στεκώμεθα απαθείς. Δεν θα επιτρέψουμε στους ευρωπαίους βαρβάρους να μας γενοκτονήσουν.  
Ιερό μας χρέος είναι να καταπολεμήσουμε τον ευρωπαϊκό ιμπεριαλισμό και την γαλλο-γερμανική αυτοκρατορία. Οφείλουμε να τσακίσουμε τον ευρωπαϊκό επεκτατισμό. 
Η απελευθέρωση του Ελληνικού Έθνους από την ευρωπαϊκή σκλαβιά θα εξαρτηθεί από την ικανότητα ασκήσεως ωργανωμένης βίας και συλλογικής τρομοκρατίας ενάντια στους μισέλληνες ευρωλιγούρηδες οι οποίοι συνεργάζονται με τους ευρωπαίους κατακτητές στην γενοκτονία εις βάρος του Ελληνικού Λαού.
Η απελευθέρωση του Ελληνικού Έθνους από την ευρωπαϊκή σκλαβιά θα εξαρτηθεί από την ικανότητα επιβολής του δικού μας εννοιολογικού πλαίσιου και στρατηγικών διλημμάτων.
Από την ικανότητα χρήσεως του διαδικτύου, των μμε, και της προπαγάνδας. 
Από την ικανότητα απαλλοτριώσεως της κινητής και ακινήτου περιουσίας των ευρωραγιάδων.

Από τα αποθέματα συγκρουσιακής ενέργειας και μίσους κατά των ευρωπαίων κατακτητών.
Από την ικανότητα οικοδομήσεως παραλλήλων κρατικών δομών και καταλήψεως των υπαρχουσών. 
Από την ικανότητα αποκτήσεως βιολογικών, χημικών, πυρηνικών όπλων, προς αποτροπή πολέμου με τους αποθρασυμένους ευρωπαίους υπανθρώπους. 
Από την ικανότητα διεξαγωγής εχθροπραξιών μέσα στο έδαφος του εχθρού, με τεχνικές systems disruption εναντίον του πληθυσμού της ευρωπαϊκής αυτοκρατορίας. 
Από την ικανότητα στρατολογήσεως από όλο τον κόσμο μαχητών και μισθοφόρων για να πολεμήσουν κατά του ευρωπαϊκού ιμπεριαλιστικού κτήνους, και την ικανότητα πλήγματος μέσα στις ευρωπαϊκές πόλεις. 
Από την ικανότητα χρηματοδοτήσεως και οργανώσεως χρωματιστών επαναστάσεων μέσα στην καρδιά της γαλλογερμανικής αυτοκρατορίας. 
Από την ικανότητα συμμαχιών με τον ισλαμικό κόσμο, την Αφρική, την Ευρασία, την Μέση Ανατολή, και την Νότιο Αμερική κατά της ευρωπαϊκής αυτοκρατορίας. 
Από την ικανότητα ανακλήσεως συνειρμών από τα δράματα και τις γενοκτονίες της παλαιάς ευρωπαϊκής αποικιοκρατίας εις βάρος των αποικιών της. Κινέζοι, Αφρικανοί, Ινδιάνοι ιθαγενείς, Άραβες, έχουν υποστεί τα πάνδεινα από τους ευρωπαίους ιμπεριαλιστές. Τους χρειαζόμαστε ως συμμάχους εναντίον των ευρωπαίων ιμπεριαλιστών.
Από την ικανότητα χρήσεως πολλαπλασιαστών ισχύος και πολέμου δι’ αντιπροσώπων μέσα στο ευρωπαϊκό έδαφος. Μπορούν εύκολα να ξεκινήσουν πόλεμοι δι’ αντιπροσώπων κατά μήκος φυλετικών, θρησκευτικών, ταξικών, εθνικών, και πολιτισμικών γραμμών επί των εδαφών που ελέγχει η ευρωπαϊκή αυτοκρατορία.  
Από την ικανότητα διεξαγωγής της Ελλάδος οικονομικού, πολιτικού, θρησκευτικού, πολιτισμικού, δημογραφικού, και κοινωνικού πολέμου κατά της ευρωπαϊκής αυτοκρατορίας.
Από την ικανότητα δημιουργίας πολλαπλών κινήτρων για τον διαμελισμό της Γερμανίας και της ευρωπαϊκής αυτοκρατορίας(αποσχιστικά κινήματα). 
Από την ικανότητα πολιτικής, στρατιωτικής, νομικής, οικονομικής, πολιτισμικής, δημογραφικής, και θρησκευτικής, απαγκιστρώσεως της Ελλάδος από την ευρωπαϊκή κοσμοαντίληψη. 
Από την ικανότητά μας να συνειδητοποιήσουμε την αντίθεση και σύγκρουση της Ελλάδος με τα ευρωπαϊκά γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά συμφέροντα. Τα Ελληνικά συμφέροντα αντίκεινται πλήρως στα ευρωπαϊκά.

Πρέπει πάση θυσία να αφαιρέσουμε το ευρωπαϊκό δηλητήριο που έχει εισέλθει στο Ελληνικό σώμα. Αν δεν νικήσουμε σε αυτόν τον Ιερό Πόλεμο, ο εξευρωπαϊσμός της Ελλάδος από τους ευρωπαίους βαρβάρους θα μας αφανίσει δια παντός από τον χάρτη της Ιστορίας.

Europa delenda est (Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί)

No comments:

Post a Comment