Wednesday, October 26, 2016

Η Αγροτική πολιτική του Πολιτικού φορέως της Εθνεγερσίας


Οι Έλληνες αγρότες μας επί δεκαετίες υποφέρουν από την εχθρότητα του κατοχικού καθεστώτος. Δεν τους έχει απλώς εγκαταλείψει στην μοίρα τους, τους διώκει με κάθε τρόπο. Τους συκοφαντεί ότι έφαγαν τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις, την στιγμή του το μεταπολιτευτικό καθεστώς συμφώνησε σε ποσοστώσεις αγροτικών προϊόντων στην Ε.Ε. με δόλιο σκοπό να παρεμποδιστεί η ανάπτυξη της Ελληνικής αγροτικής και κτηνοτροφικής οικονομίας. Την ίδια στιγμή η Ε.Ε. παρείχε κονδύλια για να καταστρέφουν οι Έλληνες αγρότες την παραγωγή τους.
Ο Πολιτικός φορέας της Εθνεγερσίας δεσμεύεται στην χάραξη της εξής αγροτικής στρατηγικής: 
Πλήρως αφορολόγητο εισόδημα για όλους τους Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφους από παραγωγικές διαδικασίες, ώστε να συγκρατείται ο αγροτικός πληθυσμός και να μην εγκαταλείπει την γή του. 
Άτοκα δάνεια για ανάπτυξη της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής.
Εξασφάλιση συντάξεως στον Έλληνα αγρότη και την Ελληνίδα αγρότισσα χωρίς εισφορές, ώστε να υπάρχει ισχυρό κίνητρο στις νέες γενεές να ασχοληθούν με τις αγροτικές εργασίες.
Αποζημίωση κατά 100% των ζημιών που υφίσταται ο Έλληνας αγρότης από την κακοκαιρία.
Εξάλειψη των μεσαζόντων προκειμένου να αυξηθεί το εισόδημα των Ελλήνων αγροτών και κτηνοτρόφων, και αντιστοίχως να μειωθούν οι τιμές καταναλωτών. 
Προώθηση των Ελληνικών αγροτικών προϊόντων στο εσωτερικό και στο  εξωτερικό, με αρωγή της Πολιτείας.
Κάθετη αύξηση της Ελληνικής αγροτικής παραγωγής με κρατικές επιδοτήσεις.
Δωρεάν διαφήμιση των Ελληνικών αγροτικών επιχειρήσεων στα μμε, με κρατική χορηγία. 
Παραχώρηση Ελληνικού επιστημονικού και τεχνικού δυναμικού στις αγροτικές επιχειρήσεις, προς βελτίωση και ανάπτυξη των μεθόδων παραγωγής. Η μισθοδοσία του προσωπικού θα καλύπτεται από το κράτος.
Δημιουργία αγροτικών Ακαδημιών, μονίμως ανοικτές στον αγροτικό πληθυσμό, προς διαρκή επιμόρφωσή του. 
Διαγραφή φόρων, χρεών και ασφαλιστικών εισφορών προς το κράτος και τις τράπεζες, τα οποία συνδέονται με την αγροτική και την κτηνοτροφική παραγωγή, για να επανέλθει στην ζωή η Ελληνική αγροτική οικονομία. 
Δωρεάν ενίσχυση των αγροτικών επιχειρήσεων από πανεπιστημιακή έρευνα πάνω στην γεωπονική και ζωοτεχνία. 
Δημιουργία δεξαμενών σκέψεως, οι οποίες θα προάγουν την Ελληνική αγροτική οικονομία.
Κατάργηση ποσοστώσεων στα Ελληνικά αγροτικά προϊόντα προς την ευρωπαϊκή εσωτερική αγορά. 
Ποινικοποίηση σε βαθμό κακουργήματος της μετονομασίας ξένων αγροτικών προϊόντων σε ελληνικά. Αυτό το ειδεχθές έγκλημα αποδεκατίζει τον Ελληνικό αγροτικό πληθυσμό, συμβάλλοντας στην διάλυση της Πατρίδος μας. Οι υπεύθυνοι θα αντιμετωπίζωνται ως προδότες.  
Εις αντάλλαγμα των άνωθεν παροχών, απαιτούμε από τους Έλληνες αγρότες μας:
Να προσλαμβάνουν υποχρεωτικώς Έλληνες εργαζομένους, και όχι ξένους στα χωράφια τους. Θα φέρουμε Έλληνες από το εξωτερικό, αν υπάρχει έλλειψη ελληνικού προσωπικού. 
Να μην χρησιμοποιούν ορμόνες, τοξικά φυτοφάρμακα, και επικίνδυνα συντηρητικά στις αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες. Να χρησιμοποιούν Ελληνικά φυσικά λιπάσματα και φυράματα.
Να αγοράζουν ελληνικό ηλεκτρολογικό και μηχανολογικό εξοπλισμό για τις εργασίες τους, διότι οφείλουν να προσφέρουν εργασία στους Έλληνες μηχανικούς και εργατοτεχνίτες, ανακυκλώνοντας το χρήμα μέσα στην Ελλάδα.  
Να δημιουργούν επώνυμα και τυποποιημένα προϊόντα.
Να κάνουν πολλά παιδιά, συμβάλλοντας στην άμβλυνση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας μας.

Να μελετούν την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία και να την διδάσκουν στα παιδιά τους ώστε να παραμείνει ισχυρή και αδιάσπαστη η αλυσίδα της Ελληνικής Συνέχειας με τον Αρχαίο Πολιτισμό μας . 
Να κατέχουν όπλα και να σταθούν στην πρώτη γραμμή της μάχης για την υπεράσπιση του Ελληνικού Έθνους. 

No comments:

Post a Comment