Wednesday, October 26, 2016

Στρατηγικές υποδομές του ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος


επανάσταση είναι μία κορυφαία τέχνη και μία επιστήμη. Είναι η απάντησή μας στο συχνό ερώτημα, «γιατί δεν έχει γίνει ακόμη η παλλαϊκή εξέγερση;».
Πριν πάς στον πόλεμο, κτίζεις την οργανωτική υποδομή, και σχεδιάζεις πώς θα τοποθετήσεις τον στρατό σου στο πεδίο της μάχης. Όποιος έχει προλάβει να πιάσει καλύτερη θέση πριν ξεκινήσει η μάχη, αποκτά πλεονέκτημα έναντι του εχθρού. 
Το αποτέλεσμα της μάχης εν πολλοίς θα κριθεί από τις προετοιμασίες που έκανε ο επαναστατικός στρατός πολλά χρόνια πριν, και όχι από τις κραυγές εφόδου της τελευταίας στιγμής.    
Για να επικρατήσει στην μάχη με τον εχθρό το Επαναστατικό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Κόμμα ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. πρέπει να σφυρηλατεί καθημερινώς στην συνείδηση των μελών του τα ακόλουθα δομικά στοιχεία, βασικά υλικά για να οικοδομηθεί το ανατρεπτικό κίνημα. 
1. Η Ιδέα. Για να είναι απρόσβλητη από τα εχθρικά πυρά, είναι αδιάλλακτη. Για να κάνει άφοβους τους οπαδούς μπροστά στις διώξεις και τους κινδύνους, εξ αρχής ζητά θυσίες για τα ιδανικά μας. Απαγορεύονται οι ιδεολογικές εκπτώσεις, αλλιώς τα προσωρινά αριθμητικά κέρδη καταλήγουν σε μακροχρόνιες ποιοτικές ζημίες. Η ιδεολογία μας είναι δυσανεκτική προς τις μισελληνικές δοξασίες. Δεν επιτρέπει την συνύπαρξη με τα καρκινώματα.    
2. Η Αυτονομία. Σκοπός μας είναι αφ’ ενός να αναπαράγουμε τον Ελληνισμό από τις μικρές παιδικές ηλικίες, αφ’ ετέρου να μην επιτρέπουμε στον μισελληνισμό να διαχέεται στην κοινωνία. Για να ανακτήσουμε την Εθνική Ανεξαρτησία απαιτούμε αυτονομία σε όλα τα πεδία. Δίκτυα σχολείων, νοσοκομείων, δικαστηρίων, αστυνομικών τμημάτων, τραπεζών, πολιτιστικών κέντρων, θεολογικών σχολών, τα οποία θα είναι αυτόνομα από το ιουδαιοχριστιανικό ρωμέικο κράτος.
Βλέπουμε την ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. ως μία Ελληνική Πολιτεία σε εμβρυακή μορφή. Η στρατολόγηση των οπαδών μας δεν θα γίνεται για ψηφοθηρικούς λόγους.
Η ένταξη σε σώματα ασφαλείας ξεχωριστά από τα σώματα ασφαλείας των ρωμιών, η απόκτηση και η κατασκευή Ελληνικών οπλικών συστημάτων, η οργάνωση στρατοπέδων ασκήσεως των Εθνοφρουρών μας, η αναγνώριση της Ελληνικής Θρησκείας ως εθναρχικής διοικητικής αρχής, η συγγραφή ξεχωριστού κώδικος πολιτικής και ποινικής δικονομίας, η δημιουργία πολιτισμικών διπλωματικών γραφείων στο εξωτερικό ξεχωριστά από αυτά των ρωμιών, και η οργάνωση αυτόνομων διοικητικών αρχών σε κάθε σημείο όπου υπερισχύουν οι Έλληνες έναντι των ρωμιών, θα εμφυσήσει στους οπαδούς μας το αναγκαίο Πνεύμα Ελευθερίας και Ανεξαρτησίας που θα αναγεννήσει τον Ελληνισμό.
Απαιτούμε πολιτισμική, θρησκευτική, νομοθετική, οικονομική, νομισματική, εκπαιδευτική, δικαστική, αστυνομική, και διοικητική αυτονομία. 
Θα διδάξουμε στους Έλληνες πώς θα καταστούν υπεύθυνοι και ενεργοί πολίτες. Πώς θα αναπαράγουν τον Ελληνισμό. Πώς θα γίνουν φύλακες του Μεγαλείου των Αρχαίων Προγόνων μας. Και θα το επιτύχουμε μόνον όταν χειριζόμαστε τις υποθέσεις που μας αφορούν. Όσο επιτρέπουμε στους ρωμιούς να μας κυβερνούν, θα μας αφανίζουν σταδιακώς, στο όνομα της «εθνικής ενότητος».
3. Ένστικτο επιβολής. Η νικηφόρος επανάσταση προϋποθέτει ολοκληρωτική επικράτηση στο εσωτερικό και επέκταση στο εξωτερικό. Κάτω από την ιδεολογική επιφάνεια πρέπει να υπάρχει ένα ψυχολογικό υπόστρωμα που να αναβλύζει ενέργεια η οποία θα τροφοδοτεί τον επεκτατισμό μας. Το ένστικτο επιβολής είναι ο σπόρος που θα θερίσουν οι επόμενες γενεές Ελλήνων. Η θέληση για δύναμη θα συντρίψει όλους τους εχθρούς του Ελληνισμού. Χωρίς αυτήν, θα μας κατασπαράξουν. 
4. Οργανωτική κουλτούρα. Αποτελεί ένα από τα μεγάλα μειονεκτήματα του σύγχρονου Ελληνισμού. Η οργανωτική διάθεση είναι κάτι που διδάσκεται καθημερινώς, και αποκτάται με εμπειρία μέσα από την βιομηχανική παραγωγή, μέσα από την ομαδική άθληση, μέσα από την συμμετοχή σε πολεμικές συγκρούσεις, μέσα από την μαζική πολιτική δράση, από την εκπαιδευτική και πολιτισμική οργάνωση των Ελληνικών Κοινοτήτων της Διασποράς, μέσα από τις θρησκευτικές τελετές της Ελληνικής Θρησκείας. 
5. Επικοινωνιακή υπεροχή. Αρκετοί συναγωνιστές κάνουν το λάθος να νομίζουν ότι για να επικρατήσουμε έναντι του εχθρού χρειάζεται πρώτα η κατοχή μμε, τηλεοπτικών σταθμών, εφημερίδων κλπ. Ενώ η κατοχή δικών μας μμε είναι σημαντική για τον Αγώνα, εν τούτοις επικοινωνιακή υπεροχή σημαίνει κάτι πολύ διαφορετικό. 
Υπερέχουμε επικοινωνιακώς έναντι του εχθρού σημαίνει:
Απαλλοτριώνουμε όρους όπως δικαιοσύνη, νόμος, τρομοκρατία, ρατσισμός, αντιρατσισμός, βία, και τους προσδίδουμε το περιεχόμενο που μας συμφέρει. Ποτέ δεν αφήνουμε τον εχθρό να νοηματοδοτεί τις λέξεις. 
Αλλάζουμε την συνδεσμολογία λέξεων και εννοιών. Συνδέουμε εικόνες όπως Φυλή με θετικώς φορτισμένες λέξεις όπως Ελευθερία, για να ανακαλούνται με θετικό πρόσημο από τις συνειρμικές αποθήκες όποτε μιλάμε για Φυλή και Ελευθερία.  
Δημιουργούμε νοητικές κατασκευές τις οποίες αντιγράφει ο Λαός όταν εκφράζεται. Προσέχουμε πάντα στην νοητική κατασκευή η συνισταμένη των συναισθημάτων να είναι θετική. Όταν θέλουμε να πούμε ότι οι Έλληνες υπερέχουν των άλλων λαών, φροντίζουμε η διατύπωση να υπονοεί ότι οι λαοί από μόνοι τους προσβλέπουν στην Ελληνική σκέψη, δεν τους το επιβάλλουμε.
Επιβάλλουμε τα δικά μας πολιτιστικά πρότυπα και τους δικούς μας ηθικούς κώδικες, ώστε οι πολιτικές ιδέες να ριζώσουν σε εύφορο έδαφος. 
Όταν ο Λαός εκφράζεται καθημερινώς με βάση την δική μας ορολογία και επιχειρηματολογία, τότε έχουμε επικρατήσει επικοινωνιακώς.  
6. Σχολή πνευματικών ηγετών. Για να στηριχθεί το επαναστατικό καθεστώς χρειάζεται διανοουμένους οι οποίοι θα ηγηθούν. Χρειαζόμαστε σχολή στελεχών, η οποία να έχει ορίζοντα δεκαετιών. Πρέπει να εκπαιδεύσουμε επιλεγμένα παιδιά από την σχολική ηλικία για να αναδειχθούν σε ηγέτες του Ελληνισμού. 
Με την χρήση του διαδικτύου, μπορούμε να λειτουργήσουμε Ελληνικά σχολεία επί 24ώρου βάσεως. Διαδικτυά σχολεία, στα οποία θα εκπαιδεύωνται τα Ελληνόπουλα σε όποιο σημείο του κόσμου και αν κατοικούν, με βάση την Ελληνική παιδεία.  
Το Επαναστατικό Κίνημα χρειάζεται πολλές δεξαμενές σκέψεως που θα τροφοδοτούν τον Λαό μας με ιδεολογικό εξοπλισμό. 
7. Πολεμικό ιερατείο της Ελληνικής Θρησκείας.  Ο ΕθνικοΑπελευθερωτικός Αγών πρέπει να διαθέτει ηγέτες που να συνδυάζουν θεολογική κατάρτιση και πολεμική αρετή. Το Ελληνικό Ιερατείο πρέπει να ηγείται του Αγώνος. Η Δύση δεν έχει να μας προσφέρει κανένα πρότυπο ηγέτου. Αντιθέτως η Ανατολή προσφέρει πρότυπα. Είτε οι Σαο-Λιν είτε οι Ταλιμπάν προσφέρουν πρότυπα θρησκευτικών ηγετών οι οποίοι αγωνίζονται στην πρώτη γραμμή της μάχης.   
8. Tο οικονομικό κύκλωμα. Πολλοί συναγωνιστές είναι άνεργοι και βρίσκουν την δικαιολογία ότι οι ανάγκες του βιοπορισμού δεν τους επιτρέπουν να αφοσιωθούν ολοκληρωτικώς στον Αγώνα. Αυτό το πρόβλημα το αντιμετωπίζουμε καθημερινώς και πρέπει να λυθεί δημιουργώντας το δικό μας κλειστό οικονομικό κύκλωμα επιχειρήσεων που θα απασχολεί αποκλειστικώς Έλληνες συμπολεμιστές. 
Ταυτοχρόνως πρέπει να υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο, τα Ελληνικά προϊόντα και τους Έλληνες εργαζομένους. 
9.  Επαγγελματικά στελέχη. Οι δωσίλογοι και τα μισελληνικά κόμματα διαθέτουν επαγγελματικά στελέχη τα οποία πληρώνονται για να καταστρέφουν τον Ελληνισμό. 
Η  ιστορική εμπειρία έχει αποδείξει ότι το πατριωτικό στρατόπεδο πάσχει από συνέπεια και συνέχεια στην δράση. Ακόμη και αν διοργανώνετο ένα μεγάλο πατριωτικό συλλαλητήριο κάθε μήνα, δεν είναι αρκετό για να γκρεμίσει το καθεστώς.
Τα ΜΑΤ απέδειξαν ότι η οργάνωση, ο επαγγελματισμός, η εκπαίδευση, η πειθαρχία, η ιεραρχία, μπορούν να νικήσουν εκατοντάδες χιλιάδες ανοργάνωτους, απείθαρχους, ερασιτέχνες πολίτες. 
Οι επαγγελματίες επαναστάτες πρέπει να εργάζωνται καθημερινώς για την οργάνωση της Επαναστάσεως. Πρέπει να τροφοδοτούν τον Λαό με ιδέες. Πρέπει να τον εκπαιδεύουν και να του διαχέουν οργανωτική κουλτούρα. Πρέπει να τον διδάξουν τεχνικές επαναστατικής πάλης σε καιρό παρανομίας. 
Ο επαναστατικός στρατός πρέπει να αποκτήσει ειδίκευση. Άλλος θα ασχολείται με την ιδεολογία, άλλος με το διαδίκτυο, άλλος με την διοικητική μέριμνα, άλλος με την προπαγάνδα, άλλος με την οργάνωση, άλλος με την εσωτερική ασφάλεια του κινήματος και την αντικατασκοπεία, άλλος με την συλλογή πληροφοριών από τον εχθρό, άλλος με την εξεύρεση χρημάτων για την Επανάσταση, άλλος με την εκπαίδευση των μελών, άλλος με τις διασυνδέσεις στο εξωτερικό, άλλος με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, άλλος με την κοινωνική αλληλεγγύη.    
10. Ενσάρκωση της Ιδέας. Οι ιδέες μας για να εμψυχώσουν το Κίνημα πρέπει να αποτελούν πρότυπα καθημερινής συμπεριφοράς. Οι προσωπικότητες του Επαναστατικού Κινήματος πρέπει να ενσαρκώνουν πλήρως τις ιδέες ώστε να τους μιμούνται οι οπαδοί μας. Ηγέτες με αποκλίνουσα συμπεριφορά θα καθαιρούνται πάραυτα διότι αποτελούν καρκίνωμα. 
Η ενσάρκωση της ιδέας μπορεί να επιτευχθεί και μέσα από μυθιστορήματα. Πρέπει να δημιουργήσουμε ηρωικά πρότυπα που θα αποτελέσουν τις μήτρες για να αποκρυσταλλωθεί ο χαρακτήρας των νέων Ελληνικών γενεών. 
11. Διεθνής συμμαχία. Αντιμετωπίζουμε πολλαπλούς εχθρούς. Ο εσωτερικός εχθρός έχει συμπήξει συμμαχίες με ξένες κυβερνήσεις και συνασπισμούς. Το Επαναστατικό Κίνημα πρέπει άμεσα να συμπήξει συμμαχίες με ξένα κράτη, κυβερνήσεις, συνασπισμούς, κινήματα, οργανώσεις κάθε είδους, οι οποίες διάκεινται θετικώς στον Αγώνα μας. Οι συμμαχίες θα επιτρέψουν την ανατροπή του συσχετισμού δυνάμεων ο οποίος μέχρι στιγμής είναι εις βάρος μας. 
Πρέπει να οργανώνουμε συχνές αποστολές αντιπροσώπων μας στο εξωτερικό για αναζήτηση συμμαχιών και υλικής βοήθειας προς το Επαναστατικό Κίνημα. 
Χρειαζόμαστε πολιτική και θρησκευτική αναγνώριση στο εξωτερικό. Πρέπει να απαιτήσουμε από ξένα κράτη να αναγνωρίσουν την Ελληνική Θρησκεία στο εξωτερικό, και να της παραχωρήσουν καθεστώς νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου. Πρέπει να απαιτήσουμε την αναγνώριση μίας εξόριστης επαναστατικής κυβερνήσεως.
Πρέπει να συγκροτηθεί Εθνοσυνέλευση στο εξωτερικό, η οποία θα συμπεριλαμβάνει την Ομογένεια, και η οποία θα αποτελεί το νομοθετικό σώμα των Ελλήνων που αγωνίζονται να ανατρέψουν το κατοχικό καθεστώς.   
Συγχρόνως πρέπει να καταρτίσουμε σχέδια επιβιώσεως του Ελληνισμού ακόμη και για την περίπτωση ολικής καταρρεύσεως του μισελληνικού ρωμέικου κράτους. Πρέπει να αποκτήσουμε κρατική υπόσταση στο εξωτερικό, μέσω εξαγοράς εδάφους στο εξωτερικό πχ στην Λατινική Αμερική ή στην Αφρική, για να στεγάσουμε έστω και 500 χιλιάδες Έλληνες. 
12. Πίστη. Η Μεταφυσική ερμηνεία πολλών δυσκολιών που θα αντιμετωπίσει ο ΕθνικοΑπελευθερωτικός Αγών θα χαλυβδώσει την πίστη στην νίκη. Η αυτοθυσία μεταξύ των συμπολεμιστών είναι μία αρετή που καλλιεργείται μόνον μέσα από την πίστη στην Μεταφυσική του Ελληνισμού. 
Λίγοι Έλληνες και για λίγο διάστημα θα θυσιαστούν για καλύτερους μισθούς. Πολλοί Έλληνες και για πολύ διάστημα θα θυσιάζωνται για να αποκατασταθεί στην Γη η εξουσία των Πατρώων Θεών και των Μητρώων Θεαινών.  
13. Στρατηγικό όραμα. Οι πολίτες για να εξεγερθούν μαζικώς δεν αρκεί να κεντρίζωνται από την πείνα και την δυστυχία του Μνημονίου. Πρέπει να μεταφέρωνται συλλογικώς στο μέλλον, δια της φαντασίας των. Πρέπει να τους παρουσιάζουμε σε κάθε ομιλία μας το στρατηγικό μας όραμα για τον Ελληνισμό μετά από 50-100 χρόνια. 
Πρέπει να χαράσσουμε με γλαφυρό τρόπο στην φαντασία τους εικόνες από το μέλλον, χρησιμοποιώντας λέξεις γεμάτες συναίσθημα και κίνηση. 
Για πράγματα που είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν άμεσα τα παρουσιάζουμε με την μορφή τηλεταινίας αλλά με με μελλοντική ημερομηνία. Πχ απελευθέρωση της Ιωνίας. Προβάλλουμε τηλεταινία στην οποία οι Ελληνικές διοικητικές αρχές στην Σμύρνη εξυπηρετούν Έλληνες πολίτες, για να συνηθίζει το μάτι και το αυτί σε τέτοιες καταστάσεις.  
Για πράγματα που είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν άμεσα τα παρουσιάζουμε με την μορφή θεάτρου δρόμου. Πχ δίκες δωσιλόγων. Βάζουμε πολίτες να δικάζουν ηθοποιούς που παριστάνουν τους υπουργούς του μνημονίου, ώστε να ακονίζεται η Ελληνική ψυχή στην επαναστατική δράση. 
Φροντίζουμε πάντα οι εικόνες που προβάλλουμε στον Λαό να είναι πολλά βήματα εμπρός από την σημερινή κατάσταση για να έχει κίνητρο η Ελληνική Ψυχή να μετακινηθεί προς τα εμπρός. Αν δείχνουμε εικόνες με την σημερινή κατάντια, αναπαράγουμε την μιζέρια και καθηλώνουμε την Ελληνική Ψυχή σε ακινησία. 
14. Πειθαρχία. Το Επαναστατικό Κίνημα πρέπει να αλλάξει άρδην συμπεριφορά. Οι οπαδοί μας πρέπει να εκπαιδευτούν στο να πειθαρχούν σε ιδέες και υποχρεώσεις. Είμαστε πολιτικός στρατός, όχι αναρχοαυτόνομοι. Η αυτονομία βοηθά μέχρις ενός σημείου στο να μην διαλυθεί το κίνημα μετά από σύλληψη ενός ηγέτου, αλλά καταστρέφει τον επιχειρησιακό σχεδιασμό. 
15. Από την κούνια στον τάφο. Το Επαναστατικό Κίνημα έχει υποχρέωση να παρεμβαίνει σε όλες τις σφαίρες της κοινωνικής ζωής και να μην αφήνει τίποτε ανυπεράσπιστο στα χέρια των εχθρών μας. 
Ενσωματώνουμε και αφομοιώνουμε στο Κόμμα κάθε κοινωνική δραστηριότητα και εξουσία. Δεν αφήνουμε τίποτε ανεξέλεγκτο. Συνδικάτα, εμπόριο, μεταφυσική, μόδα, διατροφή, δημόσια υγεία, πανεπιστήμια, σώματα ασφαλείας, οικονομία, εξωτερική πολιτική, ομογένεια, περιβάλλον, πολιτισμός, νομοθεσία, βρεφονηπιακοί σταθμοί, κοινωνικά δίκτυα, είναι πεδία πολέμου στα οποία πρέπει να παρεμβαίνουμε καθημερινώς. Ο Έλληνας από την κούνια μέχρι τον τάφο του πρέπει να αισθάνεται την παρουσία μας. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν διεθνιστή να αρπάξει ούτε μία σπιθαμή ψυχικού εδάφους. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν μισέλληνα να παραβιάσει τα ιδεολογικά σύνορα του Ελληνισμού. Τον καταδιώκουμε μέχρι φυσικής εξοντώσεως.  
16. Αποδόμηση των νοητικών κατασκευών του εχθρού. Οι διάφοροι εχθροί μας εδώ και πολλούς αιώνες πριν μας σκοτώσουν, αποδομούν τους ιδεολογικούς μας πυλώνες: Έθνος, Ελληνική Θρησκεία, Αριστοκρατία, Ελληνική Φυλή, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα, Ελληνική Φιλοσοφία, Ελληνική Τέχνη και Αισθητική, Σκλαβωμένες Πατρίδες, Εθνικό Νόμισμα, Ελληνική Βιομηχανία. 
Το μέγα έγκλημα που διέπραξαν οι προηγούμενοι πατριώτες ήταν ότι ουδέποτε προσπάθησαν να αποδομήσουν τους ιδεολογικούς πυλώνες του εχθρού. Εμείς δεν θα διαπράξουμε το ίδιο λάθος. 
Ακούμε αφελείς πατριώτες να επαναλαμβάνουν σαν ψιττακοί την ανοησία που έχει καταστρέψει τον Ελληνισμό, «ο καθένας ας πιστεύει όπου θέλει».
Ακούμε αρκετούς πατριώτες που είτε από δειλία, είτε από άγνοια, είτε από απειρία, προσπαθούν να υπερασπιστούν τον Ελληνισμό μέσα από κυνοβουλευτικές δομές, ισχυριζόμενοι ότι το πρόβλημα είναι τα πρόσωπα και όχι οι θεσμοί. 
Αν τους φταίνε οι θεσμοί, επιζητούν ένα καλύτερο κυνοβουλευτικό καθεστώς, και όχι πλήρη ανατροπή της κυνοβουλευτικής πανούκλας. 
Έτσι, δεν μπορούν να συμπαρασύρουν τον Λαό σε μία εκρηκτική Επανάσταση που θα σαρώσει τα πάντα στο διάβα της. 
Το Επαναστατικό Κίνημα πρέπει καθημερινώς να συντρίβει, να εξευτελίζει, να καταστρέφει , να μισεί τους θεσμούς, τις αξίες, τα ήθη, και τα έθιμα των μισελλήνων. 
Εμείς θα αποδομούμε καθημερινώς τον κυνοβουλευτισμό, τον φιλελευθερισμό, τον αντιφυλετισμό, τον μισελληνισμό, τον πολυπολιτισμό, τον μονοθεϊσμό, τον ραγιαδισμό, τον ευρωπαϊκό ολοκληρωτισμό, την μεταναστολαγνεία, τον κοσμοπολιτισμό, τον διεθνισμό.    
Έχουμε ιερό πόλεμο κατά των αυταπατών που εκφυλίζουν τον Λαό μας, και είναι πάρα πολλές. Συνταγματικές, εμφυλιακές, αντιπολεμικές, φιλοευρωπαϊκές, δημοκρατικές, ανθρωπιστικές, αντιφυλετικές αυταπάτες. 
Αυτός ο Ιερός Πόλεμος είναι υπόθεση όλων των Ελλήνων, και πρέπει να καθοδηγείται από δεξαμενές σκέψεως με χιλιάδες διανοουμένους και προπαγανδιστές με γνώσεις πάνω στην ψυχολογία, την διαφήμιση, την δημοσιογραφία, την πολιτική, την οικονομία, την ιστορία, την κοινωνιολογία, την εθνολογία, την λαογραφία, την ανθρωπολογία, την στρατιωτική επιστήμη, την γεωπολιτική, τον πολιτισμό, την φιλοσοφία, την θεολογία.  
17. Mηχανισμός επιβραβεύσεως-τιμωρίας. Ίσως το μεγαλύτερο ελάττωμα που έχει ο πατριωτικός χώρος είναι η απουσία μηχανισμού επιβραβεύσεως-τιμωρίας της συμπεριφοράς των Ελλήνων. 
Το υπάρχον σαθρό καθεστώς συνεχίζει να επιβιώνει όχι λόγω υψηλής νοημοσύνης, αλλά διότι επιβραβεύει τους διεφθαρμένους με χρήματα, προβολή, και θέσεις εξουσίας, ενώ τιμωρεί τους πατριώτες με φυλακές, ανεργία, και δικαστικές διώξεις.  
Το Επαναστατικό Κίνημα πρέπει να ενεργοποιεί μηχανισμούς επιβραβεύσεως-τιμωρίας αναλόγως την φάση του Αγώνος και της οργανωτικής του εξελίξεως. 
Η τιμωρία του εχθρού πρέπει να είναι συναισθηματική(δυσφήμιση), ιστορική(αποδόμηση ιστορικών προσωπικοτήτων του εχθρού), ηθική(απόρριψη του αξιακού κώδικος του αντιπάλου), νομική(δικαστικές διώξεις), οικονομική(αποκλεισμός από θέσεις εργασίας), και φυσική(εξόντωση).
Ο φθηνότερος, ασφαλέστερος, και ταχύτερος μηχανισμός τιμωρίας στην παρούσα φάση του Κινήματος είναι η δολοφονία χαρακτήρων.
Όταν δεν μπορούμε να εξοντώσουμε με φυσικό τρόπο έναν δωσίλογο μνημονιακό πολιτικό, σκοτώνουμε τον χαρακτήρα που εκπροσωπεί δημοσιεύοντας ιστορίες σε περιοδικά που περιγράφουν τα αίσχη ενός τέτοιου γλοιώδους υποκειμένου. Στα θέατρα, στις τηλεταινίες, στις διαφημίσεις, στα κοινωνικά δίκτυα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό, εξοντώνουμε ηθικώς τον χαρακτήρα του. 
Φωτογραφίζουμε αλλά δεν κατονομάζουμε συγκεκριμένο πολιτικό. Ας τον βαπτίσουμε βουλευτή Καλοχαιρέτα, ή υπουργό Τρεχαγυρευόπουλο. Σημασία έχει να αποδομούμε το αξιακό του οικοδόμημα. Να εξάπτουμε τα λαϊκά πάθη, να αποχαλινώνουμε την φαντασία με το πώς τιμωρείται ο προδότης όταν πέφτει στα χέρια του Λαού, να εξαγριώνουμε τα λαϊκά ένστικτα εκδικήσεως, καθιστώντας μισητόν αυτόν τον χαρακτήρα στην κοινή γνώμη.   
Η επιβράβευση επιτυγχάνεται με την μορφή προωθήσεως ηθικών προτύπων, πολιτευτών, καλλιτεχνών. Συγγραφή ιστοριών όπου τα δικά μας πρότυπα και ο δικό μας αξιακός κώδικας αποθεώνεται από τον Λαό. Βραβεία, προβολή, αλληλεγγύη, οικονομική ενίσχυση, είναι μερικοί από τους μηχανισμούς που βοηθούν τον Λαό να κατανοήσει τί είναι καλό και τί κακό. 
Χωρίς δικό μας μηχανισμό επιβραβεύσεως-τιμωρίας, ο Λαός θα επιβραβεύεται ή θα τιμωρείται με βάση τον αξιακό κώδικα του εχθρού. Και θα μορφοποιεί την συμπεριφορά του με βάση την βούληση του εχθρού. 
18. Νομικός και ηθικός κώδικας. Το Επαναστατικό Κίνημα δεν πρόκειται να κάνει πολλά βήματα εμπρός αν από τώρα δεν συντάξει τον δικό του νομικό και ηθικό κώδικα. 
Δεν είναι τυχαίο ότι οι ισλαμικές αντάρτικες ομάδες έχουν συνοχή διότι προσπαθούν να επιβάλλουν την Σαρία όπου επικρατούν. 
Είναι αδιανόητο να κερδίσεις τον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα όταν δεν έχεις δικά σου δικαστήρια και δικό σου ποινικό κώδικα. Ας φανταστούμε ότι ένας νομός της Ελλάδος ανήκε εξ ολοκλήρου σε Έλληνες στο θρήσκευμα. Θα ήταν κωμικοτραγικό να ρυθμίζαμε τις ζωές μας με βάση την νομοθεσία της ιουδαϊκής αιρέσεως των ναζωραίων.
Είναι εγκληματικό να περιμένουμε πότε θα πάρουμε την εξουσία για να ετοιμάσουμε δικούς μας νομικούς κώδικες. Από τώρα πρέπει να προετοιμάσουμε το έδαφος απαιτώντας από Έλληνες στο θρήσκευμα να καταρτίσουν την Ελληνική πολιτική και ποινική δικονομία.
19. Οριζόντια και κάθετη διαφοροποίηση. Για να επιβιώσουμε ως Έλληνες πρέπει να διαθέτουμε την ενστικτώδη αίσθηση ότι διαφέρουμε από τους άλλους λαούς. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του σύγχρονου Ελληνισμού. Έχει χάσει την αίσθηση της διαφορετικότητος και της μοναδικότητός του. 
Όταν αποδεχθούμε ότι είμαστε διαφορετικοί από τους άλλους λαούς, τότε θα αγωνιζόμαστε καθημερινώς για να διατηρήσουμε την πολιτισμική και βιολογική μας ιδιαιτερότητα. 
Η οριζόντια διαφοροποίηση από τους άλλους λαούς εξασφαλίζει την βιολογική και πολιτισμική μας ταυτότητα. Η κάθετη διαφοροποίηση εξασφαλίζει την υπεροχή μας έναντι των άλλων λαών, και την νίκη στον αγώνα για εθνική επιβίωση.  
Όσοι Έλληνες είναι δούλοι σε μονοθεϊστικές αιρέσεις, παραμένουν στα κατώτερα στρώματα της κοινωνίας. Μόνον η διάκριση των Πατρώων Θεών είναι αυτή που μαγεύει και εξυψώνει. Μόνον η σφραγίδα των Πατρώων Θεών τους καθιστά ξεχωριστούς από τους άλλους λαούς και πολιτισμούς.  
20. Δίκτυο. Το Επαναστατικό Κόμμα πρέπει να έτοιμο να αντιμετωπίσει παρατεταμένη κατάσταση παρανομίας, ακόμη και επί δεκαετίες. Οι δύο οργανωτικές μορφές που έχουν ασπαστεί πολλές πατριωτικές οργανώσεις, η κάθετη μονολιθική ιεραρχία και η οριζόντια ακέφαλη οργάνωση, δεν επιτυγχάνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για διαφορετικούς λόγους εκάστη. 
Η κάθετη μορφή, εύκολα αποκεφαλίζεται ή διαφθείρεται η ηγεσία. Η οριζόντια μορφή εμφανίζει χαρακτηριστικά απεθαρχίας, ελλείψεως συντονισμού, διασπαστικές τάσεις, και είναι επιρρεπής στην ατέρμονη συζήτηση και την αδράνεια. 
Η καλύτερη οργανωτική μορφή είναι το ιεραρχημένο δίκτυο. Αν χρειαστεί, η ηγεσία τελεί υπό καθεστώς παρανομίας, και εγκαθίσταται στο εξωτερικό, αλλά ο παράνομος ηγετικός πυρήνας περιβάλλεται από δίκτυο νομίμων οργανώσεων(πολιτιστικών, εκπαιδευτικών, κοινωνικών, συνδικαλιστικών, αθλητικών, κ.α.).
Την επιτυχημένη οργανωτική μορφή του δικτύου χρησιμοποιεί το ισλαμικό αντάρτικο κίνημα παγκοσμίως. Υπάρχουν ηγέτες σε κάθε οργάνωση, και τα μέλη υπακούν αυστηρώς τους ηγέτες αλλά το ισλαμικό δίκτυο δεν έχει κάθετη μορφή. Μοιάζει με το διαδίκτυο. Πολλές κομβικές οργανώσεις ενώνονται μεταξύ τους και ανταλλάσσουν πληροφορίες, μαχητές, πλαστά έγγραφα, κρησφύγετα, χρήματα, όπλα, εκπαίδευση. 
Κάθε χαρισματική μορφή αναδεικνύεται σε εμίρη, και με διαδικασίες πολεμικού συμβουλίου επιλέγεται ο ανώτατος πολέμαρχος στον οποίον οι άλλοι ηγέτες εκχωρούν τον τελευταίο λόγο. Αλλά φροντίζουν η ηγεσία να είναι διάσπαρτη σε όλο τον κόσμο, και να στρατολογούν νέα στελέχη ώστε να αναπληρώνουν τις συνεχείς απώλειες.     
21. Αυτοτελής πολιτική οργάνωση. Δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε ότι στην πολιτική 1+1 δεν ισούται με 2. Ενδεχομένως να ισούται με μηδέν. Οι συμπράξεις πολλών κινημάτων χωρίς ιδεολογική συνάφεια στο όνομα της σωτηρίας της Πατρίδος, καταλήγουν στο να υφίσταται το Επαναστατικό Κίνημα μία ιδεολογική καθίζηση, διότι αυτού του είδους οι συμπράξεις γίνονται πάντα με βάση τον ελάχιστο κοινό παρονομαστή. Και καταλήγουν συνήθως σε μία εκλογική συνεργασία. 
Η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. έχει ορίζοντα αιώνων, και όχι ορίζοντα επομένων εκλογών. Η αυτοτελής πολιτική οργάνωση έχει ως σκοπό να διαχωρίσουμε τους Έλληνες από τους ρωμιούς, και να τους εκπαιδεύσουμε πολιτικώς για να καταλάβουν την εξουσία. 
Όσοι «ελληνοκεντρικοί» απαιτούν να ξεχάσουμε τις ιδεολογικές μας διαφορές επειδή ξένοι εχθροί επιβουλεύονται την Πατρίδα μας, τους θυμίζουμε ότι επί χιλιάδες χρόνια διάφοροι εχθροί επιβουλεύονται την Ελλάδα. Αν κάθε φορά εγκαταλείπουμε το καθήκον υπερασπίσεως του Ελληνισμού και αλλοιώνουμε τον Αγώνα μας για να συμμαχήσουμε με τους ρωμιούς ποτέ δεν θα θεραπευθούμε από το καρκίνωμα του ιουδαιοχριστιανισμού. 
Τα μέλη της ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. πρέπει να αποκτήσουν κομματική ζωή και να καταγράφουν την ιστορική τους δράση. Μόνον όταν αφιερωθούν ψυχή τε και σώματι στον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα, ο οποίος μπορεί να κρατήσει αιώνες, θα δρέψουν οι Απόγονοί μας τους καρπούς της Ελευθερίας. 
Τα μέλη αγωνίζονται για την ανάδειξη του Κόμματος σε διοικητική αρχή του Έθνους, και ως εκ τούτου πρέπει να εξαρτούν την οικονομική τους επιβίωση, την ασφάλειά τους, την προβολή τους, το κύρος τους, την ισχύ τους, την αξιοπρέπειά τους, την υπερηφάνειά τους, την ερωτική τους ζωή, την εκπαίδευσή τους, την ταυτότητά τους, την δικαιοσύνη τους, από το Κόμμα. Διότι μόνον αυτό, ταυτίζεται απολύτως με όλες τις εκφάνσεις του Ελληνισμού.  Μόνον αυτό, υπερασπίζει όλες τις συνιστώσες του Ελληνικού Έθνους.  
Τα μέλη πρέπει να ζητούν δικαιοσύνη μέσα από το Κόμμα. Να εξασφαλίζωνται βιοποριστικώς μέσα από το Κόμμα. Να αναζητούν ερωτικό σύντροφο μέσα από το Κόμμα. Να προβάλλουν την ισχύ και το κύρος τους μέσα από το Κόμμα. 
Όλα τα μέλη του Κόμματος πρέπει να γαλουχηθούν με το ένστικτο του ανταγωνισμού εις βάρος των αντιπάλων κομμάτων, και ότι θα αντιμετωπίζουν δύσκολες επιλογές κάτω από πίεση. 
22. Τμήμα Άγκιτ-Προπ. Δεν νοείται Επαναστατικό Κίνημα χωρίς τμήμα εξειδικευμένων και αφοσιωμένων προπαγανδιστών. Όμως και σε αυτό το ζήτημα τα μέχρι στιγμής πατριωτικά κόμματα συμπεριφέρθηκαν με απαράδεκτο τρόπο. 
Αδιαφόρησαν. Δεν δημιούργησαν τμήματα στελεχωμένα από ειδικούς της προπαγάνδας. Και ύστερα έχουν το θράσος να κλαψουρίζουν κατηγορώντας τους σιωνιστές, τους μασώνους, τους τραπεζίτες, τους μεγαλοκαναλάρχες, και οιονδήποτε άλλον πλην του εαυτού των. 
23. Επανασυγγραφή και ερμηνεία της ιστορίας. Η ιστοριογραφία είναι η συνέχεια του πολέμου με άλλα μέσα. Ακόμη και αν ηττηθούμε σε μία στρατιωτική μάχη, πρέπει να γράψουμε την ιστορία με τέτοιο τρόπο ώστε να συντρίψουμε ηθικώς τους νικητές. Έστω και μετά θάνατον. 
Πρέπει να παρουσιάζουμε κατά τέτοιο τρόπο τις στρατιωτικές ήττες των Ελλήνων από τους βυζαντινούς, από τους φράγκους, από τους οθωμανούς, ώστε να αποκτούμε το ηθικό πλεονέκτημα. 
Όποιος ελέγχει το παρελθόν, ελέγχει το μέλλον. Θα επανασυγγράψουμε την Ιστορία του Λαού μας κατά τέτοιο τρόπο ώστε να ελέγξουμε την μελλοντική του συμπεριφορά. Η οποία πρέπει να είναι ηρωική, επεκτατική, αλληλέγγυα, εθνοφυλετική.
24. Συνωμοτικότητα και επαγρύπνηση. Υπάρχουν πολλά εγχειρίδια ανταρτοπολέμου, συνωμοτικών κανόνων, κατασκοπείας, αντικατασκοπείας. Το Επαναστατικό Κίνημα πρέπει να χρησιμοποιεί κανόνες ασφαλείας επικοινωνιών, να αποκτήσει δικό του δίκτυο πληροφοριοδοτών μέσα από το κατοχικό καθεστώς, να δημιουργήσει φίλτρα εισαγωγής νέων μελών, να εξασφαλίζει τις βάσεις δεδομένων του από υπεξαίρεση, να μην αφήνει κανένα ίχνος όταν κάνει «παράνομες» ενέργειες που θα δώσουν στον κατακτητή την δυνατότητα εντοπισμού συμπολεμιστών, να κυκλοφορεί συχνά δελτία πληροφοριών με ειδικές τεχνικές και επιστημονικές γνώσεις πάνω σε θέματα πολέμου 4ης γενεάς.
25. Ο ενάρετος κύκλος. Τα μέλη του Επαναστατικού Κινήματος πρέπει να αποκτούν ιδεολογική, επικοινωνιακή, οργανωτική, χρηματοδοτική, και εκπαιδευτική υπεροχή έναντι των εχθρών. Ύστερα τα μέλη στρατολογούν νέα μέλη και ο κύκλος ξεκινά από την αρχή. 
Το μήνυμα του ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος είναι επιτακτικό και υποχρεωτικό: καλλιέργεια επιθετικών ενστίκτων και πολεμικών αρετών. Καλλιεργούμε στους συμπολεμιστές την ψυχολογία προνομιούχου τάξεως και ηγεμονικής συμπεριφοράς.
Οι Έλληνες για να ενταχθούν στο Επαναστατικό Κίνημα πρέπει να οργανώνουν την καθημερινή Αντίσταση, να γνωστοποιούν τις δράσεις μας, να εκπαιδεύουν άλλα μέλη, να αποσχιστούν από το κατοχικό καθεστώς, να σφυρηλατούν καθημερινώς την Ελληνική διαφορετικότητα, να συγκροτηθούν σε αυτοτελές επαναστατικό κόμμα. 
Ο εξοπλισμός του Επαναστατικού Κινήματος γίνεται πρώτα με συναισθήματα, ιδέες, νόμους, δικαστήρια, εκδικητική μανία, στρατηγικό όραμα, αλλαγή εννοιολογικού πλαισίου, ιστορική σπονδύλωση, οικονομική υποδομή, διασυνδέσεις με το εξωτερικό, σχολή στελεχών, πίστη, μηχανισμούς επιβραβεύσεως-τιμωρίας, πολιτικό πρόγραμμα, κλπ, κλπ και στην συνέχεια με όπλα. 
26. Ποιοί και πώς οπισθοδρομούν το Επαναστατικό Κίνημα
Κάποιοι αυτόνομοι αγωνιστές με πρόσχημα την αυτονομία αδιαφορούν για την οικοδόμηση ενός ωργανωμένου ανατρεπτικού κινήματος ενάντια στο κατοχικό καθεστώς.   
Άλλοι ενταγμένοι στον Σύριζα ή την Χρυσή Αυγή αδιαφορούν για την πολιτική χειραφέτηση της Ελληνικής Θρησκείας. 
Άλλοι δεν θέλουν η Πατρώα Θρησκεία να συμπεριλαμβάνεται στα πολιτικά προτάγματα του ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος. 
Άλλοι δεν διαθέτουν στοιχειώδη πολιτική κατάρτιση, αλλά μιλούν συνεχώς για άμεση δημοκρατία.
Άλλοι δεν διαθέτουν χρόνο, ούτε χρήματα για την Επανάσταση.
Άλλοι δεν έχουν οργανωτικές ικανότητες.
Άλλοι περιορίζονται σε δραστηριότητες στην Φύση(εκδρομές, συμπόσια, κλπ).
Άλλοι δεν εμφανίζονται στα μμε, με αποτέλεσμα ο Λαός να μην γνωρίζει τα στελέχη του Κινήματος.
Άλλοι δεν συμφωνούν με την επαναστατική βία του ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος. 
Άλλοι ενώ πιστεύουν στους Πατρώους Θεούς, δεν θέλουν εμπλοκή στην πολιτική. 
Άλλοι ενώ αποδέχονται την Ελληνική Θρησκεία, δεν θέλουν να ακούν για Ελληνική Φυλή.
Άλλοι δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν ο,τιδήποτε για τον Αγώνα.
Άλλοι δεν έχουν ιδεολογικό προσανατολισμό. 
Άλλοι έχουν καταρρεύσει ψυχολογικώς από την περιρρέουσα κοινωνική ατμόσφαιρα. 
Άλλοι περιμένουν έναν Μέγα Αλέξανδρο ως ηγέτη, και μόνον τότε λένε ότι θα πολεμήσουν.  
Άλλοι ονειρεύονται πραξικοπήματα από μικρή ομάδα στρατιωτικών. 
Άλλοι δεν έχουν στοιχειώδη αξιοπρέπεια για να διαχωριστούν από τους μονοθεϊστές. 
Άλλοι εγκλωβίζονται σε σοφίσματα του τύπου «μην διχαστούμε». 
Άλλοι επιτρέπουν στον διαχωριστικό άξονα αριστερός-δεξιός να κυριαρχεί έναντι όλων των άλλων προταγμάτων. 
Άλλοι περιμένουν σωτηρία από μεσσίες με ομόλογα αμερικανικού δημοσίου ή από ομάδες έψιλον.  
Άλλοι είναι ικανοποιημένοι με την συγκρότηση μίας τοπικής κλειστής θρησκευτικής ομάδος η οποία λειτουργεί ως παρέα. Ευνουχισμένοι πνευματικώς, καταδικάζουν τις επεκτατικές και ηγεμονικές τάσεις του Ελληνισμού και του ΕθνικοΑπελευθερωτικού Κινήματος. 
Άλλοι συκοφαντούν διαρκώς συναγωνιστές με κατηγορίες περί πρακτόρων, προκειμένου να συγκαλύψουν την δειλία τους και την μη-συμμετοχή τους στον Αγώνα. Αν υπάρχουν πράκτορες του εχθρού ανάμεσά μας τούς εντοπίζουμε, τούς τιμωρούμε, και συνεχίζουμε τον Αγώνα. Δεν εγκαταλείπουμε τον Αγώνα επειδή τάχα υπάρχουν παντού «πράκτορες». Όλα τα κινήματα αντιμετωπίζουν πράκτορες του εχθρού στο στρατόπεδό τους. 
27. Η δύναμη του παραδείγματος.  Για να επικρατήσει το Επαναστατικό Κίνημα πρέπει οι Έλληνες να διακατέχωνται από ανώτερες ιδεολογικές, ψυχολογικές, ηθικές, και κοινωνικές αντιλήψεις. 
Αυτό απαιτεί οι ηγέτες του Κινήματος να είναι ζωντανά παραδείγματα ανωτέρων ανθρώπων. Μόνον έτσι θα εμφυσούν καθημερινώς στον Λαό την ανωτερότητα της Ελληνική Θρησκείας, την ανωτερότητα της Ελληνικής Ηθικής, την υπεροχή του Ελληνικού Έθνους.
Χρειάζονται Εθνομάρτυρες. Μόνον με το αίμα των Εθνομαρτύρων θα αποκτήσει σάρκα και οστά η ιδέα του ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος. 

No comments:

Post a Comment