Sunday, October 30, 2016

Παγκόσμια στρατηγική του Ελληνικού Έθνους κατά του σαλαφισμού-βαχαμπισμού


Η παγκόσμια ισλαμική απειλή μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνον με παγκόσμια στρατηγική. Μέχρι στιγμής οι ΗΠΑ και οι δυτικές χώρες δεν έχουν παρουσιάσει μία ολοκληρωμένη θεωρία για την αντιμετώπιση του ισλαμικού ιμπεριαλισμού. Το βασικό πρόβλημα των δυτικών χωρών έγκειται στην ανικανότητά τους να βρουν λύσεις που θα εξαλείφουν το ισλαμικό πρόβλημα στην ρίζα του, αντί να το μεταθέτουν στο μέλλον.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δυτικοί ηγέτες αδυνατούν να δουν το ισλάμ ως πολιτικο-στρατιωτικό κίνημα, και αντ’ αυτού πιπιλίζουν την καραμέλα «το ισλάμ είναι θρησκεία της ειρήνης». Έτσι έλεγαν και οι χριστιανοί, ότι «είναι θρησκεία της αγάπης».
Η αδράνεια των δυτικών χριστιανών ηγετών εξηγείται και από το γεγονός ότι αφού η δική τους θρησκεία κατέσφαξε τους λαούς του κόσμου και εν τούτοις την αποκαλούν «θρησκεία της αγάπης», δεν έχουν το ηθικό ανάστημα να πουν  ότι το ισλάμ είναι εγκληματική ιδεολογία. 
Το φορτίο για την ανατροπή της ισλαμικής δικτατορίας πέφτει στους ώμους των πολυθεϊστικών παραδόσεων και κυρίως στους Έλληνες.
Η στρατηγική του Ελληνισμού πρέπει να ξεκινά από την απο-ισλαμοποίηση όσων χωρών έχουν υποδουλωθεί στο ισλάμ. Οφείλουμε να υποστηρίξουμε την διάδοση και επικράτηση των εθνικών πολυθεϊστικών προ-ισλαμικών θρησκειών. Πρέπει να ανασυστήσουμε όλα τα πολυθεϊστικά ιερατεία της Σαουδικής Αραβίας, της Αιγύπτου και του Ιράν, καθώς και όλων των σκλαβωμένων χωρών.
Πρέπει να ενισχύσουμε τις τοπικές ταυτότητες των εξισλαμισμένων λαών για να αποκτήσουν αντισώματα έναντι της συντριβής των παραδόσεών τους από το διεθνιστικό ισλάμ. Τα εθνικιστικά και εθνοτικά τείχη μπορούν να υψώσουν ισχυρά αναχώματα στην ισλαμική επέκταση. Δεν πρέπει να αφήσουμε να τους ενώνει το ισλαμικό στοιχείο. Πρέπει να ενισχύσουμε την ανάδειξη των διαφορετικών ταυτοτήτων των λαών, εθνοτήτων, μειονοτήτων, παραδοσιακών θρησκειών της Μέσης Ανατολής, ώστε να διασπαστεί το κυοφορούμενο χαλιφάτο.
Η αποδόμηση και αποσύνθεση της ισλαμικής θεοκρατίας θα ξεκινήσει από την επανασυγγραφή του Κορανίου και της ισλαμικής ιστορίας. Ο Αλλάχ έχει σύζυγο στους Ουρανούς. Έχει Θεούς που τον περιβάλλουν. Το νέο Κοράνι θα στηρίζεται στην απαγόρευση προσηλυτισμού στην ισλαμική θρησκεία, και στον εσωτερισμό. Θα διδάσκει την αγάπη έναντι των συνανθρώπων και την καταδίκη του πολέμου για θρησκευτικούς λόγους. Ο ισλαμικός νόμος-Σαρία θα ξαναγραφεί από την αρχή αποποινικοποιώντας όλα τα θεολογικά αδικήματα.
Ενώ θα επιτρέπει στις γυναίκες να κυκλοφορούν ασκεπείς, την ίδια στιγμή θα τιμωρεί αυστηρότατα όσους αρνούνται το αλκοόλ και την μονογαμία. Ο νέος ισλαμικός κώδικας θα καταργεί τις ιερές πολεις του ισλαμ ανακηρύσσοντας αυτές σε απλά μνημεία της ανθρωπότητος ανοικτά σε όλους τους περιηγητές.
Απαιτείται να οργανώσουμε πολιτιστικές αποστολές σε όλο τον κόσμο για να εξουδετερώσουμε την παν-ισλαμική επιρροή.
Πρέπει άμεσα να απαγορευθεί η μετανάστευση των ισλαμιστών προς όλα τα μη ισλαμικά κράτη.
Μετά την κατάργηση της πολυγαμίας στο ισλάμ πρέπει να επιβληθεί ο οικογενειακός προγραμματισμός ώστε να μειωθούν οι γεννήσεις στον ισλαμικό κόσμο. Θα αγωνιστούμε να βελτιωθούν οι κοινωνικές συνθήκες στις εξισλαμισμένες χώρες που τώρα εξ αιτίας του υπερπληθυσμού οδηγούν στην φτώχεια και στην εξαθλίωση.
Πρέπει να ενθαρρύνουμε την ανάπτυξη διαφορετικών ισλαμικών δοξασιών που να οδηγούν στον θεό από διαφορετικούς δρόμους, κτυπώντας όλες τις προκαταλήψεις εναντίον των διαφορετικών θρησκευτικών διομολογήσεων. Η πολύπλευρη θεολογική προσέγγιση του θείου, θα δώσει στο ισλάμ την ευκαιρία να ξεφύγει από το στενό δογματικό πλαίσιο που έχει αποστεώσει τις κοινωνίες στις οποίες επικράτησε.
Πρέπει να ενθαρρύνουμε την δημιουργία δεξαμενών σκέψεως σε όλες τις χώρες που θα μελετούν θεολογικά, πολιτικά, και ψυχολογικά αντίμετρα κατά του ισλαμικού ιμπεριαλισμού. Όμως δεν πρέπει να περιοριστούμε στην συγγραφή εκθέσεων και σε ομιλίες για την αντιμετώπιση του φαινομένου.
Απαιτείται οργάνωση βραχίονος μαζικού κινήματος που θα αντιμετωπίζει τους ισλαμιστές στους δρόμους, ακόμη και στην βίαιη μορφή των διαδηλώσεών τους. Η προπαγάνδα και η δημεγερσία πρέπει να μπουν στην ημερήσια διάταξη όλων των λαών. Πρέπει να εκπαιδεύσουμε στελέχη εξειδικευμένα στην αντιμετώπιση της ισλαμικής προπαγάνδας και του ψυχοθρησκευτικού πολέμου με πανεπιστημιακού επιπέδου μόρφωση.
Στους σχεδιασμούς μας σημαντικό ρόλο θα παίξει η δημιουργία πολλών ιστοσελίδων σε όλες τις γλώσσες του κόσμου για την εξαγωγή Ελληνικών πολιτιστικών προϊόντων στις χώρες που στενάζουν από την ισλαμική κατοχή.
Παραλλήλως η οργάνωση τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών σε όλες τις γλώσσες του κόσμου, και η εκτύπωση εφημερίδων σε όλες τις γλώσσες, θα ενισχύσει την προπαγανδιστική ομπρέλα προστασίας των ελεύθερων λαών και θα συνεγείρει τους σκλαβωμένους να αποτινάξουν τον ισλαμικό ζυγό.
Μέσα από τα μμε πρέπει να διοχετεύωνται οι προφητείες που προμηνύουν την διάλυση του ισλάμ. Πρέπει να ενισχύσουμε την πίστη των λαών του κόσμου για την επερχόμενη λύτρωση. Οι Θεοί έστειλαν τα σημάδια Τους. Είναι αρωγοί. Θα συντρίψουν την μονοθεϊστική βλασφημία.
Όμως οι μετριοπαθείς στρατηγικές δεν θα αναχαιτίσουν τους εξτρεμιστές. Πρέπει σε όλες τις ελεύθερες χώρες να ληφθούν μέτρα δημοσίας σωτηρίας κατά της ισλαμικής λαίλαπας, μέτρα σαν αυτά που έλαβε ο Μαξιμιλιανός Ροσπιέρος κατά των εσωτερικών και εξωτερικών εχθρών της Γαλλίας.
Πρέπει να ιδρυθούν πολιτιστικές αστυνομίες σε όλες τις χώρες που θα καταστέλλουν κάθε ισλαμική επιρροή στον λαό. Στον στρατό, στα πανεπιστήμια, στα επαγγελματικά συνδικάτα, στα νοσοκομεία, στις φυλακές, στα μμε, πρέπει να εγκατασταθούν πολιτιστικοί επίτροποι που θα υπερασπίζουν την πολιτιστική αγνότητα, τιμωρώντας κάθε προσπάθεια υποδουλώσεως των λαών από πράκτορες του ισλάμ.
Κάθε ανατρεπτική προσπάθεια της πολιτιστικής και πολιτικής νομιμότητος από πράκτορες του χαλιφάτου, πρέπει να καταστέλλεται με έκτακτα δικαστήρια, με συνοπτικές διαδικασίες και θανατικές καταδίκες. Πολλές αραβικές και ασιατικές χώρες προς τιμήν τους, επιβάλλουν την ποινή του θανάτου στους τρομοκράτες του ισλάμ. Στην Δύση μέχρι στιγμής τους χαϊδεύουν, με αποτέλεσμα να αποθρασύνωνται.
Οι ισλαμιστές έχουν δημιουργήσει ένα πλέγμα νοητικών κατασκευών: δήθεν είναι παντοδύναμοι, δήθεν θα κατακτήσουν τον κόσμο, δήθεν ο Αλλάχ τους προστατεύει.
Κάθε νοητική τους κατασκευή είναι ανατρέψιμη και αντιστρέψιμη: «ο Αλλάχ είναι αδύναμος, θα εξαφανιστούν από τον κόσμο οι ισλαμιστές, είναι το πεπρωμένο τους, το προφήτεψε ο Μωάμεθ».
Στο θεατρικό έργο του ισλαμικού επεκτατισμού, ο χαρακτήρας του Μωάμεθ μπορεί εύκολα να αλλάξει. Η παρούσα μορφή λειτουργεί ως μήτρα-καλούπι δια της οποίας αναπαράγωνται οι ισλαμικές βαρβαρότητες του Μωάμεθ.
Είναι καιρός να δημιουργηθεί ένας χαρακτήρας-πρότυπο, ενός πράου προφήτου, ο οποίος πήρε εντολή από τον Αλλάχ να καταγγείλει τον μονοθεϊσμό και να δώσει στην ανθρωπότητα τα φώτα της θεϊκής Γνώσεως.
Ο Μωάμεθ παιδεραστής, σφαγέας, αλαζόνας, τύραννος, είναι ένα καταστροφικό πρότυπο για τους λαούς του κόσμου. Πρέπει να το καταπολεμήσουμε δημιουργώντας θεατρικά έργα και θεολογικές πραγματείες, μέσα από τις οποίες θα αναδύεται ο πραγματικός Μωάμεθ.
Θα αναδεικνύεται ο ειρηνικός, σεμνός, μονογαμικός, συνεσταλμένος, ανεκτικός, λογικός, και εθνοφυλετικός Μωάμεθ, που θα καταδικάζει την παγκόσμια μονοθεϊστική δικτατορία. Που θα διδάσκει τους οπαδούς του το μεγαλείο της ποικιλίας και της διαφορετικότητος στους Ουρανούς και στην Φύση.
Ο πραγματικός Μωάμεθ που θα αποκαλυφθεί στους σκλαβωμένους λαούς μαζί με τον πραγματικό Αλλάχ, θα τους απελευθερώσει από τα δεσμά της μονοθεϊστικής αγνοίας. Θα τους εξυψώσει και θα τους φέρει κοντά στο θείο.
Ο αγώνας μας κατά του ισλαμικού σκότους ξεκινά από την επανασυγγραφή του Κορανίου. Ξεκινά από την αποκάλυψη στους λαούς του νέου Μωάμεθ. Του νέου Αλλάχ.

No comments:

Post a Comment