Wednesday, October 26, 2016

Πώς πρέπει να οραματιζόμαστε το μέλλον της Ελληνικής Θρησκείας


Η Ελληνική Θρησκεία σήμερα δεν πρέπει να περιοριστεί σε ένα πνευματικό κίνημα ηθικών και παραδοσιακών αξιών. Πρέπει συγχρόνως να αποτελεί μία στρατηγική επιβιώσεως του Ελληνισμού. Πρέπει να εξαπλωθεί σε όλες τις σφαίρες της κοινωνίας ώστε αφ’ ενός να τεθεί στο επίκεντρο της καθημερινής ζωής των Ελλήνων, αφ’ ετέρου να καταστεί αυτοτροφοδοτούμενο κίνημα σε υλικούς και ανθρωπίνους πόρους.
Οι Κοινότητες της Ελληνικής Θρησκείας οφείλουν να βλέπουν τον Αγώνα για διάδοση και επικράτηση των ιδεών μας ως μέρος πολλών φάσεων και σταδίων τα οποία πρέπει να επιτύχουμε. Οι αξίες μας, για να αναπαράγωνται επιτυχώς από γενιά σε γενιά, πρέπει να αποκτήσουν στρατηγικές υποδομές μέσα από τις οποίες θα προσελκύουν νέους οπαδούς και θα συντηρούν οικονομικώς πολυπληθείς οργανώσεις Ελλήνων στο θρήσκευμα.
Επομένως οφείλουμε να ξεφύγουμε από την λογική των μικρών οργανώσεων, και πρέπει να πάμε στην λογική του δικτύουτης Ελληνικής Θρησκείας. Στο δίκτυο δεν υπάρχει ένας αρχηγός, ούτε μία κάθετη ιεραρχική δομή. Όμως υπάρχει ηγεσία, συνεργασία, συμμαχία, κοινές δράσεις, θρησκευτική αλληλεγγύη.       
Χρειάζεται να κτίσουμε ένα δίκτυο υποδομών το οποίο θα προσφέρει ευκαιρίες αναδείξεως σε νέους επιστήμονες και καλλιτέχνες, ευκαιρίες εργασίας και μαθήσεως, ευκαιρίες οργανώσεως και αλληλεγγύης, και κυρίως ευκαιρίες για άμυνα και επέκταση του Ελληνισμού.
Το δίκτυο της Ελληνικής Θρησκείας πρέπει να έχει δικά του σχολεία και θεολογικές ακαδημείες όπου Έλληνες θεολόγοι θα διδάσκουν τις βασικές αρχές και πρακτικές της Θρησκείας των Πατρώων Θεών. Όπου θα σμιλεύουν τις ψυχές των Ελλήνων από μικρά ηλικία, πριν προλάβει ο μονοθεϊστικός βάκιλος να μολύνει το πνεύμα και το σώμα τους. Ο φθηνότερος τρόπος για να αποκτήσουμε δικό μας σχολείο, είναι σε διαδικτυακή βάση. Ένα διαδικτυακό σχολείο που θα εκπέμπει 24ώρες το 24ωρο, όλο το έτος, σε πολλές γλώσσες, και θα περιλαμβάνει μαθήματα θρησκείας, φιλοσοφίας, γλώσσης, ιστορίας, πολιτισμού, πατριδογνωσίας, οικονομίας, κοινωνιολογίας, στρατηγικών σπουδών, λαογραφίας, εθνολογίας, ανθρωπολογίας, αρχαιολογίας, κ.α.
Πρέπει να βοηθήσουμε να αναδειχθούν Έλληνες γλύπτες οίτινες διακοσμούν το περιβάλλον με αγάλματα Αρχαίας Ελληνικής τεχνοτροπίας. Η δημόσια θέα της Ελληνικής αισθητικής επηρεάζει το υποσυνείδητο του Λαού και βελτιώνει την συμπεριφορά του. Το αυτό ισχύει για όσους τεχνίτες ασχολούνται με το Αρχαίο Ελληνικό κόσμημα. Η συνεισφορά τους στην επίρρωση του πνεύματος της Ελληνικής Θρησκείας είναι ανεκτίμητος. Πρέπει να τους ενισχύουμε δια των καταναλωτικών αγορών μας, να τους προβάλλουμε από τα περιοδικά μας, και να τους εντάξουμε στην μεγάλη οικογένεια της Ελληνικής Κοσμοαντιλήψεως.

Χρειαζόμαστε τα δικά μας μέσα μαζικής ενημερώσεως. Δεν είναι εύκολο να αποκτήσουμε ραδιοφωνικό ή τηλεοπτικό σταθμό, αλλά έχοντας υπ’ όψιν την Γκραμσιανή στρατηγική του «πολέμου θέσεων» δια της οποίας διεξάγουμε πολιτιστικό πόλεμο για την αποκάθαρση της Ελληνικής Ψυχής απο το μονοθεϊστικό μίασμα, στοχεύουμε στην δημιουργία μίας κουλτούρας αντιστάσεως και αργότερα αντικαταστάσεως της ηγεμονεύουσας κουλτούρας από την δική μας πολιτισμική ηγεμονία. Η πολιτισμική ηγεμονία της Ελληνικής Θρησκείας θα οδηγήσει στην θεσμοθέτηση των ιδεών και των αξιών μας. Η απόκτηση πολλών και διαφορετικών μέσων μαζικής ενημερώσεως θα γίνει σταδιακώς, αλλά θα επιτευχθεί μόνον αν ακολουθούμε την Γκραμσιανή στρατηγική περί ηγεμονίας στο πεδίο του πολιτισμού.   
Το δίκτυο της Ελληνικής Θρησκείας πρέπει να διαθέτει ένα ωργανωμένο και αρίστως εκπαιδευμένο Ιερατείο από άνδρες και γυναίκες, το οποίο θα βλέπει τον εαυτό του όχι μόνον ως πνευματική ηγεσία του Κινήματος αλλά και ως αξιωματικό πολέμου στο πεδίο της μάχης για την σωτηρία του Έθνους, της Φυλής και της Ελληνικής Ψυχής.
Από το δίκτυο της Ελληνικής Θρησκείας δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ενδυματολόγοι και τα περιοδικά μόδας. Αντί να κατηγορούμε τα αισχρά περιοδικά «lifestyle» του κατεστημένου, πρέπει να αναδείξουμε την δική μας ενδυματολογική γραμμή, τους δικούς μας σχεδιαστές μόδας, και τα δικά μας πρότυπα συμπεριφοράς τα οποία λίαν συντόμως θα μιμηθεί η Ελληνική νεολαία. Τα Ελληνικά περιοδικά μόδας-lifestyle είναι άλλο ένα φρούριο που πρέπει να αλώσει το πνεύμα της Ελληνικής Θρησκείας. Πρέπει να οργανώνουμε συχνά καλλιστεία όπου οι διαγωνιζόμενες θα εμφανίζωνται με Αρχαία Ελληνική κόμμωσι, και ενδυμασία Αρχαίας Ελληνικής τεχνοτροπίας. Πρέπει να προβάλλουμε Ελληνίδες αίτινες με την σειρά τους προβάλλουν την Αρχαία Ελληνική ομορφιά. Μία καλή ιδέα είναι να δημιουργήσουμε μία κασετίνα ομορφιάς σε ωραία συσκευασία με το όνομα Υπατία, ώστε κάθε Ελληνίδα όταν περιποιείται σε καθημερινή βάση τον εαυτό της(κραγιόν, βλέφαρα, πούδρα, κλπ), να θυμάται το όνομα της εκπάγλου καλλονής, Φιλοσόφου και Εθνομάρτυρος Υπατίας. Θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε μία σειρά αισθησιακών αρωμάτων για γυναίκες με ονόματα Αρχαίων Ελληνίδων ώστε οι νέες Ελληνίδες να τις αισθάνωνται ως πρότυπα και να θέλουν να τους μοιάσουν.

Κάθε σπίτι χρειάζεται οικοσυσκευές, και διάφορα αντικείμενα(πιάτα, καναπέδες, ποτήρια, τραπέζια, ρολόγια τοίχου, βιβλιοθήκες, κλπ). Ο νεοκλασσικισμός επηρέασε την αρχιτεκτονική και την εσωτερική διακόσμηση πολλών χωρών πλην της Ελλάδος. Είναι δική μας υποχρέωση να οργανώσουμε εκθέσεις προϊόντων εσωτερικής διακοσμήσεως και αρχιτεκτονικής σύγχρονης εποχής, ώστε η Ελληνική τεχνοτροπία να αναβιώσει σε κάθε οικία. Έτσι το δίκτυο της Ελληνικής Θρησκείας όχι μόνον θα αποκτήσει νέους οπαδούς και συμμάχους από τον χώρο των εταιρειών κατασκευής κεραμεικών και επίπλων, αλλά θα προσφέρει εργασία σε χιλιάδες συμπολίτες μας, ενισχύοντας την Ελληνική συλλογική ταυτότητα στο υποσυνείδητο του Λαού μας. Όταν ένα παιδί μεγαλώνει σε ένα σπίτι γεμάτο από οικοσυσκευές που θυμίζουν το κλέος των Προγόνων, η ψυχή του θα είναι έτοιμη να δεχθεί το Πνεύμα των Αθανάτων Θεών.
Προς το παρόν έχουμε λίγους αλλά καλούς τεχνίτες που κατασκευάζουν Αρχαία Ελληνικά μουσικά όργανα. Αυτό δεν αρκεί. Πρέπει να ενθαρρύνουμε τον θεσμό της μαθητείας και της υποτροφίας ώστε νέα Ελληνόπουλα να μαθητεύσουν σε παλαιούς τεχνίτες και να παραλάβουν την δάδα όταν γεράσουν οι παλαιότεροι. Μαζί με την κατασκευή αρχαίων μουσικών οργάνων πρέπει να οργανώσουμε και δικά μας ωδεία όπου οι Έλληνες θα διδάσκωνται την Αρχαία Ελληνική μουσική παράδοση. Επιπροσθέτως πρέπει να εντάξουμε στο δίκτυο της Ελληνικής Θρησκείας όσα νέα μουσικά συγκροτήματα(χέβυ μέταλ, ροκ, κλπ) αντλούν την θεματολογία τους από την Αρχαία Ελλάδα. Το πνεύμα της Ελληνική Θρησκείας πρέπει να φτάνει στον Λαό μέσα από πολλές και διαφορετικές διαδρομές.
Το Ολυμπιακό Πνεύμα και οι αθλητικοί αγώνες είναι άλλο ένα όχημα πάνω στο οποίο ταξιδεύουν οι αξίες της Ελληνικής Θρησκείας. Σε κάθε αθλητική διοργάνωση πρέπει να έχουμε ξεχωριστή παρουσία ώστε να υπενθυμίζουμε στο εσωτερικό και στο εξωτερικό ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν συγκεκριμένη ιδεολογική αφετηρία. Μέσα από τους αθλητικούς αγώνες, τα γυμναστήρια και οι αθλητικοί σύλλογοι πρέπει να εμποτιστούν με το πνεύμα της Ελληνικής Θρησκείας και να περιέλθουν υπό την επιρροή του δικτύου μας. Αθλητές, προπονητές, γυμναστήρια, οπαδοί, σύμβολα, βραβεία, γήπεδα, πρέπει να προάγουν τις αξίες της Ελληνικής Θρησκείας.  
Σε συνεργασία με ξένα και ελληνικά πανεπιστήμια πρέπει να αναστηλώσουμε τους Ναούς των Πατρώων Θεών. Ήδη υπάρχουν πολλές επιτυχημένες προσπάθειες ψηφιακής αναπαραστάσεως και αποκαταστάσεως των κατεδαφισμένων Ναών μας αλλά η προσπάθεια χρειάζεται ενίσχυση δια της δημιουργίας αρχειοθήκης από γκραβούρες περιηγητών περασμένων αιώνων, ανάδειξη σύγχρονων αρχιτεκτόνων οι οποίοι θα αναλάβουν να κτίσουν Ναούς των Πατρώων Θεών, επαφή και διασυνδέσεις με ξένα πανεπιστήμια και αρχαιολογικές σχολές, συνέδρια και ημερίδες για την Αρχαία Ελληνική Ναοδομία, προβολή στα ξένα μμε, επαφές με ξένους φιλέλληνες ηγέτες που θα ηγούνται τέτοιων προσπαθειών στις χώρες τους, ήτοι κτίσιμο Ναών της Ελληνικής Θρησκείας στο εξωτερικό, και φυσικά αναζήτηση χρηματοδοτήσεως.
Οι ταινίες στον αμερικανικό κινηματογράφο με Αρχαία Ελληνική θεματογραφία έχουν αποκτήσει φανατικούς οπαδούς. Σε αυτό το πεδίο πολέμου πρέπει να κυριαρχήσουμε ολοκληρωτικώς. Πρέπει να δημιουργήσουμε μία ολόκληρη γενιά ηθοποιών, σκηνογράφων, εικονοληπτών, σκηνοθετών, σεναριογράφων, και ό,τι άλλη ειδικότητα απαιτείται για να ηγεμονεύσουμε στον χώρο του κινηματογράφου και των τηλεταινιών. Οι ιδέες, η μυθολογία, οι αξίες, οι παραδόσεις, η ιστορία, υπάρχουν ήδη. Πρέπει να τις οργανώσουμε σε πολιτισμικό προϊόν, και να τις προβάλλουμε σε όλο τον κόσμο. Μέσω του ελληνικής θεματογραφίας κινηματογράφου θα εύρουν εργασία χιλιάδες τεχνικοί και καλλιτέχνες, πυκνώνοντας τις γραμμές του στρατού της Ελληνικής Θρησκείας.
Η φυσική ιατρική, τα βότανα, οι εναλλακτικές θεραπείες, η ολιστική-ιπποκράτειος ιατρική, έχει κερδίσει την αναγνώριση από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Πρέπει να κτίσουμε σχολές και να εκπαιδεύσουμε ιατρούς οίτινες θα εφαρμόζουν τις ολιστικές αρχές θεραπείας, ώστε να εντάξουμε αυτό το επιστημονικό δυναμικό και τους θεραπευθέντες ασθενείς στο κίνημα της Ελληνικής Θρησκείας. Ταυτοχρόνως το δίκτυο της Ελληνικής Θρησκείας πρέπει να αποκτήσει δικά του νοσοκομεία και μονάδες πρωτοβάθμιας υγείας. Ελληνική Θρησκεία και κοινωνικό έργο είναι έννοιες αδιαχώριστες. Χρειαζόμαστε ορφανοτροφεία, γηροκομεία, κέντρα αποκαταστάσεως αναπήρων και χρονίως πασχόντων ασθενών, κέντρα αποκαταστάσεως τοξικομανών, κέντρα βοηθείας κακοποιημένων γυναικών, κέντρα ψυχοθεραπείας, κέντρα επανεντάξεως πρώην φυλακισμένων ατόμων, κέντρα θεραπείας πληγωμένων ζώων, υπό την κυριότητα του δικτύου της Ελληνικής Θρησκείας ώστε η ανωτερότης της Ελληνικής Κοσμοθεάσεως να αποδεικνύεται όχι μόνον στους Ουρανούς, αλλά και στην Γη, στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων.
Το δίκτυό μας πρέπει να δημιουργήσει δικά του χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και δικές τους οικονομικές υποδομές. Πρέπει να εξοικειωθούμε με την έκδοση ομολογιακών δανείων και άλλων χρηματοπιστωτικών εργαλείων. Πρέπει να δημιουργήσουμε δικά μας επενδυτικά κεφάλαια(hedge funds) και επενδυτικές τράπεζες ώστε να αυξήσουμε την δύναμίν μας αλλάζοντας τους συσχετισμούς στον παγκόσμιο καταμερισμό οικονομικής ισχύος. Κατασκευαστικές, εφοπλιστικές, και  εμπορικές εταιρίες αφού ενταχθούν στο δίκτυό μας θα εξυπηρετούν τους σκοπούς της Ελληνικής Θρησκείας. Αλλά για να πραγματοποιηθεί αυτό το οικονομικό θαύμα πρέπει όχι μόνον να το πιστεύουμε αλλά και να το επιδιώκουμε καθημερινώς. Στην ουσία εργαζόμαστε για μία αυτοεκπληρουμένη προφητεία. Θα γίνει γιατί το θέλουμε εμείς να γίνει. Μέσα από αυτό το οικονομικό κύκλωμα η Ελληνική Θρησκεία θα ασκεί το ιερό της καθήκον περί εθνοφυλετικής αλληλεγγύης των Ελλήνων. Έλληνες από όλο τον κόσμο σε όποια χώρα και αν ζούν, άν χάσουν την εργασία των ανά πάσα στιγμή θα μπορούν να αναζητήσουν εργασία σε κάποια Κοινότητα του δικτύου της Ελληνικής Θρησκείας. Μπορεί να χρειαστεί να μεταναστεύσουν σε άλλον τόπο, αλλά η θέση εργασίας είναι εξασφαλισμένη. Την φυλάμε μόνον για Έλληνες.
Οι ασχολούμενοι με την έκδοση της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας εκδοτικοί οίκοι, μαζί με τους συγγραφείς οίτινες ασχολούνται με την Αρχαία Ελλάδα, πρέπει να στηριχθούν από το δίκτυο της Ελληνικής Θρησκείας. Δεν πρέπει να περιοριστούμε στους ελληνικούς εκδοτικούς οίκους, πρέπει να αποκτήσουμε διασυνδέσεις με τους μεγάλους εκδοτικούς οίκους του εξωτερικού. Παραλλήλως, πρέπει να αποκτήσουμε διασυνδέσεις με όλα τα ξένα μουσεία και τις ξένες βιβλιοθήκες όπου φυλάσσονται Αρχαίοι Ελληνικοί Θησαυροί, και να οργανώσουμε ερευνητικές αποστολές ώστε να χαρτογραφήσουμε πλήρως τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό. Μία τέτοια δικτύωση θα μας δώσει πρόσβαση σε ξένα περιοδικά και ξένες ακαδημείες απ’ όπου θα μπορούμε να εκφέρουμε δημόσιο λόγο και να επηρεάζουμε θετικώς την αντίληψη των ξένων λαών για την Ελληνική Θρησκεία.     
Η Ελληνική διατροφή και τα εστιατόρια Ελληνικής διατροφής πρέπει να γίνουν «μόδα». Επειδή το γεύμα είναι καθημερινή ανάγκη του σώματος αποτελεί για το δίκτυό μας μοναδική ευκαιρία για να μετατραπεί σε πνευματική τροφή. Τα εστιατόρια Αρχαίας Ελληνικής διατροφής πρέπει να συνδυάζουν τα εξής στοιχεία: υλικά ελληνικής προελεύσεως ώστε να βοηθούμε τους Έλληνες παραγωγούς, μαγειρικά σκεύη ελληνικής κατασκευής ώστε να βοηθούμε τους Έλληνες τεχνίτες, Έλληνες μαγείρους και υπαλλήλους ώστε να ασκούμεθα στην εθνοφυλετική αλληλεγγύη, Αρχαία Ελληνική μουσική ώστε να προάγουμε τους Έλληνες μουσικούς, Αρχαία Ελληνική διακόσμηση ώστε να προάγουμε την Ελληνική Αισθητική και Τεχνοτροπία, οργάνωση φιλοσοφικών συμποσίων ώστε να προάγεται η Ελληνική Σκέψη, προσιτές τιμές για να ασκούμε το κοινωνικό μας έργο. Το δίκτυο της Ελληνικής Θρησκείας πρέπει να οργανώνει και να αναδεικνύει εστιατόρια Αρχαίας Ελληνικής Διατροφής ως ανάχωμα στην εισβολή των αμερικανού τύπου ταχυφαγείων. Το αυτό ισχύει για τα Ελληνικά ξενοδοχεία και τους οικογενειακούς ξενώνες άτινα εξυπηρετούν περιηγητές. Όσοι ξενώνες εντάσσονται στο δίκτυο υποστηρίξεως της Ελληνικής Θρησκείας πρέπει να προτιμώνται και να προβάλλωνται με όλες μας τις δυνάμεις. Η προβολή τους στα περιοδικά μας, θα τους φέρει κοντά μας, και κατ’ επέκταση κοντά στην Ελληνική Θρησκεία. Έτσι θα δημιουργηθεί μία διαδραστική σχέση, και μία συνεκτική Παγκόσμια Ελληνική Κοινότητα.
Οι φιλοσοφικές λέσχες και οι φιλολογικοί όμιλοι σίγουρα αποτελούν πνευματικά εργαστήρια απ’ όπου ξεπήδησαν μεγάλες προσωπικότητες των γραμμάτων της σημερινής Ελλάδος. Χρειάζεται όμως να ενδιαφερθούμε για την συνέχεια και την παγίωση των ιδεών μας. Δεν αρκεί οι ιδέες του Εμπεδοκλέους ή του Πρόκλου να υπάρχουν, πρέπει να αποκτήσουν θεσμική υπόσταση. Πρέπει να εργαστούμε ώστε οι φιλοσοφικοί όμιλοι να δικτυωθούν με την Ελληνική Θρησκεία, διότι μόνον έτσι η Ελληνική Φιλοσοφία θα διδάσκεται από την σκοπιά της Ελληνικής Κοσμοθεάσεως, ενώ σήμερα σε μεγάλο βαθμό διδάσκεται φορώντας τα γυαλιά μυωπίας του ιουδαιοχριστιανισμού.
Οι Ελληνικές Κοινότητες ανά τον κόσμο πρέπει να διαφυλάξουν την βιολογική και πολιτισμική τους συνέχεια. Το τρίπτυχο ταυτότητα, παράδοση, κυριαρχία πρέπει να αποτελεί νομοθετικό πυλώνα για την επιστήμη της Ελληνικής Πολιτειολογίας. Ήτοι, πρέπει να προσεταιριστούμε νομομαθείς οίτινες θα οργανώσουν δικαστήρια και θα συντάξουν ποινικούς και αστικούς κώδικες, ενέργειες οι οποίες αφ’ ενός θα ενισχύσουν την ανεξαρτησία μας, αφ’ ετέρου θα διαφυλάξουν την διαφορετικότητά μας από τους ξένους λαούς και τις άλλες θρησκείες. Το δίκτυο της Ελληνικής Θρησκείας πρέπει να αναδείξει νομομαθείς, δημοσιολόγους, και πολιτειολόγους οίτινες θα περιχαρακώσουν νομοθετικώς τα μελλοντικά μονοπάτια που θα ακολουθήσει το πνευματικό μας κίνημα ώστε κάθε Ελληνική θρησκευτική κοινότητα να υπακούει σε Ελληνικούς και ουχί αλλοτρίους νομικούς κώδικες. 
Η διοργάνωση συνεσθιάσεων και ημερών γνωριμίας μεταξύ των δύο φύλων από οργανώσεις εξειδικευμένες στην ενδογαμία μεταξύ Ελλήνων, πρέπει να αποτελεί μέρος της καθημερινής δράσεως του δικτύου της Ελληνικής Θρησκείας. Δεν αρκεί οι ωργανωμένοι οπαδοί μας να προωθούν τους γάμους μεταξύ Ελλήνων, πρέπει ταυτοχρόνως να διαλύουν προκαταβολικώς κάθε προσπάθειας επιγαμίας μεταξύ Ελλήνων και αλλοεθνών. Σε κάθε γειτονιά πρέπει να υπάρχουν επαγγελματίες και εθελοντές οικογενειακοί σύμβουλοι, οι οποίοι θα καιροφυλακτούν προκειμένου να προστατεύσουν την Ελληνική βιολογική και πολιτιστική κληρονομιά απαγορεύοντας κάθε αλλοίωση του εθνοπολιτιστικού μας θησαυρού.    
Τέλος χρειάζεται να οργανώσουμε νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, και πολιτικούς φορείς της Ελληνικής Θρησκείας, οι οποίοι αφ’ ενός ως πολιτικοί βραχίονες του Κινήματος θα εκφέρουν δημόσιο λόγο για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το Έθνος των Ελλήνων, αφ’ ετέρου θα ρυθμίζουν δημόσια ζητήματα όπως αρχαιολογικοί χώροι, ναοί, γάμοι, ονοματοδοσίες, κηδείες, θα υπερασπίζωνται κληρονομικά και περιουσιακά στοιχεία της Ελληνικής Θρησκείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, θα λαμβάνουν μέρος σε διεθνείς πολιτιστικές εκθέσεις, θα στέλνουν διπλωματικές αποστολές σε όλες τις χώρες του κόσμου με σκοπό τον διαθρησκειακό διάλογο, θα αναλαμβάνουν την αποστολή Ελλήνων Ιερέων και διανοουμένων στις Ελληνικές Κοινότητες απανταχού της Γης προκειμένου να διατηρείται άσβεστο το Ιερό Πύρ των Πατρώων Θεών, και τέλος θα υποστηρίζουν την ανάδειξη νέων πολιτικών ηγετών, υποστηρικτών της Ελληνικής Θρησκείας, σε όλες τις χώρες του κόσμου μέσα από καλώς ωργανωμένες πολιτικές εκστρατείες και ομάδες πιέσεως.
Το μελλοντικό δίκτυο της Ελληνικής Θρησκείας όπως περιεγράφη δεν αποτελεί μία οριζόντια και άμορφη μάζα ανθρώπων. Πρέπει να αποτελεί ένα αυστηρό, επαγγελματικό, δομημένο δίκτυο, αρίστως ωργανωμένων κοινοτήτων ανά τον κόσμο, με σφυρηλάτηση πολλαπλών δεσμών, και υψηλό βαθμό καταρτίσεως στελεχών με εξειδικευμένες γνώσεις σε όλα τα πεδία πολέμου στα οποία μάχεται ο Ελληνισμός για την επιβίωσή του.   

No comments:

Post a Comment