Friday, May 12, 2017

Ο εκ Βορρά κίνδυνος σημαντικότερος του εξ Ανατολών κινδύνου



Ο ελληνόφωνος ευρωπαϊστής ως εχθρός του Λαού και του Έθνους, αδιαφορεί για τον εκ Βορρά κίνδυνο.

Αποσιωπά ότι στα βόρεια σύνορα της Ελλάδος έχει αναδυθεί μία άκρως επικίνδυνη αυτοκρατορία, δέκα φορές πιό επικίνδυνη από την νεο-οθωμανική αυτοκρατορία, η οποία μάς γενοκτονεί με οικονομικά, πολιτικά, και νομοθετικά μέσα.

Οι ελληνόφωνοι ευρωπαϊστές χαίρονται ιδιαιτέρως για την συντελουμένη γενοκτονία και καλούν τον Ελληνικό Λαό να συνεχίσει να είναι δούλος των ευρωπαίων κατακτητών.

Ο πόλεμος που διεξάγουμε ενάντια στην Ευρώπη, είναι πόλεμος Εθνικής Ανεξαρτησίας αντίστοιχος με τον πόλεμο της Παλιγγενεσίας.

Οι σημερινοί ευρωραγιάδες είναι οι τουρκόσποροι της παλαιάς εποχής οι οποίοι απαιτούσαν να μην σηκώνουμε κεφάλι στον Σουλτάνο αφέντη μας.

Το "πάση θυσία στο ευρώ" αντικατέστησε το "σφάξε με αγά μου να αγιάσω".

Η Ευρωπαϊκή αυτοκρατορία αντικατέστησε την Οθωμανική αυτοκρατορία.

Ο Καγκελάριος αντικατέστησε τον Σουλτάνο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή την Υψηλή Πύλη, τα καθεστωτικά κανάλια τους γενίτσαρους, και τα μνημονιακά κόμματα το παπαδαριό της εποχής που αναθεμάτιζε κάθε επαναστατική ενέργεια.

Όποιος ευρωσκεπτικιστής απευθύνεται στους Έλληνες και τους μιλά για μία "άλλη Ευρώπη" είναι εχθρός του Ελληνισμού. Είναι σαν να μας λέει κάποιος ότι δεν έπρεπε να επαναστατήσουν οι Πρόγονοί μας κατά της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, και αντ' αυτού έπρεπε να αγωνιστούν για μία "άλλη Οθωμανική αυτοκρατορία". Πιό ανθρώπινη, πιό πολιτισμένη...Η μισελληνική τους άποψη μοιάζει σαν να υπεστήριζε ο Κολοκοτρώνης την «παραμονή» μας στην Οθωμανική αυτοκρατορία αλλά υπό καλύτερους όρους.

Τα ευρωγιουσουφάκια αποσκοπούν σε ένα πράγμα: να παραμείνουμε αιωνίως υπόδουλοι στην Ευρώπη. Το ίδιο ακριβώς ονειρευόντουσαν οι παπάδες επί τουρκοκρατίας: την αιωνία υποδούλωση των Ελλήνων στην οθωμανική αυτοκρατορία.

Οι ευρωλάγνοι είναι οι Νενέκοι της σημερινής εποχής, οι μπέηδες των ευρωπαίων κατακτητών, οι δερβέναγες του ευρωπαϊκού ιμπεριαλισμού.

Οι ύμνοι τους προς τους ευρωπαίους δυνάστες της Ελλάδος ανταλλάσσονται με προγράμματα από το ΕΣΠΑ, τα οποία αποπληρώνονται διπλά και τριπλά από το αίμα του Ελληνικού Λαού.

Δεν έχουμε τίποτε κοινό μαζί τους. Δεν είναι ούτε Έλληνες, ούτε άνθρωποι. Είναι παράσιτα.

No comments:

Post a Comment