Sunday, May 7, 2017

Απαιτείται να υιοθετήσουμε αντιευρωπαϊκή, και όχι ευρωσκεπτικιστική στάση στην Ελλάδα


Τα αποτελέσματα των γαλλικών εκλογών δείχνουν ανάγλυφα το γιατί οι Έλληνες δεν πρέπει να έχουν καμμία σχέση με την Ευρώπη. Δεν είναι μόνον η ζημιά που προκαλούν οι ευρωπαϊστές, η μεγάλη ζημιά προέρχεται από τους ευρωσκεπτικιστές σαν την Λεπέν. 

Η Λεπέν στην προσπάθειά της να κερδίσει ψήφους, τις τελευταίες εβδομάδες άρχισε να αμφιταλαντεύεται για το άν θα επιδιώξει το Frexit. 

Η μεμψιμοιρία και οι εύκολες δικαιολογίες του τύπου "το σύστημα μας καταδιώκει", δεν αρκούν για να συγκαλύψουν την επικών διαστάσεων αποτυχία τους. Δεν είναι οι ευρωπαϊστές τόσο ικανοί. Οι ευρωσκεπτικιστές είναι τελείως άχρηστοι. 

Την Πέμπτη που μας πέρασε καταποντίστηκε το UKIP, το κόμμα του Νάιτζελ Φάρατζ, στις τοπικές εκλογές που διεξήχθησαν στην Βρετανία. 

Δυστυχώς, στην Ελλάδα αρκετός κόσμος περιμένει από πολιτικούς τύπου Τράμπ, Λεπέν, Φάρατζ, να σώσουν την κατάσταση. Ο Τράμπ έχει κάνει 180 μοίρες κυβίστηση στην βασική προεκλογική του υπόσχεση: να κτίσει τείχος στα νότια σύνορα των ΗΠΑ προκειμένου να αναχαιτίσει την λαθρομετανάστευση από το Μεξικό.

Όσο οι Έλληνες δεν διαρρηγνύουν τους δεσμούς τους με την Ευρώπη, τόσο θα κινδυνεύουν να τους πάρει μαζί στον τάφο της. 

Όσο οι Έλληνες δεν υιοθετούν αντιευρωπαϊκή, και όχι απλώς ευρωσκεπτικιστική στάση, τόσο θα χάνουν τον έλεγχο της Πατρίδος τους.

Όσο οι Έλληνες εναποθέτουν την ελπίδα σωτηρίας του Έθνους σε συντηρητικούς πολιτικούς, τόσο θα υφίστανται συντριπτικές ήττες.

Όσο οι Έλληνες δεν αγκαλιάζουν ριζοσπαστικές, ανατρεπτικές, επαναστατικές θέσεις όπως αυτές που προβάλλει η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ, τόσο θα βυθίζωνται στον ευρωπαϊκό βούρκο απ' όπου δεν θα μπορούν να απεγκλωβιστούν. 

Σε λίγα χρόνια με την αλλαγή του δημογραφικού ισοζυγίου στην Χώρα μας υπέρ των αλλοφύλων, θα είναι αδύνατον οι Έλληνες να κερδίσουν οιαδήποτε εκλογική μάχη. Αυτό φαίνεται ότι δεν το έχουν συνειδητοποιήσει αρκετοί. Γι' αυτό αναμένουν παθητικώς από δεξιούς πολιτικούς σαν την Λεπέν, να αλλάξουν την κατάσταση μέσω εκλογών. 

Οι εκλογικοί κατάλογοι στην ΕΕ έχουν αλλάξει λόγω λαθρομεταναστεύσεως και αποτελούν στρατηγικό εργαλείο και δομικό πλεονέκτημα των ευρωπαϊστών.

Χρειάζεται επαναστατική ανατροπή του καθεστώτος και υβριδικός πόλεμος για να συντρίψουμε τους ευρωπαϊστές. Αν δεν προκαλέσουμε το χάος στους εχθρούς μας, κυριολεκτικώς θα υποστούμε εθνοκτονία.

Europa delenda est (Η Ευρώπη πρέπει να καταστραφεί)

No comments:

Post a Comment