Monday, May 29, 2017

Ο Εθνικο-Απελευθερωτικός Αγών χρειάζεται συνεχή τροφοδοσία κεφαλαίων



Η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. και το επαναστατικό κίνημα, πάση θυσία χρειάζεται να συστήσουν δική τους εξωχώρια χρηματοοικονομική εταιρεία, η οποία να συνδυάζει: 

1. Έκδοση ανωνύμου, δικτυακού, ηλεκτρονικού, ιδιωτικού κρυπτονομίσματος, 
2. Έκδοση εθνικού νομίσματος σε έντυπη μορφή σε συνθήκες κατοχής, 
3. Online only τράπεζα με παγκόσμια συναλλακτική δυνατότητα, 
4. Συναλλαγές και δάνεια peer-to-peer χωρίς την παρέμβαση κεντρικών και συστημικών τραπεζών, 
5. Πληρωμές μέσω smartphone, 
6. Ανάπτυξη εμπορικού δικτύου αμιγώς ελληνικών προϊόντων, 
7. Χρηματοοικονομική μηχανική, έκδοση μετοχών και επαναστατικών ομολογιακών δανείων, 
8. Χρηματιστηριακές υπηρεσίες-trading room με παγκόσμια πρόσβαση στις διεθνείς χρηματαγορές,
9. Ασφαλιστικές υπηρεσίες και διαχείριση κινδύνων

Το χρηματοοικονομικό project σε μορφή start-up πρέπει να έχει την μορφή open source και crowdfunding επειδή αυτή την στιγμή η ΙΕΡ.Α.Κ.Σ. δεν διαθέτει το αναγκαίο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, ούτε τους απαραίτητους υλικούς πόρους.

Αλλά πρέπει και μπορεί να υλοποιηθεί η σύσταση της εξωχώριας χρηματοοικονομικής εταιρείας ήτις θα αναλάβει την επιμελητεία της Επαναστάσεως. Αφ' ενός θα τροφοδοτεί την Επανάσταση με κεφάλαια, αφ' ετέρου θα εκπαιδεύει καθημερινώς τα στελέχη του ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος στον οικονομικό πόλεμο.

Η διαρκής γνωστοποίηση του προγράμματος θα προσελκύσει συναγωνιστές που θα συνεισφέρουν οικονομικές, τεχνικές, διοικητικές, χρηματοπιστωτικές, λογιστικές, νομικές, οργανωτικές, χρηματιστηριακές, εμπορικές γνώσεις και ικανότητες.

Όσοι θέλουν να βοηθήσουν στην σύσταση της εξωχώριας εταιρείας που θα τροφοδοτεί οικονομικώς την Επανάσταση, να επικοινωνήσουν μαζί μας. Χρειαζόμαστε εταίρους, συνεργάτες, μετόχους, δικτυωτές, συμβούλους, αντιπροσώπους, διαφημιστές, τεχνικούς η/υ, χρηματοδότες για το project.

No comments:

Post a Comment