Sunday, May 14, 2017

Ευρωπαϊκό Ομοσπονδιακό Κράτος: ο Μέγας εχθρός του Ελληνισμού


Κάθε μέρα που περνά ο Ελληνικός Λαός αρχίζει να συνειδητοποιεί τον μέγα κίνδυνο που ελλοχεύει για το Έθνος μας από την ομοσπονδιακή ευρωπαϊκή πανούκλα. Επί πολλές δεκαετίες πέρασε απαρατήρητο το σχέδιο διαλύσεως των Εθνών της Ευρωπαϊκής Ηπείρου από τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών.
Ο Ελληνικός Λαός χωρίς άξιους πολιτικούς ηγέτες και δημοσιογράφους να τον ενημερώσουν για το τί συνέπειες θα υποστεί το Ιερό μας Έθνος από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία έμεινε ανυπεράσπιστος μπροστά στην ιταμή προπαγάνδα των ευρωλιγούρηδων. 
Όταν ακόμη και οι εθνικιστές πολιτικοί μιλούν για μία «Ευρώπη των Εθνών» σε αντιδιαστολή με την «Ευρώπη των λαών», το μόνο που κάνουν είναι να αυτοεξευτελίζονται και να αμβλύνουν έτι περαιτέρω την Εθνική συνείδηση του Λαού μας. Διότι Ευρώπη των Εθνών σημαίνει πάλι κρατική ομοσπονδία. Το αν θα είναι κρατική ομοσπονδία εθνών ή λαών, είναι ήσσονος σημασίας. 
Μείζονος σημασίας είναι ότι οι αρκετοί εθνικιστές πολιτικοί ανά την Ευρώπη, δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι για τους κοσμοπολίτες το ζήτημα «Ευρώπη των εθνών ή Ευρώπη των λαών», είναι καθαρά ζήτημα χρόνου. Ήτοι, πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να συντελεστεί πλήρως η αφομοίωση και η ομογενοποίηση των εθνών/λαών της Ευρώπης σε ένα ομοσπονδιακό κράτος.
Αδιάψευστος απόδειξις της πολιτικής ανηθικότητος των Σκωτσέζων, Καταλανών και Φλαμανδών εθνικιστικών κομμάτων, είναι ότι ενώ ζητούν απόσχιση από το Βρετανικό, Ισπανικό, και Βελγικό κράτος αντιστοίχως, την ίδια στιγμή δηλώνουν φανατικοί δούλοι της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. 
Οι Σκωτσέζοι μετά από τόσους αιώνες ηρωικών αγώνων κατά της Αγγλικής αποικιοκρατίας, θέλουν να αποσχιστούν από τους Άγγλους για να παραδώσουν αμαχητί την εθνική τους κυριαρχία στο 4ο Ράιχ και στους γραφειοκράτες των Βρυξελλών. Οποία κατάπτωσις!
Με αποτέλεσμα τον ιδεολογικό αγώνα κατά του Ευρωπαϊκού ιμπεριαλιστικού υπερκράτους να τον δίνουν κάποιοι φιλελεύθεροι οπαδοί της Θάτσερ (http://www.brugesgroup.com), μεμονωμένοι κορυφαίοι πολιτικοί όπως ο Τσέχος πρόεδρος Václav Klaus, και αρκετοί κομμουνιστές.

Όμως οι μεν κομμουνιστές διεξάγουν τον ιδεολογικό πόλεμο όχι υπέρ των Εθνών της Ευρώπης αλλά λόγω αντικαπιταλιστικών αντανακλαστικών, οι δε φιλελεύθεροι επειδή ως ατομιστές το πολιτικό τους ένστικτο εξεγείρεται εναντίον παντός υπερτροφικού κρατικού μορφώματος.  

Συνεπώς και οι δύο, κομμουνιστές και φιλελεύθεροι, δεν έχουν πρόβλημα με την παγκοσμιοποίηση. Αρκεί να γίνει με τους δικούς τους όρους. Για τους μέν, με σοσιαλιστικούς όρους, για τους δε, με όρους ελεύθερης αγοράς.

Απομένει μία ολιγάριθμη φράξια πολεμιστών-διανοουμένων (έχω την τιμή να ανήκω), η οποία πολεμά το Ευρωπαϊκό ιμπεριαλιστικό κράτος και απαιτεί την κατάλυσή του, για να διασωθεί η Ευρωπαϊκή ποικιλομορφία Λαών, Εθνών, Φυλών, Θρησκειών, Γλωσσών, και  Πολιτισμών.        

Γιατί το απαιτούμε; Διότι Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση σημαίνει τον αφανισμό του Ελληνικού Έθνους δια της ενσωματώσεώς του στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η κατάλυση του κράτους είναι δεδομένη. Την βλέπουμε να διεξάγεται μπροστά στα μάτια μας. Αλλά η αφομοίωση και εξάλειψη του Έθνους μας θα είναι πιό αργή διαδικασία. 

Προκειμένου να μην καταστεί μη-αντιστρέψιμος η απορρόφηση της Ελλάδος, πρέπει να οξύνουμε την ευρωπαϊκή κρίση. Να κλυδωνίσουμε τους θεσμούς της. Να καίμε τις σημαίες του απεχθούς ιμπεριαλισμού της Ε.Ε. Να επικηρύξουμε τους οικονομικούς δολοφόνους της Τρόικα. Να αποκαλύψουμε στους Λαούς ποιός ήταν και πώς σκόπευε να δολοφονήσει τα Έθνη της Ευρώπης ο Richard Nicolaus Coudenhove Kalergi, επικεφαλής του αποικιοκρατικού κινήματος της Πανευρώπης. 
Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση σημαίνει την εγκαθίδρυση ενός ομοσπονδιακού ιμπεριαλιστικού μορφώματος όπου θα υπάρχει ένας ύμνος, ένας στρατός, ένα κράτος, ένας πρόεδρος, μία γλώσσα, ένα σύνταγμα, ένα νόμισμα, μία θρησκεία. 
Βασικός στόχος του ομοσπονδιακού κράτους των Βρυξελλών είναι η διάλυση και ο αφανισμός των Εθνών-Κρατών της Ευρώπης.  
Το προπαγανδιστικό σύνθημα «ευρωπαϊκή ολοκλήρωση», σημαίνει ευρωπαϊκή ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ. Αφομοίωση των Ελλήνων στην Ευρώπη. Σημαίνει αφελληνισμό των Ελλήνων. 
Σήμερα στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο έχουμε διαφορά φάσεως με τον υπόλοιπο κόσμο. Παντού διαλύονται αυτοκρατορίες, αλλά εδώ γίνεται προσπάθεια να κτιστεί μία νέα. 
Διαλύθηκε η σοβιετική αυτοκρατορία, η οθωμανική, η αυστροουγγρική, η βρετανική, η βυζαντινή, η περσική, η ρωμαϊκή, η αραβική, η μογγολική αυτοκρατορία. Όλες κατέρρευσαν. Αλλά οι εχθροί της Ευρώπης προσπαθούν να κτίσουν μία γερμανο-γαλλική αυτοκρατορία. Απλώς αλλάζουν το περιτύλιγμα. 
Την ίδια στιγμή ο κόσμος παραμένει σε μεγάλο βαθμό πολιτικώς ασταθής. Εθνοφυλετικές και εθνοθρησκευτικές διενέξεις που δεν έχουν διευθετηθεί, αποτυχημένα κράτη (failed states), εξάπλωση των πυρηνικών όπλων, μεσσιανικές ιδεολογίες, τρομοκρατία και ωργανωμένο έγκλημα, έσχατη ένδεια και νέα κύματα διεθνούς μεταναστεύσεως, σκληρός ανταγωνισμός για πρόσβαση στις πρώτες ύλες, πόλεμος για τον έλεγχο υδάτων, καθώς και μια ωρολογιακή βόμβα που ονομάζεται υπερθέρμανση του πλανήτου.
Σαν να μην έφτανε ο ανησυχητικώς μακροσκελής κατάλογος προκλήσεων, η Ιστορία μας διδάσκει ότι η μετάβαση από μια πολιτική τάξη στην επομένη σπανίως γίνεται ειρηνικώς. 
Η Ευρώπη δεν βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο των πολιτικών εξελίξεων. Η ισχύς έχει μετατοπιστεί αλλού, κυρίως προς Ανατολάς.
Το ειδικό βάρος της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, υπολογιζόμενο με όρους πληθυσμού, εισοδήματος και εμπορίου, μειώνεται σταθερώς εδώ και δύο δεκαετίες, χωρίς να υπάρχουν σημάδια ανασχέσεως. Η Ε.Ε. δεν ασκεί πλέον επιρροή στις μεγάλες δυνάμεις, και αύριο θα υπολογίζεται ακόμη λιγώτερο. 
Αυτή η κατάσταση είναι μη-αναστρέψιμος καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει απαρνηθεί τους τρεις βασικούς στυλοβάτες μίας κοινωνίας: την παραγωγή, την φυλή, και τον πολιτισμό. 
Στην Ε.Ε. έχει επικρατήσει το δόγμα της παγκοσμιοποιήσεως με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες να αδιαφορούν για την βιομηχανική παραγωγή επί Ευρωπαϊκού εδάφους, να αδιαφορούν για την δημογραφική ευρωστία των Εθνών της Ευρώπης, να αδιαφορούν για την πολιτιστική ταυτότητα των λαών της Ευρώπης. 
Εργοστάσια μετακομίζουν στην Ασία. Ορδές τριτοκοσμικών φυλών εισβάλλουν στην Ευρώπη. Πολυπολιτισμικά ιδεολογήματα με σαφώς ανθελληνικό και αντι-ευρωπαϊκό  πρόσημο πλημμυρίζουν τις πόλεις της Ευρώπης.
Το μέλλον προδιαγράφεται ζοφερό αν δεν κινητοποιηθούμε άμεσα. Το υπό σύστασιν ομοσπονδιακό κράτος θα αποτελέσει την ταφόπλακα των Εθνών της Ευρώπης. Κινητήριος δύναμις του ομοσπονδιακού κράτους είναι οι τραπεζίτες, οι κοσμοπολίτες, και οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών. 
Η δημιουργία του θα αποδυναμώσει έτι περαιτέρω την βιομηχανική, δημογραφική και πολιτισμική βάση της Ευρώπης. Σκοπός του είναι η οικονομική εξαθλίωση, η φυλετική επιμειξία, και ο πολιτισμικός συγκρητισμός προκειμένου να αφανιστεί η ιερά ποικιλομορφία των Εθνών, Φυλών, Πολιτισμών, Θρησκειών, Γλωσσών, Οικονομιών, και ανεξαρτήτων Κρατών της Ευρώπης. 
Ως Έλληνες έχουμε τρία άμεσα καθήκοντα να εκπληρώσουμε: 
Πρώτον, να μην αφομοιωθούμε ως Έθνος στην ομοσπονδιακή πανούκλα του γαλλογερμανικού άξονος. 
Δεύτερον, να ανακτήσουμε την Εθνική μας Ανεξαρτησία και να αποκαταστήσουμε τις διμερείς μας σχέσεις με άλλα κράτη αποκηρύσσοντες τον γαλλο-γερμανικό ιμπεριαλισμό.     
Τρίτον, να υπερασπιστούμε την Ελληνική παραγωγική βάση, την Ελληνική δημογραφική ευρωστία, και τον Ελληνικό Πολιτισμό. 
Είναι χρέος όλων των πατριωτών διανοουμένων να σαλπίσουν τους Παιάνες του Ιερού Πολέμου κατά της νέας αποικιοκρατίας του ιμπεριαλιστικού και μισελληνικού κράτους των Βρυξελλών. 

Ιφικράτης Αμυράς

No comments:

Post a Comment