Sunday, May 14, 2017

Γράψε και εσύ μία έκδοση του Κορανίου, μπορείς. Θα σώσεις τους απογόνους σου από εθνοκτονία



Στην Δύση κυριαρχούν δύο άκρως επικίνδυνες τάσεις εις ό,τι αφορά το Ισλάμ. Μία προερχομένη από την αριστερά, και μία από την δεξιά πτέρυγα του πολιτικού φάσματος. Και οι δύο τάσεις διαγράφονται ανάγλυφες στην πολιτική ζωή των ΗΠΑ.

Η αριστερή τάση για εγκλήματα όπως αυτό στο Παρίσι, είναι να καταγράφωνται στην κατηγορία "εξτρεμισμός", (φρασεολογία του Δημοκρατικού κόμματος).

Η δεξιά τάση, είναι να καταγράφωνται στην κατηγορία "ισλαμοφασισμός", (φρασεολογία του Ρεπουμπλικανικού κόμματος).

Με την χρήση αδόκιμων όρων, καταφέρνουν να απομακρύνουν την συζήτηση από τον πυρήνα του προβλήματος που είναι το Ισλάμ ως πολιτική, κοινωνική, και θρησκευτική αντίληψη.

Όσο δεν επιτρέπεται στις δυτικές κοινωνίες η ανοικτή συζήτηση και η σκληρή κριτική για την φύση του Ισλάμ, την γενοκτονική ιστορία του, τους πολιτισμούς και τους λαούς που έχει καταστρέψει, τα αντικοινωνικά πρότυπα που αναπαράγει, τόσο θα συνεχίζεται ο εξισλαμισμός της Δύσεως και του υπολοίπου κόσμου.

Οι Έλληνες λόγιοι και ακτιβιστές πρέπει πάση θυσία να αποφεύγουν την αυτολογοκρισία που έχει εμφιλοχωρήσει σε πολλές χώρες του κόσμου και κυρίως στον δυτικό κόσμο.

Ο διαχωρισμός σε μετριοπαθείς και ακραίους ισλαμιστές, σε ειρηνικούς και βίαιους μουσουλμάνους είναι άνευ ιστορικής βάσεως.

Ο προφήτης Μωάμεθ τί είναι; μετριοπαθής ή ακραίος μουσουλμάνος; Από την στιγμή που το Ισλάμ επιτάσσει οι μουσουλμάνοι να μιμούνται την ζωή του προφήτου τους, η ανθρωπότητα θα θρηνεί εκατομμύρια θύματα.

Ταμπέλες όπως "εξτρεμιστές" και "ισλαμοφασίστες", συγχύζουν την λαϊκή συνείδηση διότι έχουν ως στόχο να αποφευχθεί πάση θυσία η κριτική στο Ισλάμ, αποδίδοντας τα εγκλήματα που διαπράττουν οι ισλαμιστές σε παράγοντες εκτός ισλαμικής θεολογίας, πχ ανεργία, φτώχεια, κλπ.

Τα τελευταία 14 χρόνια ακούγεται συνέχεια το βλακώδες επιχείρημα ότι φταίνε κάποιοι φανατικοί που διαστρεβλώνουν το νόημα της ισλαμικής θρησκείας, υπονοώντας ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τους μετριοπαθείς μουσουλμάνους.

Πρώτον, αν δεν διαπράττει τρομοκρατικές ενέργειες για θρησκευτικούς λόγους ένας μουσουλμάνος, δεν οφείλεται στο Ισλάμ, αλλά στο ότι δεν πιστεύει αρκετά στο Ισλάμ. Στο ότι έχει χαλαρή σχέση με την θρησκεία του.

Δεύτερον, αυτοί που διαστρεβλώνουν το πραγματικό νόημα του Ισλάμ είναι οι ηλίθιοι, εξωνημένοι, και προδότες δυτικοί πολιτικοί που από το πρωί μέχρι το βράδυ εξαπατούν τους λαούς ισχυριζόμενοι ότι το Ισλάμ είναι ειρηνική θρησκεία.

Όταν ένας ισλαμιστής όπως ο Οσάμα μπιν Λάντεν ισχυρίζεται δημοσίως ότι με βάση το Κοράνι το Ισλάμ θα υποτάξει βιαίως τους απίστους, λέει την αλήθεια. Αντιθέτως οι Τζώρτζ Μπούς και Μπαράκ Ομπάμα διαστρεβλώνουν το Κοράνι με σκοπό να αποπυροδοτήσουν τις λαϊκές αντιδράσεις εις βάρος του Ισλάμ.

Ας υπογραμμίσουμε την δουλική και κατάπτυστη συμπεριφορά των καθεστωτικών δυτικών διανοουμένων.

Αντί να επανασυγγράψουν το Κοράνι, δημιουργώντας έναν αγαθό, μειλίχιο, και ειρηνικό θεό, ώστε οι διαβεβαιώσεις τους ότι το Ισλάμ είναι ειρηνική θρησκεία να έχουν μία θεολογική βάση, δηλαδή να ανακατασκευάσουν το καλούπι από το οποίο ξεπηδούν οι δολοφόνοι ισλαμιστές, αυτοί προτιμούν να αφήνουν το θεολογικό καλούπι ανέπαφο, και ύστερα να λένε στους λαούς ότι τα δολοφονικά εκτρώματα που ξεπηδούν από το καλούπι είναι ωρισμένα ελαττωματικά κομμάτια μέσα στο γενικό σύνολο.

Αν θέλεις να λές ψέμματα ότι δήθεν το Ισλάμ είναι ειρηνική θρησκεία, τουλάχιστον δημιούργησε το κατάλληλο συγγραφικό υπόβαθρο ώστε να υπάρχει μία θεολογική βάση.

Για παράδειγμα εκεί που η Surah 9.5 γράφει:

"Και όταν οι απαγορευμένοι μήνες έχουν περάσει, τότε σκοτώστε τους ειδωλολάτρες όπου τους βρείτε, αιχμαλωτίστε τους, πολιορκείστε τους και στήστε τους ενέδρες με κάθε στρατήγημα. Αν όμως μετανιώσουν και διατηρήσουν την προσευχή, και εφαρμόσουν την ελεημοσύνη, τότε αφήστε τους ελεύθερους, διότι ο Αλλάχ είναι ευσπλαχνικός και επιεικής".

θα μπορούσε να γράφει, "Και όταν οι ιεροί μήνες έχουν περάσει, τότε σύναψε ειρηνικές σχέσεις με τους πολυθεϊστές, μελέτησε τις ιερές γραφές τους, δώσε τους μερίδιο από τα αγαθά σου, και φιλοξένησέ τους. Μετανόησε για τις αμαρτίες σου, σεβάσου τους Θεούς τους, και προσευχήσου μαζί τους, διότι ο Αλλάχ είναι τιμωρός και δίκαιος και δεν αφήνει ατιμώρητους όσους δεν σέβονται τους Θεούς των πολυθεϊστών".

Την στιγμή που επί αιώνες η αλλοίωση κειμένων αποτελεί επαγγελματική ενασχόληση, την στιγμή που τα ρεπουσοειδή στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες επανασυγγράφουν την Ιστορία λαμβάνοντας χρηματοδότηση από την ΕΕ, είναι αδιανόητο να μην έχουν συγγραφεί τουλάχιστον 10 διαφορετικές εκδόσεις του Κορανίου που να αλλοιώνουν πλήρως το νόημά του, ώστε να δημιουργήσουν νέα καλούπια ανθρώπινων χαρακτήρων.

Αντ' αυτού, οι δυτικοί λόγιοι και πολιτικοί προτιμούν να ψεύδωνται για το Κοράνι και την ισλαμική θεολογία. Προτιμούν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι αυτό που διαβάζουμε στο Κοράνι δεν είναι αλήθεια, αλλά ότι εννοεί κάτι άλλο, κάποιο ειρηνικό μήνυμα.

Βασική αρχή ενός πολέμου είναι ο στρατός μας να διακόψει την τροφοδοσία του εχθρού, είτε από καύσιμα, είτε από τρόφιμα, είτε από όπλα, είτε από χρήματα, είτε από ιδεολογικά κίνητρα.

Στην Δύση, λόγιοι και πολιτικοί, έχουν βαλθεί να ενισχύουν τον εχθρό με ιδεολογικά κίνητρα ισχυριζόμενοι ότι το Ισλάμ είναι μία άκακη, ειρηνική θρησκεία. Άρα αποδεκτή, άρα νόμιμη, άρα αθώα, άρα ακίνδυνη. Άρα θεωρητικώς επιτρέπεται όλοι να εξισλαμιστούμε.  

Αντί να αλλοιώσουν συγγραφικώς το Κοράνι, ώστε από γενοκτονικό να μετατραπεί σε άκακο βιβλίο, παρουσιάζουν το γενοκτονικό μήνυμά του ως δήθεν άκακο.

Το ιερό καθήκον να αλλοιωθεί συγγραφικώς το Κοράνι και η λοιπή ισλαμική βιβλιογραφία πέφτει στους ώμους των Ελλήνων. Ο Αλλάχ θα αποκτήσει αδελφούς, σύζυγο, παιδιά, αγάλματα, και θα παρακάθηται στους Ουρανούς διαλογιζόμενος μαζί με Θεούς και Θεές, και θα τιμωρεί αμείλικτα όσους καταστρέφουν τις παραδοσιακές θρησκείες των λαών και των εθνών. 

Θα χρειαστεί αρκετός χρόνος και προσπάθεια, αλλά είναι η πιό σίγουρη και μόνιμη λύση για να εξαλειφθεί το Ισλάμ δια παντός από την Γη.

No comments:

Post a Comment